Черен петък 2019

• 156 115
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 260
Мангото с превозвач ли е?
Колко ви излиза доставката?
Над 100лв е безплатна.
С Еконт.
Вижте темата за Манго. Обсъжда се доста днес. Simple Smile
Аз не намерих темата за манго...и както видя питах при емаг.  Joy Joy Joy ужас, наистина ми е черно от този черен петък.

# 1 261
В Манго над 100 лв безплатна, под 6.50.

# 1 262
Не мога да се ориентирам в завивките на Юск - всякакви грамажи ги дават за топла завивка. Какъв модел да гледам за средно-топла зимна завивка?

# 1 263
Юск дали ще участват в ЧП?

# 1 264
  • София
И аз със същия въпрос, в сайта гледам и не се ориентирам, и аз търся средно топла за сина ми тийнейджър единична, че една имаме, но му е много топло с нея на парно.

# 1 265
От Юск имам една 4 сезона (с копченцата) и съм много доволна – кеф ти тънката, кеф ти по-дебелата, кеф ти и двете едновременно.  Simple Smile

# 1 266
Юск дали ще участват в ЧП?
Да.

# 1 267
  • София
Сутринта в 7.30ч. пуснах поръчка от Манго. Всичко, което бях набелязла и ми беше в кошницата си беше още там, отново напазарувах много изгодни неща. Следобед получиих имейл, че е изпратена.

# 1 268
Сутринта в 7.30ч. пуснах поръчка от Манго. Всичко, което бях набелязла и ми беше в кошницата си беше още там, отново напазарувах много изгодни неща. Следобед получиих имейл, че е изпратена.
аз много късно започнах пазаруването, нямаше дънки останали номера. На поръчката ми пише 4-6 раб. дни, надявам се другата седмица да е тук.

# 1 269
  • София
http://paradise-center.com/bg/sale_campaign/big-friday-29-11-v-p … ise-center-_i7712

Списък с намаленията в Парадайс.
Нищо впечатляващо.

# 1 270
В Спорт Депо от 29.11 до 01.12.
до -50% на всичко

Каквото и да значи това...
Дописвам се - пише, че важи и за магазините и за он-лайн пазаруване.

# 1 271
  • Тра-ла-ла
От Юск имам една 4 сезона (с копченцата) и съм много доволна – кеф ти тънката, кеф ти по-дебелата, кеф ти и двете едновременно.  Simple Smile
+1. Купила съм същата на баба ми, която живее в несанирана къща и зимата е трудно с отоплението.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 23:53 от Джулая

# 1 272
  • Sofia
Някой има ли новини за Sephora?
На Фейсбук страницата ги публикуват поетапно. За момента обявиха -25% на парфюми и -30% на грим палитри.
Мерси! Нещо не мога да си обясня логиката им. Дано наистина има определен % намаление на всичко на самия Black Friday.
Аз трябва да си купя някои неща точно на Fenty, но не разбирам техните продукти само днес и утре ли са на промоция, или какво? Thinking

# 1 273
Някой има ли новини за Sephora?
На Фейсбук страницата ги публикуват поетапно. За момента обявиха -25% на парфюми и -30% на грим палитри.
Мерси! Нещо не мога да си обясня логиката им. Дано наистина има определен % намаление на всичко на самия Black Friday.
Аз трябва да си купя някои неща точно на Fenty, но не разбирам техните продукти само днес и утре ли са на промоция, или какво? Thinking

Sephora:
-25% за всички маски
-30% за избрани грим палитри и грим сетове
-30% за колекцията Сефора
-25% за всички парфюми

# 1 274
И аз не разбирам какво ще бъде намалено в Sephora. Пише за комплекти, но не разбирам кои.Искам коледния им сет с червила, но не знам дали ще се включва в промоцията. Какво включва колекцията Sephora?

Общи условия

Активация на акаунт