Мъж Скорпион - 5

• 63 984
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
Хммм да се изкажа като човек съжителстващ със Скорпион на 50+ от 15+ години - проблемът и на двамата нито е зодиите, нито възрастта, а  че и  двамата сте с  изразени характеропатии.
Нито единият , нито другия знае какво точно  иска , нямате изисквания, очаквания , които да отстоявате , слаб ви е "ангела " и ви е по- лесно за всичко да си намирате оправдания - секс, празни приказки , липса на воля и ценности.
Честно казано на вашите години обикновено човек знае и е преживял много и трудно се подлъгва, но когато това е взаимно явно ще си оттече до живот.  Има една приказка "по- добре сам отколкото зле придружен" ама няма как да я разберете . И не е лошо да се влюбиш на 50 + , ама някак на тези години пеперудите не са в стомаха , а в главата и човек се замисля за човек ДО себе си ( било за секс, било за другар)  за колкото време му остава.
Ей тези неща ми ги говореше моят Скорпион когато бях на 30+ , а той на 40+ , пък аз хич не го вземах на сериозно, но някак се изтъркаляха 15+ годинки и вече започнах да го разбирам .
Късмет ти желая и ако търсиш дано намериш спокойна и дълготрайна връзка🍀

# 661
след една определена възраст по-добре зле придружен отколкото сам

# 662
Кой каквото си постеле във времето и както се чуства по- добре.

# 663
единственото което мразим повече от скорпьоните са клишетата

# 664
Може и да е характеропатия. Аз знаех какво искам.Затова се и държах толкова.Но когато някой всеки ден ти звъни, търси те, помага ти, споделя ти, ти си болен и слаб..и поддаваш.Преди него си бях сама, справях се.Сега чак осъзнавам някои неща.Гледала съм си работата, моите неща..Направо стана като оправдаване.Но наистина е имало гаслайтинг. Че съм чувствителна, че не иска да ме променя, че др.жени слушат и мълчат, а аз питам и трябва да ми се обяснява...и тн. След като се връщаше всеки път когато исках да се разделим? Едва ли е било заради секса...Наистина мислех, че има нещо повече...Относно изискванията за нашите отношения, аз бях поставила такива, но той не ги спазваше...Явно ни е пробвал и двете коя ще издържи и ще покрие изискванията...
Е, аз не можах..Трябваше просто той да се откаже, иначе само се амбицираше да се върне.Затова така настоях ,казах , че си тръгвам.А на др.ден той ми повтори, че се маха защото съм ревнива и го анализирам.И сега аз се чудя дали вярно съм била толкова гадна , а не е било гаслайтинг и др .манипулации, а той е просто добър човек, който не е издържал на токсичното ми поведение? Поне не ми пише- е, без тези статии и поздравления.Добре, че скоро няма празници.Аз много ви благодаря, че ми отговаряте, защото това ми помага по един или др. начин.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 12:00 от Miss Bisera

# 665
Клише или не ? Не мисля да споря , но те са резултат от масовката , а различни и единични все ще има - ДНК е индивидуално, а ситуациите в живота непредвидими.
Бисера опитай се да се дистанцираш за определено време , ще започнеш да виждаш по- ясно .

# 666
Благодаря.Така мисля  и това правя- да видя нещата от дистанция.
Относно зле придружаването- не ходя по срещи или каквото и да е от доста години, отказала съм се.Бях си щастлива по мой начин.Може и това да е причината.Повечето тук са млади или семейни.Имам приятелка-49г.Още ходи по срещи.Понякога ми разказва трагикомични неща- срещите трябва да са в апартамента и, да е наготвила, после да се прави на жената-вамп, защото мъжете понякога не са ..ъъ в състояние за нищо, като тя понякога излизаше виновна, че не се е...справила.Разведени мъже между 45-55 и повече, които искат само вечеря и секс, нищо повече.Дори на кафе не искат да идат.Всеки път и казвах, че няма смисъл.Разбира се, все някъде има и свестни мъже.Аз не исках такива срещи и отказвах винаги.А тази история ..просто се случи..Помислих си, че все нещо значи на тия години да усетиш, че сърцето ти е живо..дори и да боли..

