Черен петък 2019

• 157 147
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Laptop Lenovo, E-mag, 15,6 инча, 199 лв., разпродаден за под 1 секунда.
Айде, честито КЗП
Намалението започна в 7:06 и можеше да се поръча, но твърде много грабливи птици дебнат един заек и е нормално да бъде разпродаден бързо.
Е, и аз гледах в 7,06, видях, но е нереално - 150 бр. лаптоп, 500 бр. телевизор, малко много нереално, ама знае ли човек, не се бях замислил за варианта на едро, че те и емаг могат да си ги "изкупуват" в такъв случай, хах.
Според мен скоро ОЛХ ще се напълни с тези продукти с по 50 лв отгоре Grinning
И аз така си мисля Simple Smile
За Технополис-чаках, чаках, и кво да видя - 10% на всичко. Майтап. Но пък, ако търсиш нещо за 5-10 бона, 10 процента са си 10 процента Simple Smile

# 721
И аз понакупих бая неща от eMAG, но в последствие отказах няколко пратки, защото намалението им беше фалшиво. То си личи като цяло.

Моловете включиха ли се към разпродажбите не разбрах? Днес се чудя кога да посетя някой мол - търся 2-3 чифта скъпи маратонки и не ми се дават сума ти пари да ги купувам на регулярна цена после Grinning Може ли съвет?

# 722
Аз имам преса на Бейбилис , която може би е една от първите им преси. Работи безотказно!
Дано, защото последната ми на Ремингтон ми съсипа косата, а я имам от 4 месеца.

# 723
  • София
Здравейте, ако някой е поръчвал предишните години от Емаг на черния петък - колко време отне доставката и имаше ли пратки, които не отговаряха на описанието-да изпратили друг модел примерно? (За стоки, предлагани  от Емаг)

# 724
Имаме изненада за всички вас!
Само днес, 22 ноември, посети нашите магазини и купи 4, а заплати 3 продукта! Офертата е за всички продукти и важи за артикула с най-ниска цена!
Не пропускайте най-новите и модерни артикули от LC Waikiki!

# 725
  • Бургас
20% намаление на всички ненамалени артикули в Deichmann с код: CYBERFRIDAY

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 10:57 от Irene Adler

# 726
Поръчах от емаг преса и сешоар на Babyliss, двете общо за 102 лв, дано и да ги бива, цената е доста добра.
https://www.emag.bg/presa-za-kosa-babyliss-sensitive-235-c-35x12 … 60e/pd/DFR6R1BBM/  Тази ли ? Реално или измислено е намалението й?

ПП:
vermilion, престраших се и я поръчах, нищо че хич не разбирам от преси - за подарък ще е .  Ето тук има инфо:
https://www.pazaruvaj.com/presi-za-kosa-c4209/babyliss/st460e-p462307716/

И кафемашина с капсули Долче Густо сутринта в 7,30 ч пуснах за 79 лв. - сиво и черно, уж намалена от 209 лв. Уж!
Не зная по др. сайтове колко е, но гледах коментари и че е от 2018 г., тоест- не е от по-старите.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 10:12 от *Камея

# 727
Поръчах от емаг преса и сешоар на Babyliss, двете общо за 102 лв, дано и да ги бива, цената е доста добра.
https://www.emag.bg/presa-za-kosa-babyliss-sensitive-235-c-35x12 … 60e/pd/DFR6R1BBM/  Тази ли ? Реално или измислено е намалението й?
Да, тази е, но си нямам идея дали е реално.

# 728
  • София
Чаках прахосмукака - робот в емаг, но моделът който исках, не е намален. За сметка на това се сдобих със сервиз за хранене Joy
Не мога да отрека, че ме изработиха психологически. Този сервиз ми стои в любими от повече от година, но ми се вижда скъп и затова само си въздишах по него. Преди две седмици ми се отбеляза, че е останала само 1 бройка. Днес намален с 53% и "6 други разглеждат офертата"...нямах време дори да размисля нуждая ли се от него Grinning Поне намалението е реално, както казах го следя от повече от година. Иначе и след моята поръчка останаха бройки ха-ха

# 729
В сайта на аптеки Санта има черен петък днес.

# 730
Аз пък нямам нещо конкретно, което да съм следила в Емаг. Разгледах, но аз пък психологически  се стопирах - всичко ми се мижда fake-намалено. И затворих сайта.  Доволна съм от себе си 🤪

# 731
  • Пловдив
Ха ха ха
И аз така - проверих няколко неща в Емаг - всичките бяха с предварително надути цени и съответно фалшиво намаление. И са махнали безплатната доставка. Изгубиха ме като клиент.

# 732
Знаете ли дали офертите с 10% намаление на черен петък от технополис ги дават на изплащане?

# 733
  • София
При мен имаше безплатна доставка. Над 100лв. ми е поръчката де.

# 734
  • София
Аз се отбелязах с една такава четка , реално е намалена, взех същата за подарък преди малко повече от месец, а я следя от септември
https://www.emag.bg/elektricheska-chetka-za-kosa-rowenta-brush-a … 0f0/pd/DBXVS7BBM/

Общи условия

Активация на акаунт