Черен петък 2019

• 157 390
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 405
Оф аз исках да питам за Технополис дали ще съвпада с емаг или ще е края на месеца?

Техополис също ще са на 22.11. Вероятно - 10% на всичко както и предишни години. Намалението ще го има и през събота и неделя (23-24.11), но което се изчерпа в петък няма да се зарежда допълнително.
Информацията е от заместник-управител на магазин от веригата.

# 406
  • София
Технополис на 22-ри значи, а за Зора някой знае ли? Следя един таблет.
Нук (Nook)също ме интересуват, ако някой някъде ги е виждал, търся си по-нов модел четец. Старият е на 6 години, бачка си, обичам го, но децата му пукнаха дисплея.

# 407
  • вкъщи
За какво ползвате фрайера на Филипс, картофи и? Нали е уред за пържене без мазнина?

# 408
Може и да сте писали и аз да съм пропуснала,но някой помни ли Зора какво намаление имаха миналата година.

# 409
Различно на всички продукти, имаше доста добри намаления.

# 410
Технополис на 22-ри значи, а за Зора някой знае ли?
Вчера питах техен служител, не знаели със сигурност, може би в края на тази седмица.

# 411
  • София
Аз си поръчах Лего от Комсед, 30% ми се стори добре, ако намеря по-голяма отстъпка по-натам, ще взема и един лего влак. Засега се подсигурих с тези. Доставката е безплатна.
Книгите, които исках, всички бяха изчерпани в неделя. Брееей, една книга в наличност не видях ...!

# 412
Здравейте! Знаете ли, дали в Декатлон ще има черен петък? Харесала съм нещичко и се чудя сега ли да го поръчам или да изчакам

# 413
Ако са я направили така, що за начин на работа?!
Една поръчка от три части може да бъде изпратена с една товарителница, при всеки куриер я има тази опция.

# 414
  • Буркина Фасо
Една поръчка от три части може да бъде изпратена с една товарителница, при всеки куриер я има тази опция.
нали и куриерите трябва да спечелят от Черния петък  hahaha

# 415
нали и куриерите трябва да спечелят от Черния петък  hahaha
Да, трябва.
Ако ми изпратят такава поръчка, ще си я получат обратно, каква ми ползата от намалението при доставка 15лв.
И куриерите ще спечелят двойно.

# 416
Ама няма такова нещо, откъде го измислихте? Плащате си една доставка или ако е безплатна, не плащате нищо.

# 417
Редактирах, за да не подвеждам. Получих отговор, че не е дължа доставка и ми пратиха разбива, която я няма в предния имейл. Объркването ми дойде от това, че от единия артикул имам 3 бройки, а те са изпратили две от единия магазин. Сумата, която се получава е същата, като на друг артикул + доставка. Получи отговор неочаквано бързо. Извинявам се за първоначалната подвеждаща информация.

# 418
  • София
Технополис на 22-ри значи, а за Зора някой знае ли?
Вчера питах техен служител, не знаели със сигурност, може би в края на тази седмица.

Със сигурност е на 22-23.11.

# 419
Здравейте! Знаете ли, дали в Декатлон ще има черен петък? Харесала съм нещичко и се чудя сега ли да го поръчам или да изчакам
Нямат,или поне последните години нямаха.

Общи условия

Активация на акаунт