# 667
Miss Bisera, не се обиждай, но звучиш като 17- 18 - 20 - годишна. Те така се радват на първия, който им е обърнал някакво внимание. Но не вярвам да търпят изневери, отделно че той е и семеен.
Жена му сигурно отдавна му е била шута, но много ме отврати неговото изказване, че "не му ставало от нея". Това е много обидно и би ми дало моментален отговор на въпроса що за човек е той, ако още се колебаех ...

Крайно време е да определиш какво искаш ... Форумът няма да реши проблемите ти.

# 668
Възможно е и да звуча като 18 год. Явно пък може да  съм останала инфантилна.И той все викаше ,че е в напреднала възраст. Но не е е първият ,който ми е обърнал внимание.Аз не исках никого.Просто  той беше грижовен , хвана ме болна и слаба, и тн. В момента , в който разбрах за другата , си тръгнах. Това за жена си ми го каза накрая. Никога не сме я коментирали. Доста неща научих в посл. ни разговори. Да,семеен е , но по документи .Обясни ми в последните ни разговори,че и тя си имала някого в чужбина.Просто хората имат общи имоти и явно нещо са се разбрали.Не съм любопитствала.Не искам да ми решавате проблемите.Той е вън от живота ми.Просто исках да чуя др .мнения- дали съм токсичен човек и аз ли съм виновна.Да, виновна съм ,че съм поддала.Но ..пък кой е безгрешен.Относно "неставането" то и от другата било така-тя сама си го разказвала.Както и да е.Пак благодаря на всички за помощта.

# 669
и двамата сте виновни. и двамата сте невинни. ако мрънкането се води към токсичност - сте. но аз само мрънкане разпознавам в писанията ви. нищо друго токсично. /господина е боклук и толкова. изключете го от живота си

# 670
Женените не твърдят ли винаги, че е "само по документи"? И ти не любопитстваш.
Зодия "женен" винаги ще ти докара страдания, това е ясно предварително. Ама и заслужено, смятам.

# 671
и това да. 'женен съм ама не се разбираме с жена ми' е равно на 'искам да те отбележа няколко пъти'. такива яко си просят да ги запишеш наснимаш и подобни неща за пред съпругите им

# 672
  • Тра-ла-ла
Зодия Риби...винаги във филми и живеещи във фантазиите. Никаква връзка с реалността. Тя и акулата е риба. Но повечето ви взимат за шаранчета. Пък и си обичате драмата и емоционалните динамики. Така се чувствате живи.

# 673
Не прочетох целия пост, само в началото и в края малко, и жената е права няма значение възрастта да се влюбиш, даже на 40,50+ години, жените са още по-наивни и още повече копнеят някой да им обърне внимание и да ги обича,и лесно могат да се заблудят, и майка ми е горе долу в същото положение и аз най-редовно се налага да и давам акъл и дори тя самата идва да се съветва с мен (на 22г. съм)
Мис Бисера,не се поддавайте на игричките на този мъж и изобщо не свързвайте това със зодията, да скорпионите попринцип са доста палава и магнетична зодия, но познавам хора и по-конкретно мъже, които са пълна противоположност на този човек, който описвате. Не позволявайте така да ви унижават и да си играят с вас, вие сте голяма жена, а не момиче на 18 години, а и този човек не заслужава това всичкото внимание което отделяте вие и другите жени за него! Ако става въпрос само за секс добре, но не вкарвайте празни надежди и не му вдигайте самочувстието, като показвате колко го желаете

# 674
Просто исках да чуя др .мнения- дали съм токсичен човек и аз ли съм виновна.
Всъщност и двамата в тези отношения сте си подхранвали един на друг травмите и сте запълвали някакви несъзнавани нужди. Явно ти не умееш да поставяш граници и нямаш самоуважение. Ако не си решиш собствените проблеми, винаги ще привличаш сбъркани мъже.

Общи условия

Активация на акаунт