може би бъркате "блах" с "бляк"
разликата е огромна,във възклицанията също си има тренд ..."бляк" изразява отвращение,"блах" е гальовна досада . А и всъщност не допускате ли,че има момент, наречен чувство за хумор, който дава правото близки хора да се наричат взаимно "чудовище,гад,гъз" и тн? И кво- реално го мислят, така ли? Моля,не ме анализирайте, особено ако не познавате чувството за хумор в моята двойка:)
. Дишайте- на повечето хора не това им е целта в живота
Говорим за случая, когато самият човек иска ситуацията да се промени,но стоварва вината върху съдбата и така оневинява себе си. Както например е писано да съм дебела щото нямам воля да не ям. Писано е да бачкам тъпа работа,от която да се оплаквам на всеки, защото не ми се е учело навремето. И тн... Няма да изпадам в обяснителен режим. Ако и сега не ме разберете,здраве да е- губим се в превода явно.
разликата е огромна,във възклицанията също си има тренд ..."бляк" изразява отвращение,"блах" е гальовна досада . А и всъщност не допускате ли,че има момент, наречен чувство за хумор, който дава правото близки хора да се наричат взаимно "чудовище,гад,гъз" и тн? И кво- реално го мислят, така ли? Моля,не ме анализирайте, особено ако не познавате чувството за хумор в моята двойка:)
Ами отговорих на въпросите Ви
Препоръчани теми