Мъж Скорпион и жена Овен?

• 486
  • 20
  •   1
Отговори
Моля за малко помощ по отношение на съвместимостта на мъж Скорпион и жена Овен. Леко съм объркан, все едно е Скорпион. Иначе тя е по-активната от мен, всяка сутрин ми пише "добро утро" и т.н., но пък оттук нататък все едно водя разговор със Скорпион. Ти го питаш нещо, а той така ти отговаря, че все едно ти казва "айде, разкарай се най-сетне, че ми писна от теб", и след малко пак ми пише.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 10:59 от Радко

# 1
Чакай сега, ти тази тема я пусна за нея ли да питаш, или себе си да похвалиш? Simple Smile

# 2
  • По света и у нас
И какъв е проблема че не разбрах?че тя се държи грубиянски ли?ми такива са овенките, досадно им е да са любезни

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 19:22 от PriMadonna

# 3
Чакай сега, ти тази тема я пусна за нея ли да питаш, или себе си да похвалиш? Simple Smile
хахаха,просто се описах и не смятам това за хвалба
Цитат на: PriMadonna

link=topic=1747757.msg49381988#msg49381988 date=1740730278
И какъв е проблема че не разбрах?че тя се държи грубиянски ли?ми такива са оценките, досадно им е да са любезни
понеже нямам други познати от тази зодия и затова питам

# 4
Ето какво намирам в нета за куинконс Скорпион - Овен:
Енергията, която свързва тези знаци, съдържа противоречие и  неразбираемост. Интересни са си един на друг, но са си непонятни. Енергията не е дразнеща, а буди любопитство. Затова е необходимо адаптиране и приспособяване в тези синастрии. Уроците ще се повторят повече от веднъж и в същото време имат възможността да изживеят интересни приключения заедно.

# 5
То, ако беше толкова просто това със зодиите... Щяха да ни бият по един печат на челото при раждане и готово. После – според инструкциите. Simple Smile

# 6
То, ако беше толкова просто това със зодиите... Щяха да ни бият по един печат на челото при раждане и готово. После – според инструкциите. Simple Smile
Ами дори не знам защо пишеш тук, след като очевидно не можеш да помогнеш или не вярваш в тези неща. И ако ти не преоткриваш себе си в описанието за твоята зодия, аз лично, ако има 20 точки описание за Скорпион, се разпознавам на 90% в изброените.

# 7
  • София
Тук нещо половете ли, родовете ли, нещо ми бяга.
Авторе, овенката ли се държи като скорпион?

# 8
Тук нещо половете ли, родовете ли, нещо ми бяга.
Авторе, овенката ли се държи като скорпион?
Хахах, да, тя е Овен, а се държи като Скорпион.

# 9
Ами дори не знам защо пишеш тук...

Защото, моето момче, искам да ти кажа да не се вторачваш в зодията, а в човека.
Защото за всяка зодия могат да се изредят не само положителни, но и куп отрицателни черти, особено пък за мъжа скорпион. Щеше ли да ти е приятно, ако някой тръгне да ги изброява на овенката?
Защото искам да ти подскажа, че ако наистина вярваш толкова сляпо в зодиите, поне потърси специалист, който да ви направи индивидуални изчисления, конкретно на вас двамата, а не общи приказки.
И накрая да те попитам – ако зодията ти е толкова прекрасна, защо се притесняваш, че гаджето се държи като теб?

# 10
Овен и Скорпион имат една и съща планета-управител - Марс. Това върви с плюсове и минуси. Но реално не се гледа единствено и само слънчевия знак и ако се опитваш да си обясниш един човек през него, не е особено полезно.
Астрологичната карта е само една част. Човек се формира от средата, в която е израснал, житейския си опит и т.н.

# 11
  • Банско
Аз също мисля, че средата има повече значение отколкото зодията, е понякога не винаги, но ми се е случвало. Също така може да е на границата с друга зодия и да клони повече към нея, или да се проявява повече асцедента и.

# 12
  • По света и у нас
А как се държи скорпиона? Това ми е по-интерсно.
Защото това което аз съм виждала е ще мъжете скорпиони са едни такива мазни, омайни, правещи се на мистериозни, не казват всичко, гледат секси, с едни такива очи дето искат да те изгорят.
Обаче няма как водата да изгори огъня....
Овенката мрази да и се пречкаш и гледа да те центрира някъде където да и е удобно на нея, затова в началото е малко груба историята. Обаче тя става котенце после като те възприеме.
Лично аз смятам че овен и скорпион има изгледи да е една от най добрите комбинации, само скорпито да не досажда.

# 13
А как се държи скорпиона? Това ми е по-интерсно.
Защото това което аз съм виждала е ще мъжете скорпиони са едни такива мазни, омайни, правещи се на мистериозни, не казват всичко, гледат секси, с едни такива очи дето искат да те изгорят.
Обаче няма как водата да изгори огъня....
Овенката мрази да и се пречкаш и гледа да те центрира някъде където да и е удобно на нея, затова в началото е малко груба историята. Обаче тя става котенце после като те възприеме.
Лично аз смятам че овен и скорпион има изгледи да е една от най добрите комбинации, само скорпито да не досажда.
Благодаря за полезната информация за овните. Аз съм скорпион и никога, ама никога не съм мазнил, дори на жена, и винаги се смея на приятели, когато го правят. Това с досаждането ще е трудно, но не и невъзможно. С воля и инат ще го направя възможно.

# 14
  • По света и у нас
Ти си досаждай, но по малко.

Общи условия

Активация на акаунт