Черен петък 2019

• 157 191
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 690
  • 1st floor
Доколкото знам, матраците магнифлекс и айслийп, които се продават в Метро не са съвсем като тези в редовните магазини. Метро им правят поръчка и ги изработват за тях, но правят компромис с качеството ,за да им докарат хубава цена. Айслийп са дъщерна на Магнифлекс. Това инфо от консултант в магазин за матраци.

Нищо общо няма между двете фирми, освен това, че вносителят им за България е един и същ! Иначе на времето работех в една фирма вносител на спортни стоки, зареждахме и Метро. Не сме внасяли нещо точно за тях, просто си избираха по-евтини модели, търсейки ниска цена.За матраците дали са същите не мога да коментирам, но за тези, които не са БГ производство, си мисля, че са...Иначе и аз съм го чувала това...

# 691
  • София
Laptop Lenovo, E-mag, 15,6 инча, 199 лв., разпродаден за под 1 секунда.
Айде, честито КЗП

# 692
Айде, честито КЗП
Е това не е нормално! Дебнех с телефона в ръка, момента в който пуснаха промоциите си отворих количката където бях добавила 32 инчовия телевизор на Стар лайт и беше изчерпан?!?! 500 бройки??
Малко ми е нереално... може би бяха 5 секунди.

# 693
Айде, честито КЗП
Намалението започна в 7:06 и можеше да се поръча, но твърде много грабливи птици дебнат един заек и е нормално да бъде разпродаден бързо.

# 694
Айде, честито КЗП
Намалението започна в 7:06 и можеше да се поръча, но твърде много грабливи птици дебнат един заек и е нормално да бъде разпродаден бързо.
Ми то ако има някои дето са добавили по 100 бройки и после да продават... Умрях от яд просто!

# 695
  • София
Айде, честито КЗП
Е, и аз гледах в 7,06, видях, но е нереално - 150 бр. лаптоп, 500 бр. телевизор, малко много нереално, ама знае ли човек, не се бях замислил за варианта на едро, че те и емаг могат да си ги "изкупуват" в такъв случай, хах.

# 696
Технополис е по-добре да не участват в ЧП

Голям смях! Намаление колкото да се покрие доставката. По-добре да бяха обявили само безплатна доставка.
Не разбирам от какво сте разочаровани.
За последните три години отстъпката за Black Friday винаги им е била 10% на всички стоки.
И никога не съм плащала доставка ако адреса е в рамките на града.
Покупка на хладилник, печка, пералня и сушилня. Не на веднъж разбира се, а през годините.
Телевизори и по-дребната техника си ги взимаме с личната кола.
Ами който няма в града си магазин?!

# 697
Айде, честито КЗП
Е, и аз гледах в 7,06, видях, но е нереално - 150 бр. лаптоп, 500 бр. телевизор, малко много нереално, ама знае ли човек, не се бях замислил за варианта на едро, че те и емаг могат да си ги "изкупуват" в такъв случай, хах.
Според мен скоро ОЛХ ще се напълни с тези продукти с по 50 лв отгоре Grinning

# 698
Някой знае ли на Тенденз кога ще е намалението.

# 699
Предишни години при поръчка на повече от 1 брой от тези предложения анулираха поръчката.
Успяхме да поръчаме 32ката,доволна Simple Smile

# 700
Миналата година си взех перяща прахосмукачка Зелмер от черния петък на емаг и съм много доволна. Наистина после диванът е мокър (но не пропит с вода) и трябва да се изчака няколко часа да изсъхне напълно. Прали сме го вечер и цяла нощ си съхне. А тази прахосмукачка, която купих на вид е едно към едно с тази на Бош. =)
Аз също съм перяща на Зелмер.Купих си я преди две години.Моята е червената която уж е най-мощната и препоръчвана за животни.Понеже бяхме с бебе,куче и котка. Косми имаше навсякъде.Наистина е тежка и голяма като обем.Като минус е и контейнера но пък като се сетя на старата дето изтрисквах до кофата торбичката и цялата ставах в прах...тази си е супер. Подържането си е трудно но все си мисля,че си заслужава.Аз в контейнера слагам ароматно масло няколко капки и като почиствам се усеща аромата в стаята.
За прането не е голяма работа.Но пък всеки месец си минавам дивана който е наклепан с какво ли не от детето и кучето.Хубаво си го изчиства.И наистина остава леко влажен.Преценям кога да го пера.Минуса в прането е,че за две години така и не открих препарат за пране който да използвам освен препаратите на зелмер.
Но като кратко заключение на мен ми е в голяма помощ защото както по-горе обясних космите от кучето са на всякъде и всеки ден минавам. Може би съм свикнала вече с тежеста и т.н и не ми правят впечатление.
Някой знае ли на Тенденз кога ще е намалението.
И аз това се замислих днес..Миналата година се сдобих с апрески и боти.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 19:20 от AnMary

# 701
Разписах се в Емаг аз. Взех си външна памет. Тази, която харесах се изчерпа, докато се двоумях, та взех друга.

# 702
Добър апарат за измерване на кръвно налягане?

# 703
Разписах се в Емаг аз. Взех си външна памет. Тази, която харесах се изчерпа, докато се двоумях, та взех друга.

И аз се записах. хаха Взех видиорегистратор за мъжо,той си поръча нещо за компа и бонуса което не беше планирано е хлебопекарна за200 лв. Мисля,че с нея ударих тотото.Scream

# 704
Здравейте от къде мога да купя намалени книги?

Общи условия

Активация на акаунт