Мъж Скорпион и жена Овен?

• 740
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
А как се държи скорпиона? Това ми е по-интерсно.
Защото това което аз съм виждала е ще мъжете скорпиони са едни такива мазни, омайни, правещи се на мистериозни, не казват всичко, гледат секси, с едни такива очи дето искат да те изгорят.
Обаче няма как водата да изгори огъня....
Овенката мрази да и се пречкаш и гледа да те центрира някъде където да и е удобно на нея, затова в началото е малко груба историята. Обаче тя става котенце после като те възприеме.
Лично аз смятам че овен и скорпион има изгледи да е една от най добрите комбинации, само скорпито да не досажда.

Много точен анализ 🙂
Към последното изречение бих добавила и скорпионът да не хапе "смъртоносно" овенката - вж притчата за скорпиона и жабата, който тя взела на гърба си, за да преплуват заедно водата, а той междувременно я ухапал..
- Защо го направи?-попитала жабата. Сега ще потънем във водата, ще умрем и двамата..
- Нищо не можах да направя в това отношение. Това ми е в природата.. - отвърнал скорпионът.

# 16
  • По света и у нас
Моята най-сладка любовна връзка беше със скорпи, бяхме малки, на по 20и.
Много ме обичаше, повече отколкото трябваше - казваше ми че аз съм му щастието, това мен ме плашеше обаче, не исках той да е зависим от мен или че ако аз изчезна ще се депресира. Аз съм огън имам нужда да дишам, а водата задушава много.
Позволяваше ми да съм лоша с него и да му се качвам на главата, и това не беше ОК. Жените ти тестват границите и ако позволяваш да те малтретира, падаш и в очите.
Обаче това което не ми допадаше в моя човек е че той се състезаваше с мен. Никога не се състезавай с жена, която и да е тя. Не се сравнявай и не смей да и се самоизтъкваш колко ти си по- добър от нея.  Тръгнеш ли да го правиш все едно се превръщаш в жена… все едно тя ти е лимита и ти се подравняваш с нея.  Тя така си мисли че ти не си достатъчно развит за нея след като тя ти е таргета.
Намираш си един еталон от мъжки пол и ще се сравняваш с него, а нея само я глези и това е.

# 17
Ние сме овен жена и мъж скорпион. Вече над 15 год сме заедно. Всичко е точно.

# 18

Хахах, да, тя е Овен, а се държи като Скорпион.
[/quote]
Може би има луна или асцендент в скорпион.

# 19
А как се държи скорпиона? Това ми е по-интерсно.
Защото това което аз съм виждала е ще мъжете скорпиони са едни такива мазни, омайни, правещи се на мистериозни, не казват всичко, гледат секси, с едни такива очи дето искат да те изгорят.
Обаче няма как водата да изгори огъня....
Овенката мрази да и се пречкаш и гледа да те центрира някъде където да и е удобно на нея, затова в началото е малко груба историята. Обаче тя става котенце после като те възприеме.
Лично аз смятам че овен и скорпион има изгледи да е една от най добрите комбинации, само скорпито да не досажда.
1. Това не е вода, а вряла вода.
2. Няма как рогато, чифтокопитно да стане коте... Просто няма как.

# 20
  • По света и у нас
Има има

Общи условия

Активация на акаунт