Черен петък 2019

• 157 177
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 975
Не знам дали се спомена вече, но днес бях в Хиполенд, служителят на касата каза че на 29.11 ще имат 25% намаление на всички стоки отново 😊
Също и КОМСЕД -25%. За пропусналите да купят играчки.  Grinning

# 976
  • София
Вчера в 07:20 поръчах пералня от Емаг. Днес в 12ч. и малко ми я доставиха Simple Smile

# 977
  • Варна
Моловете на 29.11 ще имат ли намаления? Варненските ме интересуват в частност.

# 978
H&M в моловете вече започнаха.
Има -50% на избрани артикули - суичъри и блузи, -30% на дънки и ризи.
Друго не видях интересно.
А и тук там има мъжки боксерки с червен етикет по 5 лв.
Суичърите са на оферта - от 54,99 на 27,50 лв Hug

# 979
Здравейте и от мен. Виждам, че се коментира телевизора от Емаг. Аз успях да си го закупя. Вече е в склада на куриера, Понеделник при мен. Също така и лап топа. Миналата година успях да си взема фото епилатора на Филипс Лумеа за 249 лв. Просто слагам предварително всичко в кошницата. В 7 отварям сайта и чакам. За няма и мунита приключвам кошницата.

# 980
  • София
The mall

# 981
Да,на 100%

# 982

Да, на 29.11 в Гранд мол е обявен черен петък, в сайта на Делта планет има статия за Черен петък за някаква игра, за Мол Варна нищо не пише в сайта им.
В повечето магазини в Гранд мол имаше някакви намаления. Аз само в Златна рибка се разписах. Беше пълно с хора, не ми е приятно да разглеждам така 😁

# 983
  • Тра-ла-ла
В Златна рибка имат ли намаление в магазините? И имат ли повечето неща на място?
Да, намаленията са и във физическите магазини. Днес към 13ч посетих Златна рибка в един от пловдивските молове - нямаше стълпотворение от подивели жени и имаше наличности. Но днес все пак е 1 ден.

# 984
Аз ще хода в петък до Зара, друго не ме влече. Най много да мина през Комсед за дреболии.

# 985
  • Варна
Аз съм доволна. Взех си миялната, която исках. Взех си робот, който даже пътува към мен. За миялната ще почакам две седмици. Взех си външен хард два терабайта на смешна цена. И още някои дреболии, клавиатура, мишка и т.н. Друго няма какво да чакам.

# 986
Чак днес се усетих, че и на мен ми трябва мишка. Проста, искам само без кабел. Къде да гледам?

# 987
Чак днес се усетих, че и на мен ми трябва мишка. Проста, искам само без кабел. Къде да гледам?

В Plesio има доста компютърни джаджи намалени

# 988

Специално за подобен тип техника (периферия и аксесоари) най-богат избор има несъмнено в Емаг, но гледайте внимателно цената на доставката. За да не се окаже, че доставката е 30-40% от стойността на самата мишка. Приличен избор като ценови диапазон също има и в Ардес, Озон и Технополис/Техномаркет.

# 989

Специално за подобен тип техника (периферия и аксесоари) най-богат избор има несъмнено в Емаг, но гледайте внимателно цената на доставката. За да не се окаже, че доставката е 30-40% от стойността на самата мишка. Приличен избор като ценови диапазон също има и в Ардес, Озон и Технополис/Техномаркет.
Овършах аз вчера Технополис-а. Май утре ще повторя. Няма да поръчвам от нета. Не си заслужава.
За Юск да знаете дали ще участват в ЧП?

Общи условия

Активация на акаунт