Майски бръмбарчета 2020 - Тема 2

• 31 291
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Германия
Ние също чакаме момче... а се бях настроила пак за момиче. Това момче сега какво ще го правя, изобщо не знам как се гледат момчета 🙈🙈🙈 име естествено нямаме, ще е мнооооого трудно, нито аз нито ММ имаме “любими” мъжки имена, а не мен едно от условията ми за име е да не е често срещано, да не е от популярните в момента. За сега само Рафаел имам като вариант, ще видим накрая какво ще измислим

# 451
Бечинка, преди малко пропуснах едно също любимо име- Явор. Представям си човекът, който носи това име като висок и силен мъж. За момиченце Яна и Яница са много красиви имена. Това с кръщаване на свекър/ свекърва си е от много време и повечето ми познати са кръстени на баби и дядовци и кръщават и децата си. Ние ще бъдем с неутрално име,нито свекъри, нито на нашите.
Тео83 ама така хем ще си имате и момиченце и момченце. А за име все още 6 месеца ще го измислите. Рафаел, наистина е рядко.

# 452
Привет, мили момичета!
Отдавнане съм се разписвала тук, предимно ползвах за по-бърз и удобен вариант за мен фейсбук групата, но след като вчера я напуснах, исках и тук да мина да се сбогувам, защото си спомних, че не всички споделящи тук са се присъединили и там.
Не искам да ви огорчавам и досаждам с личната си драма, не искам да влизам в подробности просто, защото е ненужно с разказа ми да изпитате мъката и ужасът, които преживях през вчерашния черен ден за нашето семейство.
След започнало оскъдно кървене и лутане сред лекари, болници и  причини за случващото се ни се случи най-лошото, и малко преди обяд загубихме нашето малко туптящо сърчице и вече си имаме една светла звездичка на небето.
Благадаря на всички ви за подкрепата, в трудните моменти, които имах след диагнозата от първата фетална морфология.
Искам да пожелая на всяка от вас леко и безпроблемно бременеене до термин, щастливи и пухкави бебчета на финал и много прекрасни емоции с предстоящите бъдещи майчинства.
Аз ще се събера и ще продължа, заради моята най-силна опора - прекрасната ми дъщеричка и се надявам някой ден отново Господ да ни благослови и да прати в живота ни още един малък ангел, който да топли сърцата ни!
Бъдете благословени,момичета!
Очакват ви прекрасни моменти от тук нататък! Heart

# 453
Ани Банани, ТеоМ83, честити малки мъже. Simple Smile
CherryCherry_Passion, съжалявам и ти пожелавам от все сърце да дойде скоро вашето ангелче. А малката звездичка ще ви пази. Hug
И при нас традицията е същата, като даже името се взима дословно, но нямам намерение да я спазвам.

# 454
  • Бургас
Чери, много съжалявам! Сили и кураж!

# 455
  • Бургас
CherryCherry_Passion, съжалявам !
Напълно те разбирам, защото март 2018 месец го преживях ! Даже нямах сили да чета коментарите на момичетата като напусках отчетната....
Прегръдки !Бъди силна ! Когато намериш време и желание влез в темата за кюртажа - там на първа страничка има препоръчителни изследвания - на мен ми помогнаха и открих неща, които не подозирах, че може да имаме ! Пожелавам ти скоро пак да видиш двете чертички!  Heart

# 456
CherryCherry_Passion , много съжалявам, че трябва да минеш през това.... Каквото и да кажа е малко. Disappointed Relieved Прегръдки! Сигурна съм, че скоро щастието отново ще изгрее при вас! Кураж!

# 457
CherryCherry_Passion, много съжалявам. Пожелавам ти много сила и бързо да успееш да го превъзмогнеш. От личен опит ти го казвам колкото по-бързо успееш да се вземеш в ръце и да продължиш напред, толкова по-бързо ще те зарадва добра новина. Прегръщам те!

# 458
  • Страната на чудесата
CherryCherry_Passion, прегръщам те Flowers Hibiscus Много съжалявам за случилото се, пожелавам ти след като отмине малко време да си имате още едно прекрасно детенце и всичко да бъде наред!

mis.hle, мерси за предложението! На мен и Явор и Ясен ми допадат, но племенникът ми се казва Ясен и това име автоматично отпада от класацията. Ако е момиче категорично ще е Яна! Успокоявам се, че има време и ще можем да изберем най-хубавото име!

Charming_11, напълно те разбирам! Моля се само да е живо и здраво! Дано все пак скоро да се разкрият и нашите бебета, гледам момичета с термин в края на месеца вече знапт пола на бебетата, а аз с термин 8-ми май още съм в неведение Grinning

# 459
CherryCherry_Passion,  Много съжалявам! Каквото и да кажа ще е малко. Бъди силна!
 Бечинка, това, че знаят пола не е много сигурно. Аз съм с термин края на април и съм в априлската група, но ми е много приятно и във вашата и я следя също. Пък то никога не се знае, може и май да родя Grinning Та исках да кажа, че в априлската група продължават да се променят предположенията за пол. И изненадващото е, че много момчета „станаха” момичета. Включително и при мен. Simple Smile
Името Явор и на мен ми е много любимо. Съпругът ми се казва така Simple Smile)

# 460
  • Германия
О, на мен с я много ми харесва Явора

# 461
  • Страната на чудесата
Момичета, вашите коремчета вече личат ли си? Попаднах на снимки на моя позната в инстаграм, момичето е в 17г.с. и си изглежда доста бременна, аз ако не си кажа няма какнякой да разбере. Гледам се в огледалото, но нямам все още коремче което да ме издава. Вчера се притеглих, от началото на бремеността съм качила 2, 6 кг. Вече съм в 15 г.с. + 2 дни

# 462
  • Бургас
На мен не ми личи. Изглеждам леко напълняла или преяла. Който не знае не може да разбере все още. Аз съм вече в 15 г. с. Вчера казах официално на всички в офиса. До сега знаеше само шефката. Изобщо не са предполагали, бяха в шок. 😁

# 463
И аз все още изглеждам по-скоро преяла, стига да не съм се подула,че тогава може да стане олеле. Никой не подозира с малко по-неприлепнали дрехи всичко е скрито. Simple Smile 14 г.с.
Иначе без дрехи имам леко заформено долу ниско тумбаче, ММ много му се радва. Simple Smile
На едната ми сестра не и личеше до 20+ г.с, другата изглеждаше поне 8 седмици напред винаги.
Аз май ще съм по средата. Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 10:28 от mad_hatter

# 464
Още не ми личи. Не знам дали съм качила изобщо някакви кг- един кг варива нагоре- народи. Ходя на работа с дънки, панталони, рокли, ризи и всичко, което си носех и преди. Без дрехи аз си виждам промяна в коремчето, но някак е много нагоре. 14 седмица и 2 дни трябва да съм. Май вече е 4ти месец?
Само пъпките ме издават може би, защото преди не съм имала и ходех без ФДТ и пудри, а сега се гримирам всеки ден. Почна да ми се яде много сладко, а преди го ограничавах и ядях изключително рядко. Майка ми е много красива и суетна жена, като излезнем на вечеря двете не пропуска да ми каже да внимавам с храната, да не стана шиши. И не пропуска да ми каже, че е качила с двете си бременности 8-9 кг.

Общи условия

Активация на акаунт