Черен петък 2019

• 157 098
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Буркина Фасо
гугъл - notino.bg/black-friday/

# 1 051
Здравейте,
Някой да знае дали и кога ще има черен петък в Нотино и H&M? Миналата година имаха.

В H&M вече започна във физическите магазини.

# 1 052
Определено явно има някакъв проблем със сайта на Санита в такъв случай, поръчах около десетина продукта единият от който е 500мл. Няколко по 50мл. и няколко опаковки таблетки, но те са си леки. Без начислена доставка.

А колкото до това дали сме се хванали за "тази Санита" както питаха по-горе. Ами по-изгодно ми е, само единият от всички продукти които поръчах е с 10лв разлика, в сравнение с останалите аптеки. Ами сами си правете сметка, останалите бяха с по 3лв до 7лв разлика.
Не се "хващам" за нищо, гледам и сравнявам цени, така поръчвам.
Горям спор стана голямо нещо.
Не сме на война момичета, пазаренето е за удоволствие.

Хубав ден.

# 1 053
  • София
И аз си мислех, че Софармаси са евтина аптека, че и 3 % дават отстъпка на лекарствата, ако имаш карта. Е, наложи се да търся едно лекарство, което случайно нямаха, по другите аптеки. Така се случи, че минавах през центъра на София  и проверих в случайни аптеки. Можеха да ми доставят лекарството на много по ниска цена, по-ниска дори с 3% отстъпка на Софармаси. И накрая най-евтино излезе в една мъничка аптека в кв. Симеоново (дето уж баровците пазаруват). Та, не са им ниски цените на Софармаси. Може да има попадения, но като цяло не им се доверявам вече.

# 1 054
  • Тра-ла-ла
% на всичко ли е или са намалили избрани боклуци, пардон - дрехи?!

# 1 055
% на всичко ли е или са намалили избрани боклуци, пардон - дрехи?!

Вчера минах и имаше само на избрани артикули.
-50% суичъри и блузи
-30% дънки и ризи
И то не на всичко. Суичърите бяха супер.
Дънките са от гадната материя.

# 1 056
Да, За Софармаси говоря, специално, за козметика. Винаги, почти всеки месец имат намаление на определн бранд. Още края на октомври имаше намаление на висок клас медицинска козметика.
Не съм твърдяла, че само в Софармаси има намаление, но специално, за козметика, почти винаги, както и в Ремедиум без оглед на празник или черен петък.
За лекарства винаги използвам кварталната Нота бене. Цените с карта и на място са най-приемливи. Специално за лекарства не чакам отстъпки.
Надявам се, че сега вече се разбрахме. Simple Smile

# 1 057
  • София
Преди малко получих имейл от Златна рибка, че поръчката ми е готова и ме очаква в посочения от мен магазин. Утре ще я взема. Доволна съм.

# 1 058
И аз затях, вчера поръчах, утре ще са тук. БРАВО!

# 1 059
  • София
nad_tab, нали казах, пазарувала съм само от физическите им магазини, пише на кутията, на стелката. Някои ги разпознавам по буквата М, като първите.

Къде точно сте казали, че пазарувате от реален магазин  newsm78
Дадохте линкове, от които няма как да се разбере, че обувките са на различни марки....
Аз съм си купувала само боти от тях. Моделите Техномат Меркурий(?) са много здрави, като например: https://www.gracia-s.bg/c/klarkove-13/damski-klark-cvyat-pepel-rozi-966 . Грация не ми харесват, много бързо заприличват на носени дълги години, пример: https://www.gracia-s.bg/c/rolinstounki-10/tmnokafyavi-damski-s-l … ik-velur-napa-380. До тези заключения съм стигнала от опита, който имам с тях, а той не е голям - няколко чифта боти.

Дано да ми харесат на живо, ако ли не, имам  две седмици, да ги върна  Mr. Green

# 1 060
Даже ме цитирате. Пост:  # 1037   24 ноем. 2019, 11:11 ч.
След като съм пазарувала от тях, но не online, то е ясно, че е от магазините им.

# 1 061
Всъщност в сайта на Грация пише, че може да се върне стока само ако с етикети и кутия и в ненарушен търговски вид. Но пък се увърта човек с едни 13лв доставки.

# 1 062
  • There I was on a July morning
Преди малко получих имейл от Златна рибка, че поръчката ми е готова и ме очаква в посочения от мен магазин. Утре ще я взема. Доволна съм.
В магазина в мол София, бяха наредени до касата множество пликчета с етикети. Явно си чакаха собствениците.Simple Smile Аз си купих на място, това което си бях набелязала.

Имаше намаления в Терра нова 30% на якета. В Бата имаше също някакви намаления - по спомен - за 2 артикула 30%. В Джиани - 30% на всичко.

# 1 063
  • на морето
Аз доколкото разбирам Кавалер са мъжки, а Грация са дамски.

# 1 064
И моята поръчка от черен петък в емаг щяла да закъснее една седмшца, както всички остянали от този ден, така ми отговориха от сайта.
 И на вас ли така казаха?

Ходих да гледам Грация и Кавалер в реален магазин и после ги поръчах онлайн по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт