Черен петък 2019

• 157 330
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 210
Техномаркет са пред фалит, не предлагат доста марки, които има в Технополис, обслужването им е зле, различна им е политиката за доставки и доста по-куца. Технополис имат читав добре обучен персонал, поне когато съм пазарувала от там винаги компетентно са ме консултирали, доставят (поне в София) до врата безплатно, което за мен като живееща на 6ти етаж без асансьор е безценно, взимат ти стария уред ако желаеш, реагирали са ми при проблем бързо и адекватно. Та според мен има голяма разлика между двете, и ако са на един собственик върти някаква безумна схема.
Най-показателния ми случай - купих си в събота в 21.30 вечерта хладилник от Технополис, докараха ми го на следващия ден - неделя - на обяд. Еми, егати пичовете.

# 211
  • ВАРНА
Къде има работещ - Събота 21.30 часа Технополис?

# 212
Собственикът е един, вече формално са други назначени. Като почти всичко в БГ принадлежи на 2-3човека

# 213
Къде има работещ - Събота 21.30 часа Технополис?
В моловете

# 214
  • Варна
Пък може и онлайн да го е купила, какво чудно има...

# 215
Аз питах дали съм изпуснала черния петък и кога ще е, хич не ме грее, с извинение, кой на какво е собственик, факт е, че едната верига е по-добра. Знам, че Технополис правят намаление всяка година, но въпросът е кога? Заформихте тук един безсмислен офф спор и отговори на въпросите ми не получих...

# 216
Би трябвало на 29.11 да е Черния Петък в Т.П. Както предходни години вероятно намалението ще е 10% на всичко.

# 217
Май предни години пускаха черен уикенд направо, сигурно от 29 да 01.12.

# 218
В петък си направих поръчка от черния петък на reno.bg, днес я получих. Доволна съм Simple Smile

# 219
Ако някой се интересува от велосипеди, ето какво известие получих, не пише обаче колко ще бъде намалението:
....Black Weekend на 15ти и 16ти ноември в магазини за велосипеди DragZone.
Само в магазини DragZone и онлайн на dragzone.bg ще можете да купите велосипеди, части и аксесоари с големи отстъпки.
Посетете магазините на DragZone в София, Пловдив, Варна, Бургас, Враца и Сандански и онлайн на dragzone.bg!

Стартираме в 9.00 ч.   .

# 220
Аз пък се оглеждам за дървена детска кухня? Някой купувал ли е такава минали години на Черен петък? Къде правят реални и добри намаления? Ако някой попадне на такова, ще съм благодарна да пише.
Дървена детска кухня купихме за 01.06 от Кауфланд- тяхно производство която е марката.
Миналата седмица ходих да търся пак за подарък ,но нямаха или поне не ги намерих.
Много е хубава и качествена .Беше около 60-80 лв не помня точно.
На информация попитайте дали имат и ще участва ли в намаленията .
Там беше най-евтината детска кухня която намерихме.

# 221
В момента дали някъде има намалени инхалаторите на Omron?
Търся и телевизор Simple Smile

# 222
Ако някой се интересува от велосипеди, ето какво известие получих, не пише обаче колко ще бъде намалението:
....Black Weekend на 15ти и 16ти ноември в магазини за велосипеди DragZone.
Само в магазини DragZone и онлайн на dragzone.bg ще можете да купите велосипеди, части и аксесоари с големи отстъпки.
Посетете магазините на DragZone в София, Пловдив, Варна, Бургас, Враца и Сандански и онлайн на dragzone.bg!

Стартираме в 9.00 ч.   .

До -40% за велосипеди, до -60% за части.
https://dragzone.bg/blog/black-weekend-v-drag-zone-s-otstapki-do … ota-16-17-noemvri

# 223
За Ардес ли се коментираше, че не правят намаления на черния петък?

# 224
В момента дали някъде има намалени инхалаторите на Omron?
Търся и телевизор Simple Smile

В Sopharmacy тази седмица има няколко модела на Omron, които са на промоция -10%. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт