Черен петък 2019

• 157 189
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 990
Аз съм доволна. Взех си миялната, която исках. Взех си робот, който даже пътува към мен. За миялната ще почакам две седмици. Взех си външен хард два терабайта на смешна цена. И още някои дреболии, клавиатура, мишка и т.н. Друго няма какво да чакам.

Аз взех 4ТБ на чудна цена. Чакам си го в понеделник

# 991
Обувки бг имат ли черен петък?

# 992
  • София
Аз съм доволна. Взех си миялната, която исках. Взех си робот, който даже пътува към мен. За миялната ще почакам две седмици. Взех си външен хард два терабайта на смешна цена. И още някои дреболии, клавиатура, мишка и т.н. Друго няма какво да чакам.

Може ли линк?

# 993
  • SOFIA
Аз съм доволна от Фешъндейс.  Чантите на Фурла - тези, които следях са намалени чудно. От  765 на 355 лв и подобни.  Hug

# 994
Скрит текст:

Може ли линк?
[/quote]

Може ама сайта е мега бавен Sad

# 995
Във физическите аптеки  "Санита" има ли намаления? Кремове за лице ме интересуват. И таблети къде има намалени, освен в "Емаг"?

# 996
Включихме се и ние в черния Петък.
Взехме един кафеавтомат и един обезвлажнител. Искаше ми се да сменим хладилника с такъв с две врати, но нямаше изложен в Зора този, който си бях харесала, та това май ще остане за по - нататък.
И един парфюм за мъж ми поръчах, който вече пътува.
Доволни сме!

# 997
Включихме се и ние в черния Петък.
Взехме един кафеавтомат и един обезвлажнител. Искаше ми се да сменим хладилника с такъв с две врати, но нямаше изложен в Зора този, който си бях харесала, та това май ще остане за по - нататък.
И един парфюм за мъж ми поръчах, който вече пътува.
Доволни сме!
Кой обезвлажнител взехте?

# 998
Не се ли казва влагоабсорбатор?

# 999
# 1 000
В ДМ ще има ли ЧП? Миналата година имаха всичко в магазина  -20%

# 1 001
Чак днес се усетих, че и на мен ми трябва мишка. Проста, искам само без кабел. Къде да гледам?

https://laptop.bg/mice-speedlink-SL630007RRRD

Тази я ползвам от една година, безшумна и безпроблемна е. Другият ѝ голям плюс, е че има бутони за връщане назад и отиване напред

# 1 002
  • Тра-ла-ла
Във физическите аптеки  "Санита" има ли намаления? Кремове за лице ме интересуват.
Днес ходих да си купя лекарства и аптекарката каза, че било само онлайн. То и извън Черния петък отстъпките онлайн са едни, на място са други, по-малки или ги няма.

# 1 003
доволна от техномаркет ( съдоми
ялна) поръчана вчера, получена днес от емаг чакам доставка от 12.11 .. която беше и за подарък и е в статус  регистрирана и нова от черният петък в същия статус.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 01:56 от COCO.

# 1 004
  • Варна
Аз повече на "промоции" на Санита не се връзвам. Тотално ме изгубиха след като онлайн намалиха медицинския ми шампоан, а се оказа, че транспорта не само ми изяжда отстъпката, а даже идва по-скъпо като крайна цена отколкото е въпросният шампоан в други аптеки без промоции. Отидох на място, а се оказа, че там редовната му цена е с около 6 лева по-висока от цената в други аптеки, а отстъпката е само онлайн. На място ми казаха, че имало някакви 10%, което идваше съвсем скъпо, големите отстъпки били само онлайн. Казах им, че това е в полза само на куриерските фирми, защото нито клиента, нито аптеката печели от "промоцията", а само създават оборот на куриерите. Тръгнах си, а бях решила да им оставя над 50 лв за шампоан. Взех си го от Манолова, без отстъпка, на нормална цена, доста под промоционалната такава на Санита.

Имайте си едно на ум с тях.

Общи условия

Активация на акаунт