Компактно и достъпно попълнение за домашната работилница от Лидл

• 9 725
  • 385
  •   1
Отговори
# 360
За тази бормашина имам поръчка тази седмица от съпруга ми Simple Smile. Иначе много са ми полезни уредът за прозорци и малката прахосмукачка на Силверкрест. Ползвам ги всяка седмица

# 361
Ударна бормашина , ще правим ремонт вкъщи .

# 362
Ударна бормашина или винтоверт ☺️

# 363
  • Ruse, Bulgaria
Всички уреди на Parkside са чудесни помощници на домашния майстор вкъщи. Но най-често използваме винтоверта.

# 364
У дома се ползват винтовата и ударната машина.

# 365
  • София
У дома най-полезния и най-често използвания уред е винтоверт. Предстои да пробваме и ударната бормашина

# 366
В почти всеки дом, мисля, винтоверта е най-нужният помощник. У дома дори малката ми дъщеря умее да го използва Blush Но за един сериозен ремонт ударната бормашина е необходима и незаменима.

# 367
  • Стара Загора
Доста добри отзиви давам за инструментите от Лидл и всичко ползва съпруга ми,определено винтоверта е много практичен .

# 368
За мен най-важен е пистолетът за горещ силикон, постоянно си измислям какво да лепя и декорирам с него. Преди да стана клиент на Лидл изобщо не знаех какво е такер, сега смятам, че е много полезен. 🙂

# 369
Определено Махален прободен трион и ножовки за прободният трион. Имаме нужда от пробиване и рязане на дърво за да довършим къщата на  Ранчето. Виждам, че уреда се справя и с метал.

# 370
Ударната бормашина би ми свършила много добра работа.

# 371
Ударната бормашина ще бъде най-полезна на мъжа ми.

# 372
Последно си закупихме къртач parkside и сме много доволни, спести доста време и усилия от това да използваме стария ни перфоратор. Препоръчвам и телеподаващ точков заваръчен уред parkside  с него успяхме да закърпим някои проблеми по колата.

Най-полезна машина ще бъде скоро да се сдобием с ударна бормашина parkside.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 10:30 от PetQ0111

# 373
Ударната бормашина е незаменим помощник в нашия дом.

# 374
  • SF
Мечтая си за бормашина или винтоверт. В един момент ми е по-необходим винтовертът, в друг бормашината.
Картините ми са облегнати на стената, вместо да са закачени, защото си нямаме бормашина. Може би трябва да е ударна, за да може да се пробие панел???

Общи условия

Активация на акаунт