Черен петък 2019

• 157 376
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 900
Цитат

Не,че Ви подстрекавам,но аз като си пусках поръчката преди половин час,не заби нито веднъж сайта  Simple Smile

Възползвах се от няколко оферти, но като цяло отвратителна кампания тази година. Смятам да изчакам няколко места, които си уважавам какво ще направят за истинския Черен петък.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 01:30 от Lygia

# 901
И аз благодаря за инфото за Златна рибка, ама мъжа ми роптае... Simple Smile
Щяхме микровълнова печка да купим с тея пари,ама ще топлим манджата на слънце. Важно е мама да има хубава коса, иначе няма да има какво да топлят 😂😂😂
Моя мъж каза да сложа тикче на “желая обаждане от оператор” и да дам неговия телефонен номер. Имал какво да им каже 😂
И аз се отчетох.

# 902
  • Тра-ла-ла
Аз съм с кожени маратонки на Кавалер, взети от промоция на 46лв мисля. Не съм ги свалила цяла есен от краката си. Мерила съм и боти/кубинки....ами, доста твърди ми дойдоха и широки....

# 903
И аз благодаря за инфото за Златна рибка, ама мъжа ми роптае... Simple Smile
Щяхме микровълнова печка да купим с тея пари,ама ще топлим манджата на слънце. Важно е мама да има хубава коса, иначе няма да има какво да топлят 😂😂😂
Моя мъж каза да сложа тикче на “желая обаждане от оператор” и да дам неговия телефонен номер. Имал какво да им каже 😂
И аз се отчетох.

Успокои ме,че не е в мен проблема! Очевидно е в мъжете 😂😂😂

# 904
И аз се отчетох в Рибката, ММ изобщо не го запознавам с тези глезотии 😉

# 905
Какво купувате от Златната рибка? 🤔
Интересно ми стана.

# 906
Много ми бяхте полезни днес.
Успях да се възползвам от емаг - кафемашина, маша за коса Ремингтън и електрическа четка за зъби. Всички намалени с между 50-60%.
И сега за финал - от Златната рибка един крем на Лакме. Исках повече, но сама се въздържах. Въпреки че ще ходя до магазин да си взема поръчката.. мога и да се изкуша на място. Grinning

# 907
Мари, ползвала ли си крема? Такъв тип продукти не съм, струва ми се, че ще седи мазно. Аз купих шампоани, маски и ампули.

# 908
Момичета, благодаря, че препоръчахте Кавалер

# 909
  • Тра-ла-ла

И сега за финал - от Златната рибка един крем на Лакме. Исках повече, но сама се въздържах. Въпреки че ще ходя до магазин да си взема поръчката.. мога и да се изкуша на място. Grinning
Може ли в Златна рибка да поръчаш онлайн, а да си вземеш поръчката от магазин? Колко дни се чака?

# 910
И аз поръчах до магазин, пише, че се изпълнява за три дни, но да проявим търпение защото може да има забавяне.

# 911
Кавалер имат страхотни обувки, имам чифт от тях. Аз си взех на редовна цена брутални кубинки на Bianki и тъмно зелено зимно яке на House. Много се кефя хаха. Харесах си парфюм от Douglas обаче 100+ лв.. Guerlian Paris e.
А емаг е хлопнал кепенците, ама че тъпа практика.
От златна рибка никога не съм поръчвала, някой може ли да каже дали имат продукти за кератинова терапия или ботокс за коса?
Има много намаления също в Lifestore, там са хранителни продукти, безглутенови има и хранителни добавки. Ще взема за зимата малко витамини и пробиотици.

По принцип малко се замислям за сушилня, но трябва да я купувам сама, а ще ми дойде скъпа...Например тази https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … trolux%20EW8H357S

Инфо за Варна: От понеделник започват намаленията в Манго, в Бианки от 26ти, в sport vision и sport depot също има някакви. Видях намаления още в Pepco. Всички тези са в делта планет мол без Бианки, те са в гранда

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 04:41 от bethefirst

# 912
  • София
В Технополис по случай чп вдигнаха цените с 10 лв. На някои модели прахосмукачки по-точно проследихме. Блокираха и страниците със стоката на реалната цена минути след оплакването ни в магазина - Сердика център. Доста непочтено!

# 913
Намалението в Кавалер важи ли за физическите магазини?

# 914
  • София
И аз с поръчка от Златна рибка тази сутрин. Нямаше проблем. Сега съм с почти 300 лв. назад, но заредена за месеци напред. Според мен намаленията са изгодни и си заслужават. Дано само не ми откажат някой артикул. На обяд ще отскоча и до магазина да видим как ще е положението.

Общи условия

Активация на акаунт