Черен петък 2019

• 157 185
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте от къде мога да купя намалени книги?
Книжарница Хеликон видях,че до 70% ще има.

# 706
  • Пловдив
Читав сайт за телефони? Simple Smile Без Емаг...и техополис и маркет+зора са ми ясни.

# 707
А техномаркет, с какъв процент ще са? Повече ли от технополис ?

# 708
Laptop Lenovo, E-mag, 15,6 инча, 199 лв., разпродаден за под 1 секунда.
Айде, честито КЗП
Намалението започна в 7:06 и можеше да се поръча, но твърде много грабливи птици дебнат един заек и е нормално да бъде разпродаден бързо.
Ми то ако има някои дето са добавили по 100 бройки и после да продават... Умрях от яд просто!
Не се знае дали не сте спечелили. В този лаптоп освен големината на твърдия диск не виждам нищо ценно. За 30 лв. повече преди две години взех втора употреба Фуджитсу с по-добри параметри, с изкл. на диска, и батерите му още държат по 6 часа.
За това нещо трябва и ОС да се инсталира.
Яд ме е за 55 иновото ЕлДжи. После добавих един Самсунг за 399 лв., но докато финализирам поръчката се изчерпа. Накрая пак ЕлДжи, но на по-скромна далавера. Всъщност, това са  реално пасиви, така че винаги губим.

# 709
  • София
В Озон има доста изгодни.

# 710
Добър апарат за измерване на кръвно налягане?

Аз взимам качествени апарати за кръвно само от аптека.
Погледнете сайтовете на Софармаси и Субра. Поне до сега само от тях съм взимала.

Дъглас са ми пратили мейл с някакви предложения на парфюми и фон дьо тен на Ести Лаудер.

# 711
И аз се разписах в Емаг.
Електрическа четка за коса от 130 на 40 лв .
Доволна съм.

# 712
Книжарница Хеликон видях,че до 70% ще има.

Ох, влязох в Хеликон току-що и масово са 15-20% намаленията на книги. Не знам защо очаквах повече

# 713
  • София
Вис Виталис са обявили отново намаление. Интересува ме има ли дрехи на Майорал за 5 годишни, якета търся. На сайта има само бебешки. Благодаря!

# 714
  • Пловдив
Гледам за съдомиялна. Досега не съм ползвала и ми е трудно да избера.
Колебая се между:
https://www.tehnomix.bg/sadomiyalna-za-vgrazhdane-teka-dw8-40-fi
https://www.emag.bg/sydomijalna-za-vgrazhdane-electrolux-9-kompl … 1lo/pd/D700S7BBM/
https://zora.bg/product/dfx-88220a-bi
Отзиви?

# 715
Поръчах от емаг преса и сешоар на Babyliss, двете общо за 102 лв, дано и да ги бива, цената е доста добра.

# 716
  • В най - голямото село
Цитат
Ох, влязох в Хеликон току-що и масово са 15-20% намаленията на книги. Не знам защо очаквах повече

И аз това видях, а рекламират до 70%. Но пък вчера поръчах от Озон, днес са в Спиди.

# 717
Аз имам преса на Бейбилис , която може би е една от първите им преси. Работи безотказно!

# 718
Цитат

И аз това видях, а рекламират до 70%. Но пък вчера поръчах от Озон, днес са в Спиди.

Точно това правя сега, пазарувам от Озон, много яко намаление има, до момента съм с 6 книги за близо 25 лв.
А от Емаг по-рано сутринта поръчах козметика на Виши и Ла рош позе, много изгодно според мен, феновете на марките могат да погледнат за какво иде реч.

# 719
  • ГО
И аз поръчах от Емаг - лего, четка за зъби, колонка. Някои имаха с по над 60% отстъпка и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт