Черен петък 2019

• 157 268
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 270
Някой поръча ли нещо от аптеки Медея на намалението миналата седмица?
Нямам никакво развитие по поръчката и се чудя какво става.

Аз поръчах - никакво развитие и при мен. Да допуснем, че имат много поръчки и това е причина за забавянето. Simple Smile

# 271
Някой има ли код за отстъпка в mousetoys.eu? Те не правят черен петък, а постоянно имат намаление на нещо, но точно това, което искам сега не е намалено, разбира се Simple Smile

# 272
В Технополис Ч.П. ще е на 22.11.

# 273
  • там където има винаги вятър
So Lucky аз пък открих това  Thinking - 29 ноември

# 274
Хиполенд днес е ад! Опашките са огромни

# 275
Хиполенд днес е ад! Опашките са огромни
И без това намалението им е малко. Ще се насоча към Комсед, каквото не намеря ще поръчам он лайн. И дано не ме изнервят както миналата година.

# 276
Много мислех да поръчам от Комсед, но не ми се рискуваше и чакаше.

# 277
Доволни ли сте от спалното бельо от Vivre, има много добро намаление 🤔

Четох отзиви в руски сайт за предлаганото в момента спално бельо и кувертюри на Eponj Home, преобладават лошите отзиви, тук-там се срещат и положителни. Отбелязват несъответствието на показаното на снимката и действителното, платът бил като марля и евтинеел, възглавниците не са с показаните мотиви, често били едноцветни, има забележки към изпълнението - криви тегели, стърчащи конци, та и съмнения, че е турско производство, смятат, че е евтино китайско, предлагано за турско. Точно за кувертюрата, която харесах има един положителен отзив, та и аз се чудя. Освен да поръчам, пък като не ми хареса - връщам.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 12:16 от labrex

# 278
В Комсед уж са изчерпани повечето неща,които набелязах.
Поръчах от Хиполенд , 25% ме устройват .
Технополис сигурно ли е че е на 22.11 ЧП?

# 279
За да избегна опашките поръчах през сайта. Не бързам за никъде. Подаръците ми трябват за Коледа.

# 280
А в магазини Зора кога евентуално?

# 281
В Комсед уж са изчерпани повечето неща,които набелязах.
Поръчах от Хиполенд , 25% ме устройват .
Технополис сигурно ли е че е на 22.11 ЧП?

Информацията ми е от служител там.

# 282

Четох отзиви в руски сайт за предлаганото в момента спално бельо и кувертюри на Eponj Home, преобладават лошите отзиви, тук-там се срещат и положителни. Отбелязват несъответствието на показаното на снимката и действителното, платът бил като марля и евтинеел, възглавниците не са с показаните мотиви, често били едноцветни, има забележки към изпълнението - криви тегели, стърчащи конци, та и съмнения, че е турско производство, смятат, че е евтино китайско, предлагано за турско. Точно за кувертюрата, която харесах има един положителен отзив, та и аз се чудя. Освен да поръчам, пък като не ми хареса - връщам.
Аз поръчах спален комплeкт, ето този.
Не ме смущава, че е турски но, дано обаче наистина е памук.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 12:19 от AnMary

# 283
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Напоследък не съм доволна много от Вивре. Последните възглавници, които купих нямат нищо общо с тези, показани на снимката. И материята им не е кофти. Иначе за мен е предимство, че са турски. Турците имат невероятни спални комплекти, завивки и всякакви такива текстилни неща за дома

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 12:20 от AnMary

# 284
Скрит текст:

[/img]
Напоследък не съм доволна много от Вивре. Последните възглавници, които купих нямат нищо общо с тези, показани на снимката. И материята им не е кофти. Иначе за мен е предимство, че са турски. Турците имат невероятни спални комплекти, завивки и всякакви такива текстилни неща за дома

Да, хубаво е по принцип турското спално бельо, те затова рускините допускат, че това, което са получили, не е турско, а евтино китайско, предлагано като турско.  Стана ми интересно, че във вивре са отбелязали: срок на получаване и Продуктът ще бъде внимателно произведен и доставен от Turkey. Почти като по поръчка става, избрал си нещо и ще ти го ушият.

Judit Becker, не ми се показва снимката.

Общи условия

Активация на акаунт