Черен петък 2019

• 157 168
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 645
Това е писмото от Пеек...относно картите всеки може да си извади такава на касата. Нито се трупат точки,  нито нищо. Само вътре се описва какво си купил, и аз ако загубя касовата бележка ходя с картата да сменя или върна нещо. Иначе магазина ми е любим.

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО .......,   
открийте в спокойна атмосфера за пазаруване много красиви идеи за подаръци, Вашите нови любими артикули и първите акценти от разпродажбата! И то преди да започне голямата коледна суматоха. Сърдечно Ви каним в сряда, 20 ноември 2019 г 21.00 до 23.30 часа. на "Your Private Shopping Night" и отваряме нашия магазин специално за Вас.

Като специално предимство, получавате като притежател на клиентска карта:

20 % ОТСТЪПКА
ОТ ЦЕЛИЯ АСОРТИМЕНТ!*

Лелееее, ужас...Да не вземат сега само с това тайно намаление да минат?

Благодаря за информацията. Трябва да си извадя и аз карта. И най-малкото да ми изпращат имейли с промоции.
Измислили са го те маркетинга....Промоции само за лоялни клиенти, а не за всеки, минаващ през мола да им се бута там.

# 646
Миналата година си взех перяща прахосмукачка Зелмер от черния петък на емаг и съм много доволна. Наистина после диванът е мокър (но не пропит с вода) и трябва да се изчака няколко часа да изсъхне напълно. Прали сме го вечер и цяла нощ си съхне. А тази прахосмукачка, която купих на вид е едно към едно с тази на Бош. =)
Имам същата на Зелмер, перящата. Пенсионирах я скоропостижно.
Тежка е, трудно маневрира, омразила съм миенето на контейнера след всяко чистене. Нямате представа каква смрад е този контейнер - във вода накиснато всичко, което е обрано - косми, прах, трохи... В края на чистенето всичко е така шупнало, че дори пяна е образувало. Не можеш да го изсипеш направо нито в кофата за боклук (защото е течно), нито в тоалетната/канала (защото ще запуши). С ръка изстисквам, после докато измия калта... Ако някой ми беше казал как се поддържа това нещо никога нямаше да я купя.
За да съм докрай коректна ще кажа, че има и вариант да е не с мокро чистене, а с торба като обикновена прахосмукачка. Ама в такъв случай няма нужда да се дават толкова пари.

Абсолютно съм съгласна. Имам Зелмер. Ползвам я веднъж годишно. Толкова е тежка, че след ползването й ми се вие свят от умора, да не говорим, че после трябва да мия контейнера с боклуците.
Минах си на една супер измислена марка, с хартиени торбички, лека, манервна и супер дърпа.
Вече пари за подобни няма да дам пари, само, за да съм модерна.
Мне, мерси🤭

# 647
Ние имаме Делонги Пента от едно време, много е тежка наистина, но пере добре. Не е същото като да изсмуччеш прахта. С вода се пуска примерно два пъти годишно, през останалото време с хартиена торба.

# 648
Аз пък спрях да ходя на тези вечерни пазари, откакто всеки може да отиде (4 години вече). Суматохата е пълна, за пробна се чака 10-15 минути, а за каса- половин час.
Това е писмото от Пеек...относно картите всеки може да си извади такава на касата. Нито се трупат точки,  нито нищо. Само вътре се описва какво си купил, и аз ако загубя касовата бележка ходя с картата да сменя или върна нещо. Иначе магазина ми е любим.

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО .......,   
открийте в спокойна атмосфера за пазаруване много красиви идеи за подаръци, Вашите нови любими артикули и първите акценти от разпродажбата! И то преди да започне голямата коледна суматоха. Сърдечно Ви каним в сряда, 20 ноември 2019 г 21.00 до 23.30 часа. на "Your Private Shopping Night" и отваряме нашия магазин специално за Вас.

Като специално предимство, получавате като притежател на клиентска карта:

20 % ОТСТЪПКА
ОТ ЦЕЛИЯ АСОРТИМЕНТ!*

Лелееее, ужас...Да не вземат сега само с това тайно намаление да минат?

Благодаря за информацията. Трябва да си извадя и аз карта. И най-малкото да ми изпращат имейли с промоции.
Измислили са го те маркетинга....Промоции само за лоялни клиенти, а не за всеки, минаващ през мола да им се бута там.

# 649
Според вас, къде мога да намеря намален матрак isleep?

Днес в Метро всички размери, ги видях на -50% !!!

# 650
Къде се очертава по-изгодно да се купят хладилник и телевизор? 🤔

# 651
Доколкото знам, матраците магнифлекс и айслийп, които се продават в Метро не са съвсем като тези в редовните магазини. Метро им правят поръчка и ги изработват за тях, но правят компромис с качеството ,за да им докарат хубава цена. Айслийп са дъщерна на Магнифлекс. Това инфо от консултант в магазин за матраци.

# 652
  • ВАРНА
За търсещите техника.
в Зора от днес до неделя до 40 %.

в Технополис и Техномаркет от утре 22 ноември до 24 ноември.
Процентите и продуктите както винаги ги пазят строга тайна двете вериги до утре сутринта 09.30 ч.

# 653
  • София
Бенетон дали ще се включат пак в черния петък и кога?

# 654
Доколкото знам, матраците магнифлекс и айслийп, които се продават в Метро не са съвсем като тези в редовните магазини. Метро им правят поръчка и ги изработват за тях, но правят компромис с качеството ,за да им докарат хубава цена. Айслийп са дъщерна на Магнифлекс. Това инфо от консултант в магазин за матраци.

Аз имам същата информация!

# 655
В Зора тази сутрин купихме печка, пералня и хладилник от Топ предложенията, не са кой знае какви марки и цени, за възрастен човек, пенсионер са, така че няма да влизам в подробности за модели.
Доставката - коректно и любезно, в същия ден направиха. Безплатна е.
И да, имаше реална разлика в цените от вчера и от днес. Доволни засега.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 22:31 от *Камея

# 656
Купих си прахосмукачката от Зора, намалена на 449лв, както и един телевизор и той уж със 100 лв  надолу.

# 657
А ти какво очакваш да ти каже? Иска да те откаже от METRO и да вземеш от "по-качествените" в неговия магазин.

# 658
А ти какво очакваш да ти каже? Иска да те откаже от METRO и да вземеш от "по-качествените" в неговия магазин.

Как може да се оправдае цената на половина по-ниска?
Само не казвай,че Метро продават много матраци и затова им дават добри отстъпки за количество.

# 659
Здравейте, намалението на емаг в колко започва?

Общи условия

Активация на акаунт