Мъж Скорпион - 5

• 64 169
  • 772
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Което значи че ви виждам дипломите, трудовия стаж, всичко!)

Не, не съм комтрол фрийк

Flushed

# 346
Малии Joy Аз съм побеснялата Везна Joy Ама съм като Скорпион, страшно е като млъкна. Докато викам не е.

Не са ми страшни на мен лично. Могат да смачкат лесно някои по-слаб от тях, но общо взето знаят къде ще мине номера.

# 347
  • Тра-ла-ла
Познавам малко Скорпиони. Единият ми е много близък роднина. Понеже майка му до 30г си го е дундуркала и пазила, а после и жена му (Лъвица) - прякорът му в родата е вследствие на тази му същност. И цял живот сме го приемали като не много оправен мъж, а бе жив льольо. Той и не беше доказал обратното. Като съм го разпитвала за децата му къде са, как са...все не знаел, все се вайка, все в застой били. След мноого години се наложи да имаме досег с него във връзка с роднински дела. Ами видяхме един съвсем различен човек. Извади жилото. Разбрах и че децата му въобще не са чак толкова зле, с ниско платена работа и без партньор до себе си, ами са с гаджета в чужбина. От криенето нищо не печели...

Друг Скорпи. Също дава вид на льольо, който дори не може да скръцне със зъби на жена си и единствено споделя от какво не е доволен. Изказът му е един несигурен. Създава впечатление, че се изключва от заобикалящато го среда. Но в действителност всичко вижда и чува. Уж е лежерен, бавен, а съм го виждала рязко да проявява активна физическа и умствена активност.

Та си мисля, че май на някои Скоприони им е номер в живота да се правят на загубеняци, за да те накарат да ги подцениш. Да си им минават номерата тихомълком. А ако се наложи - много рязко да те изненадат и да ти забият жилото...

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 22:30 от Джулая

# 348
Не на някои, а на много голям процент май Close

# 349
Джулая, интересен прочит, половината се припокрива с моето виждане, само не съм се замисляла, че е нарочно, все си мислех, че е естествено. 🥴

# 350
  • Street of Dreams
Познавам смотаняци, но познавам и изключително харизматични Мъже скорпиони, докарали го от разносвач на встници до милионр само с вътрешния си потенциал. Такива, които като седнат на масата с 20 човека завъртат целия разговор, но не към себе си, а интуитивно сканират хората и знаят какво да ги попитат, докато всички се чувстват добре и настроението е чудесно. Наскоро го наблюдавах. С някакви обикновени хора около себе си, земен и очите му светят, сякаш е най-щастливият.

Друг скорпион наскоро ми предложи колата си за 200 бона, като ми се наложи да пътувам спешно, докато той две седмици караше бял микробус VW. И определено не защото иска нещо от мен.

Подобни примери много.

Познавам и такива, които общуват с емотиконки и гифчета, никаква обща култура, никакви ценности или някакви само в празните им глави.Познавам такива с биполярно разстройство, познавам нетолериращи мнения различни от тяхното и всякакви кретени. Но с тях не общувам много.

Та и вие си избирайте средата. Не е до зодия. А и никога не съм чула да са прехвалени, демонизирани са.

Но. Ако поискате яснота и тя ви се даде, а вие не сте доволни, потърсете друг тип мъже.
Ако не желае да го разпитвате или да стане програмист, защото така сте решили - също не е вашата зодия.

# 351
  • Тра-ла-ла
Това с "избирайте си средата" винаги ми е била странна мантра. Избираш приятелите си и интимните си партньори. И винаги има риск да сгрешиш. Колегите и роднините - не избираш. Животът те завърта във всякакви ситуации, че волю или неволю влизаш във взаимоотношения с всякакви хора.

# 352
Малии Joy Аз съм побеснялата Везна Joy Ама съм като Скорпион, страшно е като млъкна. Докато викам не е.

Не са ми страшни на мен лично. Могат да смачкат лесно някои по-слаб от тях, но общо взето знаят къде ще мине номера.

Аз лично не съм съгласна. Скорпиона за мен е най-силния от целия хороскоп поради няколко причини. Първата е, че е единствения знак в зодияка които е оправляван от две планети, това са Марс и Плутон. Което му дава двойна сила пред всички останали. Втората е, че Скорпиона е демоничен, сатаничен и безплощаден в жестокостта си. Разбира се ако човек се е доближил до лошите му черти ще го разбере. Третата причина е, че много решителен и винаги постига това което иска, никога не се отказва от това което иска или обича. За разлика от Вената, която е 50/50 На Скорпиона не му пука да ти каже истината в очите, директно и без заобикалки, както и че мрази лъжата. Страстен е със всичко което прави но и е единствения знак, които би минал през огъня, дори през собствения си огън за да те хване и избави. За мен Скорпиона е истински, с решителността си, със смелостта си, със лоялността си. Ако Лъва е краля, то за мен Скорпиона е рицаря с доспехи и зависи единствено от теб дали ще си до него във всичките му изпитания и лудости, мрак и огън или ще си срещу него и ще поемеш целия му гняв и огън срещу себе си. Simple Smile

# 353
  • Варна
Да, Лина. Поговорката на Скорпиона е "Каквото почукало....".

# 354
И това всичкото означа, че трябва да ме е страх от Скорпионите ли?

# 355
  • Варна
И това всичкото означа, че трябва да ме е страх от Скорпионите ли?

Не.

# 356
  • София
Не съм съгласна,  Скорпионът е прикрит, подмолен и това за истината в очите е малко относително.
Реално малко от тях имат топки да направят нещо в живота.
Нагаждат се и са хитри. Тук няма нищо рицарско, просто маската за пред хората е това.

Намирам жената дева (Като мен ) за два пъти по-силна , директна и по-мъж от наличните в зодиака.

Като цяло мъжете , независимо от зодията са си едни страхливци. Рядко може да откриеш смелчага.

# 357
  • България
Не съм съгласна,  Скорпионът е прикрит, подмолен и това за истината в очите е малко относително.
Нагаждат се и са хитри. Тук няма нищо рицарско, просто маската за пред хората е това.
Абсолютно съгласна.
Как пък поне партньорът ми не ме изненада. Май повече трябва да вярвам в зодии, а не само да чета за забавление.

Това за мъжете, а и темата е за тях.
Жените са много различни, поне тези в моя живот.
Майка ми и баба ми. Имала съм и колежка - много свястна жена беше. Разбира се, имам и познати, но не сме близки, за да имам някакво по-конкретно мнение за тях.

# 358
Абсолютно съгласна.
Присъединявам се.
Изобщо, приписват им се някакви качества, каквито ги нямат.

# 359
Позабавлявах се добре с последните страници, благодаря.
Не съм от най-приемащите зодиите хора, въпреки че и хороскоп са ми правили и понякога се отпускам да говоря по тази тема - може би с по-голяма доза ирония. Около мен по стечение на обстоятелствата е пълно със Скорпиони - и мъже, и жени, разбираме се чудесно и си знаем номерата, даже се харесваме и подкрепяме.
Иначе не мисля, че зодията е гарант за нещо - имам приятел скорпи, който за мен си е лузър в живота и друг, който е пробивен доста.
Нещото, което съм забелязала като обща черта сред моите познати е нуждата от социално признание и реализация, статусът има значение. Както личният, така и на партньора. , инатът, хайде да го наречем отстояване на позиция - my way or the highway. Аз също не правя изключение включително и по отношение на високомерието ми към дадени хора или теми.

Общи условия

Активация на акаунт