Черен петък 2019

• 157 138
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
От Емаг ли?
И моята щеше да е над 100лв, ама ми слагат едни 15лв доставка.

# 736
  • There I was on a July morning
Гледах в emag роботите за миене на прозорци. Уж са намалени, но в сайтовете на вносителите/дистрибуторите се намират на по-добри цени. Нищо не поръчах.

# 737
Ха ха ха
И аз така - проверих няколко неща в Емаг - всичките бяха с предварително надути цени и съответно фалшиво намаление. И са махнали безплатната доставка. Изгубиха ме като клиент.
Направих няколко поръчки и всички са с безплатна доставка.Щом имаш доставка явно артикула не се предлага от Емаг,а от друг търговец.Виж какво пише отдолу.Предлага се с доставка от...Емаг е платформа в която има различни търговци,така,че има разлика.

# 738
За емаг - и кафемашината долче густо/79 лв./ и пресата за коса за близо 70 лв., пуснати по разл.време, са с безплатна доставка. Сега.... дали ще ги получа и в какво състояние и с какво качество - не зная, но са с безплатна уж доставка.

# 739
Под 50 лв. не е безплатна доставката в имат.

# 740
И аз се разписах в Емаг.
Електрическа четка за коса от 130 на 40 лв .
Доволна съм.
задължително преглед и тест, миналата година и аз поръчах такава и ми изратиха една китайска от 10 лв. на цена 40. Отговорът им беше, че ги изпраща др магазин, те са само посредник.
Може ли линк все пак.

Сайтове за обувки с намаления може ли да споделите.

# 741
И аз се разписах в Емаг.
Електрическа четка за коса от 130 на 40 лв .
Доволна съм.
задължително преглед и тест, миналата година и аз поръчах такава и ми изратиха една китайска от 10 лв. на цена 40. Отговорът им беше, че ги изпраща др магазин, те са само посредник.
Може ли линк все пак.
Точно поради тази причина се гледа,кой предлага продукта-Емаг или маркетплейс търговец.

# 742
  • София
Дали има намаление някъде на спортни обувки тип "стоножки"?

# 743
Много пазарувате. В е маг харесах телефон, докато цъкам на легото и телефона замина.  hahaha hahaha hahaha Ще си карам със стария.

# 744
  • София
Аз си търся еърфрайер на промоция, обаче да е голям над 5 литра, и нещо нищо не намирам с намаление.
Моля ако някой е видял такава промоция да драсне в темата или на лично, благодаря.

# 745
Сторе.бг не издържаха на напрежението Grinning Grinning Тези нашите търговци направо го направиха леш този черен петък хахаха Grinning

# 746
Сторе.бг не издържаха на напрежението Grinning Grinning Тези нашите търговци направо го направиха леш този черен петък хахаха Grinning

Колко лошо впечатление прави реклама на КНИЖАРНИЦА с толкова много правописни грешки..

# 747
  • София
От емаг поръчах хладилник. Друго засега от там не ми трябва. Начисли ми доствка 15 лв.
Търся якета, и пак ще атакувам Пийка..., иначе Том Тейлър са ми изпратили оферта за -30% на зимни якета и плетива.

# 748
  • Бургас / София
И аз бях набелязала неща, но направи ли ви впечатление, че машината на Долче Густо няма гаранция ? Поръчах си тонколони и машината Мини Ми Simple Smile

# 749

Колко лошо впечатление прави реклама на КНИЖАРНИЦА с толкова много правописни грешки..

Книжарница.. Те са бит пазар. Имат всичко от самобръсначки, книги  до козметика.. Grinning Личи си, че е било писано под голям афект. На мен лично ми направи много неприятно впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт