Компактно и достъпно попълнение за домашната работилница от Лидл

• 9 742
  • 385
  •   1
Отговори
# 300
Ударната бормашина, защото нямаме такава, а ни предстои ремонт и съпругът ми определено ще има нужда от нея.

# 301
Бормашината много би зарадвала моя мъж, макар и не майстор, като всеки мъж се радва на инструменти. Иначе от лидл имаме всякакви дребни инструменти, които ни помагат ежедневно в дома ни.

# 302
Най-полезен за мен, би бил винтоверта от лидл, тъй като вече имаме бормашината. Която между другото е супер за цената си.

# 303
Ударната бормашина е перфектна

# 304
  • В сбъднатите си мечти :)
Май масово всички сме фенове на помощниците от Лидл Simple Smile
Вкъщи имаме бормашината, съответно винтоверта би ни бил по-полезен . Като цяло прекрасни за цената си уреди с чудесно качество и реална гаранция!

# 305
Винтоверта на Парксайд е незаменим помощник.

# 306
  • София
Зегето и такера вече се изплатиха, а съм им планувала още доста работа Smiley

# 307
Най-полезен към момента ми би бил такер, но имам нужда и от ударна бормашина, тъй ми предстои и подмяна на корнизите вкъщи.

# 308
Ударната бормашина би била чудесен подарък за моя съпруг.

# 309
Ударната бормашина е незаменим помощник в къщи

# 310
Такер, чудесен подарък за мъжа ми.

# 311
Ударната бормашина върши чудесна работа във всеки дом, защото може да се използва за много неща. Скоро ще ни бъде необходима и на нас

# 312
Ударната бормашина е добър помощник.
Такера също би ни свършил добра работа.

# 313
  • Пловдив
Водоструйката ни е най-полезна в нашето домакинство.

# 314
Имаме най-голяма нужда от ударна бормашина. Правим ремонт и често се налага да взимаме от близки и приятели. Мъжът ми има доста инструменти от Васи е много доволен, затова бих искала да го зарадвам с бормашината. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт