Компактно и достъпно попълнение за домашната работилница от Лидл

• 9 727
  • 385
  •   1
Отговори
# 330
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Най - полезния уред у дома закупен от Лидл е винтоверът.

# 331
Необходима ни е ударната бормашина"Парксайд",предстои ни ремонт на банята.Изключително полезен подарък.

# 332
  • Велико Търново
Най- верният помощник на половинката е винтовертът, а аз използвам пистолетът за силикон, за хобитата си. Бормашина все още нямаме 🙂

# 333
В момента вкъщи тече як ремонт, от-до навсякъде 🤪 и всеки един уред би бил ни полезен. Имаме доста ваши инструменти, но пробовният трион би бил засега най-полезното и удачно ново попълнение в колекцията Simple Smile.

# 334
В момента  правим ремонт и най-полезна  е ударната бормашина, която закупихме от вашата верига магазини. Мъжът ми постоянно  ти купува оттам, каквито инструменти има нужда. Ще ни трябват още инструменти, целта  ни е  да  си  ги  набавиш.

# 335
Като всяко младо семейство и ние правим ремонти вкъщи. Бормашината върши чудесна работа за разбиване на смес и дупки на старата кухня, която подменяме с нова.

# 336
Ударната бормашина „Парксайд“

# 337
Полвам доста от инструментите на Парксайд. Най-използваният обаче е акумулаторният винтоверт. Но имам нужда от пистолет за боядисване и такер. Simple Smile

# 338
Мъжът ми би се зарадвал на ударната бормашина. Та в момента именно тя ще ни е най-полезна. Ние вечно сме в ремонт Satisfied Ако не е вкъщи, ще е в къщата на село. Доста домашни помощници имаме от Лидл и не пропускаме да разгледаме всяка следваща брошура за нови и достъпни помощници. Той гледа инструментите и джаджите и често си харесва нещо и купува, а аз разглеждам всички останали, най-вече помощници за кухнята. Най-любими и често ползвани са ми контактният грил, везната и мултифункционалния уред 3в1 на Силвър Крест, който прегрявам от ползване.

# 339
Ударната бормашина ще е прекрасен и нужен подарък за съпруга ми.

# 340
Ударната бормашина Парксайд, такерът, както и някои дребни инструменти, от които имахме нужда

# 341
  • Пловдив
Бавно и полека, моят мъж си прави колекция от уредите на Силвър Крест. Вчера си донесе пробивния трион и го тества - беше много доволен.

# 342
  • В градината...
Всички са хубави и безценни. Виброшлайф обаче с еползва най-много за чистене на стара боя.

# 343
  • Хасково
Имаме вече ударна бормашина, която според мен си е задължителна за всяко домакинство. В момента правим ремонт на кухнята и трябва на всяка цена да си купим пробивен трион и виброшлайф.

# 344
Винтовете е най-необходимото за нашата къща. Винаги се налага да се отвие/завие някое болче, а съвсем различно е, без да се налага мъжка сила.

Общи условия

Активация на акаунт