Мъж Скорпион - 5

• 64 165
  • 772
  •   1
Отговори
# 360
  • България
Сигурно е и забавно, ако не ти гори под петичките.
Обаче с тази част
Нещото, което съм забелязала като обща черта сред моите познати е нуждата от социално признание и реализация, статусът има значение. Както личният, така и на партньора. , инатът, хайде да го наречем отстояване на позиция - my way or the highway. Аз също не правя изключение включително и по отношение на високомерието ми към дадени хора или теми.
ме подсещаш за още нещо, което ме дразни в мъжете Скорпион. Ще го опиша с пример, че не намирам точната дума.
Гледайки снимките на повечето хора в социалните мрежи, минати през някакъв филтър, реших да си пусна актуална снимка към момента с добро качество и отблизо. На 47 години съм. Ами вой нададе Скорпионът, не съм си приличала, какво било това. ОК, знаем къде са приложенията, "гримирах" се с едно и сложих първата си редактирана снимка на профила и Ск вече е спокоен - това е неговият партньор, нищо че истината не е съвсем такава.
Как се нарича това качество? Не намирам думата, защото не го разбирам.

# 361
Не съм сигурна, че разбрах - смяташ, че първата качена снимка е хубава и обективна, но не толкова будеща възхищение спрямо стереотипите за разлика от втората, която е обработена, но би събрала лайкове и съответно твоят партньор би се почувствал прятно, че излиза с толкова атрактивна дама?

# 362
  • България
Да, много точно си ме разбрала.
Не харесвам "напудрената" истина, защото тя вече не е истина, но Ск е доволен, защото така се чувства по-добре.
Може да ме показва, като трофей, какъвто от години не съм, то и той не е. Joy
Нацъкал си е профила във Фейсбук със стари наши снимки и лови наивници, които вярват, че на 46 години е като на 35.
Има ли дума за това "качество" на мъжкия Скорпион?

# 363
Ако е в годините, това си е класическа криза на средната възраст, с уважение. Не е до зодията, доста личностни характеристики се описват като такива.  Laughing

# 364
Не знам какво да кажа за конкретния случай. Мога да говоря за себе си - имам изисквания за външния вид на партньора и очаквам да полага усилия в тази посока. Знам, че може би е повърхностно, но за мен е важно. Ама не знам, дали това е зодиакална черта или личностно изкривяване Grinning Grinning

# 365
  • България
Ако е в годините, това си е класическа криза на средната възраст, с уважение. Не е до зодията, доста личностни характеристики се описват като такива.  Laughing
Може би, годините пасват.
Не знам какво да кажа за конкретния случай. Мога да говоря за себе си - имам изисквания за външния вид на партньора и очаквам да полага усилия в тази посока. Знам, че може би е повърхностно, но за мен е важно. Ама не знам, дали това е зодиакална черта или личностно изкривяване Grinning Grinning
И аз имам, Везна съм. Grinning Едва ли има зодия по-подвластна на красотата от нашата. Това включва и лична поддръжка, не само изисквания към партньора. Но по-млад още никой не е станал.
А ти каква зодия си?

# 366
МоарейнД, скорпион съм и аз Innocent

# 367
И аз съм скорпион, и съм адски критична към външността си. Винаги си намирам кусури, към другите не толкова Grinning (не включвам, разбира се, спретнат външен вид и подобни нормални неща).
Към себе си съм безпощадна, а така е много трудно да се отговори на тези изисквания. Намирам го за голям проблем.

# 368
  • България
Е, и двете не сте обект на темата. Grinning
Няма как да не харесвам жени Скорпион, предвид майка ми  и баба ми, колежката е подправка.
Иска ми се да можех да го напиша и за мъжете Скорпион.

# 369
  • София
На мен ми се струва странно, скорпионите не са толкова повърхностни.
Първо, че не обичат много много да се перчат с жена си, за да не им я вземе някой (пословичната параноя и ревност) и второ, че обикновено не са фейсбук ориентирани и знаят, че е място, на което ако кесиш достатъчно дълго, твоето дете ще е много сладичко и най- красивото дори да е грозновато, а ти ще си муцка, страхотна, ако и ти пишеш муцки страхотни. A те се целят в истинско признание.

