Компактно и достъпно попълнение за домашната работилница от Лидл

• 9 864
  • 385
  •   1
Отговори
# 285
Всички уреди  "Парксайд" биха ни били от помощ, защото скоро започваме да ремонтираме стая, която ще превърнем в детска стая за нашата малка Валерия 🤩🥰

# 286
Ударната  бормашина "Парксайд" ще е чудесен подарък за Тати!

# 287
  • София
И синът ми и баща му са луди да си купуват инструменти. Изобщо даже не ми казват, че са си купили поредният "много необходим" инструмент. Синът ми си купува от Лидл всякакви инструменти и последно беше купил за подарък на сестра си (!) комплект отверки със стойка за стена. А сестра му не знае как се хваща отверка. Grinning
Сега взе на баща си къртача, да сваля плочките в банята (двамата не живеят заедно) и баща му все пита, кога ще му го върне. Ще предложа на сина ми да си купи ударната  бормашина "Парксайд" от Лидл и да не се разправя повече с баща си за къртача. И за винтовертите все спорят, кой бил слаб, кой нищо не вършел, ами да си купят тогава "Парксайд" от Лидл.

# 288
Инструментите са много хубави а,определено, имаме нужда
от собствена ударна бормашина, че последно време все
искаме от един приятел Smile

# 289
Ние наскоро закупихме бормашина понеже тъкмо  започнахме ремонт и скоро със сигурност ще са ни нужни и други инструменти.

# 290
  • Някъде там
Ударната бормашина и на нас ще ни е полезна. Имаме няколко от вашите машини , но нея не.

# 291
Аз съм много доволна от силиконовия пистолет.

# 292
Всички уреди  "Парксайд"  са незаменими помощници. Имаме няколко от вашите машини.

# 293
  • София

Освен него имам перфоратор от 119
Винтоверт от 119
Малкият флекс
Пистолет за горещ въздух
И още много инструменти с марката Парксайд .Изключително доволен съм от тях.

# 294
Бормашина винаги е нужна.

# 295
Ударна бор машина ще ми помогне чудесно да тормозя съседите в неделя рано сутринта. Heart Eyes

# 296
Хвърлили сме око на ударната бормашина и планираме да я купим. Simple Smile

# 297
  • Варна, Пловдив
В момента уреда, който ни е най-необходим е поялник за ремонт на детските интерактивни играчки. Крайно време е да си купим и се надявам скоро да предложите. Аз съм много доволна от силиконовия пистолет, а за другите уреди, вече не знам колко и какви имаме.

# 298
Ударната бормашина и такера са едни от най-често употребяваните уреди вкъщи.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт