Черен петък 2019

• 157 280
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 240
Знаете ли дали Bianki правят някакво намаление ?
Миналата година имаха ,почти съм сигурна че беше 20%.

# 241
Здравейте искам да питам кога ще е черния петък в емаг? Трябват ми геймърски стол и екшън камера, препоръчайте от къде. А в сайта на рено.бг кога ще е черния петък? 
Благодаря предварително!
29.11

# 242
  • Ловеч
Знаете ли дали Bianki правят някакво намаление ?
Миналата година имаха ,почти съм сигурна че беше 20%.
У, устройва ме перфектно, но сигурно е било към края покрай черен петък?

# 243
На самия ден беше,имаха и модели от предни сезони с повече отстъпка.
В Хуманик е винаги 25%

# 244
Здравейте искам да питам кога ще е черния петък в емаг? Трябват ми геймърски стол и екшън камера, препоръчайте от къде. А в сайта на рено.бг кога ще е черния петък? 
Благодаря предварително!
29.11

добре е да провериш цените и в други сайтове преди да поръчваш от емаг на черния петък, от миналата седмица почнаха да вдигат цените на някои продукти, явно за да им сложат "голямо" намаление - едни слушалки имам в любими продукти, бяха на 89, миналата седмица на 101, а тази седмица на 129 лева..

# 245
Аз съм си набелязала главно кухненски уреди. От както започнах да се храня здравословно, осъзнах колко в повече в помощ ще ми бъдат.

А продуктите са мултикукър, сокоизтисквачка, блендер. Това са продукти, които все не са евтини и определено Черният Петък ще бъде точния момент.

# 246
На Дм на 29.11 ли ще е?

# 247
  • Бургас
И аз ги чакам, но май още не са обявили. Поне на сайта няма нищо.

# 248
А за другите магазини за козметика - ТТ маркет, Лили... - има ли инфо?
Аз погледнах в профилите им във фейса, ама нищо не видях.

# 249
Ее Комсед направо се подиграват! Angry Всичко от кошницата и в любими са го свалили онлайн. Като разгледах, че то какво е останало за поръчки онлайн. А миналата година не беше така. Много тъпо...Браво бе...

# 250
  • София
А за другите магазини за козметика - ТТ маркет, Лили... - има ли инфо?
Аз погледнах в профилите им във фейса, ама нищо не видях.

Оставам с впечатлението, че в Лили през целия ноември ще има намаления. Вече два пъти минавам за разни дребни неща и ги намирам с поне 2-3 лева надолу.

# 251
Здравейте,моля за препоръки откъде да го купя среден клас лаптоп на черен петък?

# 252
Виждам, че за утре е обявен Black Friday на Vivre.
https://www.vivre.bg/black-friday/?source_gf=adwords&medium_ … icfRoCP-cQAvD_BwE

# 253
Здравейте, кога е черния петък м store и ozone? Откъде другаде мога да купя книги?

# 254
А строителните хипермаркети правят ли черен петък? Хоуммакс, Практикер?

Общи условия

Активация на акаунт