За мен също по- скоро е свързано с някаква криза на (себе)доказване.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 23:14 от The Catcher in the Rye

# 370
" Скорпиона за мен е най-силния от целия хороскоп поради няколко причини. Първата е, че е единствения знак в зодияка които е оправляван от две планети, това са Марс и Плутон. "

Скорпиона НЕ е единствена зодия, с 2 планети.
Водолея е също с 2 - Уран и Сатурн.

Скорпионите са чаровници, защото често са енциклопедични, с много умения. Но има и сред тях неможещи, но със самочувствие. Все пак има не само Зодия, а и дата и час на раждане...

# 371
  • Street of Dreams
Де да беше до зодия или натална карта.

Характерът първо за мен лично се наслеждава генетично - говоря за интелект, упоритост и дори соицидност - в психологията има много книги. После имаш семейна среда и заобикаляща среда - какви шансове за развитие ще ти се дадат. После зависи с какви хора ще се събереш и започва надрасването и надскачането на себе си, изпробването на собствените граници. Освен това човек се държи според това кого има пред себе си. Човек сам понякога много късно разбира кой е и какъв е, ние сме седнали да анализираме по зодия - повърностно е.

В моето обкръжение мъжете скорпиони са най-способни от всички да приемат жена с някаква особена външност и да намерят красота в нея - голям нос, криви зъби, пълничка и тн. И не е от ревност да не му я вземат - наистина за тях да е най-красивата. Дори тези богатите и желаните от всякакви мадами от всякакви националности, си харесват техните си жени, които рядко са напудрени и само по повод. И след като съм в приятелски отношения с тях мога да кажа, че дори са верни. Не правят някакви неща само защото могат. Не знам дали е до зодия или до увереността, която са постигнали и липсата на нужда да си доказват нещо.

Забелязвам дори по себе си, че хора които на пръв поглед не са мой тип, като ги опозная ми стават много красиви - ако душата им е красива. И обратно - красиви хора като си отворят устата да стават грозни.

Като казахте за суетните жени везни си мисля за моята много красива приятелка, че откакто е в последната си връзка крайно се занемари - от най-голямата мацка, сега е с клинове, с 3 см израснали корени, счупени нокти, напълняла и някак свита и скрита от света. Не е потискана от господина в никакъв случай. Обожава я "каквато е". Момичета Везни - трябва ли да се притеснявам? Възможно ли е да е толкова щастлива, че чак толкова да не й пука в какво се е превърнала?

# 372
Аз като суетна Везна не мога да си представя да се занемаря. Абсурд. Без значение колко добре и обожавана се чувствам. Имам 2-3 познати жени Везни, които също не са се оставяли да изглеждат зле никога. Според мен е някакъв личен катарзис, но да в толкова щастлива, че да не и пука как изглежда... за мен няма как да е.

# 373
Още една суетна Везна със скорпион до нея. Никога не ми е намирал кусури, харесва ме всякак ...поне за сега. Аз имах един период, в който според моите критерии се бях занемарила (беше покрай пандемията миналата година ...ама то по цял ден с нощница Simple Smile ) Пак бях красива за него ...не знам, може би е до човек, ама как не можах да се харесам на един телец ...все бях "не както трябва" за това животно ...

# 374
Още една суетна Везна със скорпион до нея. Никога не ми е намирал кусури, харесва ме всякак ...поне за сега. Аз имах един период, в който според моите критерии се бях занемарила (беше покрай пандемията миналата година ...ама то по цял ден с нощница Simple Smile ) Пак бях красива за него ...не знам, може би е до човек, ама как не можах да се харесам на един телец ...все бях "не както трябва" за това животно ...

Обичат да мачкат, гадините. Виждала съм го точно при Телец-Везна. Много грозно и вбесяващо. И публично правеше забележки, за да заболи повече.
Разведоха се, и се омъжи за Стрелец, но започнаха едни маси, угаждания, и айдееее +25кг. Може би защото за първи път от години можеше да се храни спокойно, без да някой да повдига вежди, и да говори за уродливи бричове.
Но оттогава така съм намразила претенциозни и мачкащи мъже, че отвори ли си някой устата, кастрирам го вербално с едно изречение. На зло куче-зъл прът.

Общи условия

Активация на акаунт