Черен петък 2019

• 156 130
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Варна
Аааа, около Коледа също има нелоши попадения.

Ремедиум ще ги следя определено.

# 1 096
Notino.bg:
"До 70% намаление на избрани продукти и -20% на топ марки + подаръци
Купете любимите си марки с намаление от 20% с кода blackbg" =))

# 1 097
  • Варна
Хора, имам някакъв измислен код за 5% отстъпка от store.bg, но е само за закупуване на козметика. Сефте чувам, че и козметика продавали. Няма да го ползвам, важи до 4.12.2019. Ако някой го иска, давам на лично.

# 1 098
Грация и Кавалер нямаха намаление в реалните магазини.
Доста приятно изненадана останах от качеството. Аз обувки главно от чужбина пазарувам или поръчвам, та с тях сравнявам.

# 1 099
  • Русе
Notino.bg:
"До 70% намаление на избрани продукти и -20% на топ марки + подаръци
Купете любимите си марки с намаление от 20% с кода blackbg" =))

Благодаря. Поръчах си 3 бои за коса. Намалението ми покри доставката. Пише, че ще бъде доставена в сряда.
Днес си получих поръчката от Хиполенд. Очаквам тази седмица и от Озон и от Ремедиум.

# 1 100
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Малко помощ ако може, от къде да закупя блутут слушалки за дъщеря ми са? И дали ще има нещо намалено този петък 29.11?

# 1 101
Здравейте,
Малко помощ ако може, от къде да закупя блутут слушалки за дъщеря ми са? И дали ще има нещо намалено този петък 29.11?
Ние взехме на сина от А1 Samsung Galaxy buds. Нямаха ЧП миналата седмица. Цената се определя от тарифния план.

# 1 102
Реални намаления в моловете в магазините имаше ли или предстоят?

# 1 103
Pre - Beauty Friday
 На 25.11 и 26.11. може да купите любимите си грим продукти от Huda Beauty и Sephora Make up с 20% отстъпка! И това съвсем не е краят на изненадите - подновете и “skin care” гардероба ви със Shiseido и Clinique - отново с 20% отстъпка! Очакваме ви!

# 1 104
  • Варна
Момичета, Тера Нова дали ще имат намаления или Ресерв?

# 1 105
  • София
Не знам дали е споменато- черен петък в Плесио до днес вкл. 22-25.11.2019 г.

# 1 106
Грация и Кавалер нямаха намаление в реалните магазини.
Доста приятно изненадана останах от качеството. Аз обувки главно от чужбина пазарувам или поръчвам, та с тях сравнявам.
Направо са си бижу. За тази цена пък да не коментираме. Здрави шевове, естествена кожа отвън, вътре също естествена кожа - дори и само последното е изключителна рядкост.
Поръчах пет чифта за себе си и още няколко за приятели Simple Smile
Не ми стигат краката (е, да, и парите), иначе камион щях да натоваря.
Като дизайн мъжките ми харесват много, но дамските нещо ретро ми идват.

# 1 107
А дали от някъде мога да купя стелаж с рафтове като този, който се предлага в Икеа за детска стая?
Напр. https://www.ikea.bg/rooms/baby-children/baby/children-storage-fu … hranenie/49857543

# 1 108
  • Варна
Боже господи, три стотака за тая пластмасова грозотия?! За това и 30 лева няма да дам. За тая цена можеше да е поне дърво!

# 1 109
Именно, аз търся нещо , което не е толкова скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт