Компактно и достъпно попълнение за домашната работилница от Лидл

• 9 726
  • 385
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Имаме винтоверт от Лидл. Дори и аз успявам да се справя с употребата му Simple Smile

# 346
Имам ново жилище в Сандански!
Обзавеждане, дооформяне на интериора!
Ще ни бъде особено полезна ударна  бормашина машина "Парксайд"

# 347
  • Русе
ММ си пожела Ударна бормашина за рождения ден в края на седмицата. Голям фен е на лидълските машинки. Всяка седмица си прави обиколка около новите предложения и често се сдобиваме с нещо ново.

# 348
Моят съпруг обича да майстори и имаме махален прободен трион ,винтоверт и зеге от Лидл, а сега при ремонт на терасата и банята ще ни е от полза и ударната бормашина.

# 349
Ударната бормашина, би ни свършила доста полезна работа, защото пролетта ни предстои ремонт на банята...

# 350
На Лидл инструментите са качествени и на добри цени. В нашето семейство имаме доста от тях.
Ударната бормашина ще е полезна при ремонти, някакви строежи или поправки по двора. 
Определено би свършила работа на мъжа ми, баща ми или свекъра ми.

# 351
  • Beyond the stars
Винтовертът е топ в класацията на мъжа ми, а на мен ми е най-полезен електрическия такер.
Май само ударна бормашина ни липсва от асортимента та на Лидл, та може да поправим този пропуск.

# 352
  • при късмета
Ако нещо се купува само като се види от мъжа ми, то това са инструменти и електрически такива. Бормашина, винтоверт, гайковерт, ъглошлайф, зеге, компресор, каквото и да трябва да свърши, хваща подходящата машина е действа. Сега е хвърлил око на телоподаващото в Лидл, макар изобщо да не се знае ще му потрябва ли някога вкъщи, а дори да се случи има професионално в работата си.
Иначе винтоверт и бормашина вкъщи са най-използваните инструменти, особено при ремонт

# 353
  • София
Супер би било да имаме в къщи ударна бормашина!

# 354
  • Монтана
Ударната бормашина ще е чудесен подарък за мъжа ми Simple Smile

# 355
Винтоверта е най-полезния и най-често използвания в нашата къща.

# 356
Преди всички ремонти пазарувам от Лидл.Още от брошурата си избираме какво да си закупим.Имаме няколко инструмента, купихме си и отверки, приспособления за улесняване на ремонта, както и облекло за него.

# 357
Имаме доста инструмент от Лидл, не знам дали имаме любим. Някои подновяваме. Бормашина, винтоверт, и много, чиито имена не знам. Simple Smile Препоръчвам ги

# 358
В нашия дом най-често се използва винтовертът. Винаги има какво да се развие, завие, пристегне и т.н

# 359
Винтоверт за по-честа употреба.За ремонт следващата пролет-ударна бормашина.

Общи условия

Активация на акаунт