Мъж Скорпион - 5

• 64 022
  • 772
  •   2
Отговори
# 645
В моя случай под перце се има впредвид не разни женски номерца, а спазване на чисто морални ценностни качества .

# 646
О,да- бях забравила колко много обичат скорпионите да обвиняват съдбата/обстоятелствата за някакви техни кофти черти ( почти винаги поправими). "Ми, аз съм хаймана и толкоз..."
Мноого удобно...
И моят като почне с едни приказки как щяло и нещяло било "писано"....блах

# 647
О,да- бях забравила колко много обичат скорпионите да обвиняват съдбата/обстоятелствата за някакви техни кофти черти ( почти винаги поправими). "Ми, аз съм хаймана и толкоз..."
Мноого удобно...

Не четеш между редовете. Човекът няма намерение да бъде променян.
"Писано" означава "не ме пришпорвай, имам си свое темпо", или по-скоро "Остави ме на мира". Скорпионите много обичат да ги променя някоя кака/чичо (в моя случай). Smiling Imp
В днешно време никой се променя заради никого, освен ако не е притиснат от обстоятелствата. Намираш си себеподобен, или си стоиш сам. Защото е по-добре от нагли хора в живота ти. Това, разбира се, ако можеш да си го позволиш.

И на мен ми обясниха, че "кофти хобито ми е поправимо", да видиш, как приключихме набързо, по Скорпионски. Satisfied

Не ми е ясно как можеш да сложиш "моят" и "блах" в едно изречение. Защо си с него?

# 648
Мноого удобно...

Не четеш между редовете. Човекът няма намерение да бъде променян.
"Писано" означава "не ме пришпорвай, имам си свое темпо", или по-скоро "Остави ме на мира". Скорпионите много обичат да ги променя някоя кака/чичо (в моя случай). Smiling Imp
В днешно време никой се променя заради никого, освен ако не е притиснат от обстоятелствата. Намираш си себеподобен, или си стоиш сам. Защото е по-добре от нагли хора в живота ти. Това, разбира се, ако можеш да си го позволиш.

И на мен ми обясниха, че "кофти хобито ми е поправимо", да видиш, как приключихме набързо, по Скорпионски. Satisfied

Не ми е ясно как можеш да сложиш "моят" и "блах" в едно изречение. Защо си с него?
Уау, откъде да започна? Хайде, нека е отзад напред Simple Smile може би бъркате "блах" с "бляк" Grinning разликата е огромна,във възклицанията също си има тренд ..."бляк" изразява отвращение,"блах" е гальовна досада . А и всъщност не допускате ли,че има момент, наречен чувство за хумор, който дава правото близки хора да се наричат взаимно "чудовище,гад,гъз" и тн? И кво- реално го мислят, така ли? Моля,не ме анализирайте, особено ако не познавате чувството за хумор в моята двойка:)
Второ - кой говори за промяна, наложена от партньора?  Никога не бих седнала да променям когото и да било,не съм го правила, не е в моите права,а и изобщо не искам да го правя. Прави ми впечатление,че повечето скорпиони подскачат на тази тема и им се привиждат лоши човечета,на които им се иска ужаааассно много да ги опознят и/или променят Grinning. Дишайте- на повечето хора не това им е целта в живота Wink  Говорим за случая, когато самият човек иска ситуацията да се промени,но стоварва вината върху съдбата и така оневинява себе си. Както например е писано да съм дебела щото нямам воля да не ям. Писано е да бачкам тъпа работа,от която да се оплаквам на всеки, защото не ми се е учело навремето. И тн... Няма да изпадам в обяснителен режим. Ако и сега не ме разберете,здраве да е- губим се в превода явно.

# 649

Уау, откъде да започна? Хайде, нека е отзад напред Simple Smile може би бъркате "блах" с "бляк" Grinning разликата е огромна,във възклицанията също си има тренд ..."бляк" изразява отвращение,"блах" е гальовна досада . А и всъщност не допускате ли,че има момент, наречен чувство за хумор, който дава правото близки хора да се наричат взаимно "чудовище,гад,гъз" и тн? И кво- реално го мислят, така ли? Моля,не ме анализирайте, особено ако не познавате чувството за хумор в моята двойка:)

С ръка на сърцето- наистина не съм допускала подобно нещо.
Кой ви анализира, моля ви се, тук си говорим неангажиращо, няма нужда от драми. Не видях да е подскочил някой друг освен вас.

# 650

С ръка на сърцето- наистина не съм допускала подобно нещо.
Кой ви анализира, моля ви се, тук си говорим неангажиращо, няма нужда от драми. Не видях да е подскочил някой друг освен вас.
Нито скачам,нито спретвам драми Simple Smile Ами отговорих на въпросите Ви Simple Smile Hands V

# 651
Виждала съм Скорпиони (и не само) да се оплакват, че космоса е крив, но не се занимавам с такива хора.
Е, на работа няма как да избяга човек, но поне не ми е в къщата.

# 652
Здравейте, току-що се включвам и не съм много наясно с реда тук.Много се чудих дали да пиша, но  се виждах около  7 месеца с мъж Скорпион.Познаваме се от почти 11 г. и от тях 4 бяхме скарани.Той много ме дразнеше и аз него също.Той смяташе ,че съм добричка, възпитаничка и скучна жена, която винаги се извинява.Непрекъснато ми разказваше за разл. си жени , с които или спеше, или имаше нещо като връзка.Разделен е от 12 г. с жена си, която е в чужбина , но поддържат " бизнес и родителски " отношения. Стана така ,че нямаше кой да ми поправи казанчето и се наложи да звънна.Така започнахме по малко да си комуникираме.Между нас казано , винаги съм знаела ,че ще има нещо между нас , но преди 11 г. направо се плашех от него. Все за тия жени, все за неговите игрички с тях, как се засичали по 3 и ги лъжел ,че се връща при жена си , за да се отърве..Октомври мин.година почина моя колежка от ковид и аз направо се депресирах.Той се разболя и аз всеки ден му звънях.В края на януари и аз бях болна.Той ми звънеше.Така ,че някакси си станахме близки и си говорехме.Той ми се видя самотен, депресиран, остарял ,помъдрял..Сетихме се как преди 5 г. ме беше канил у тях да ми покаже апартамента си и аз тогава се чудех това ли е или нещо повече. Каза ми ,че е трябвало тогава да дойда, сега било късно. Така постепенно започнахме да се виждаме ,както се разбрахме за секс. Аз бях 4 месеца със сърцебиене , той се притесняваше за хормоните и ерекцията си. Но всичко се получи от раз, страхотен секс, пълна хармония , синхрон, както искате му казвайте.Никога не съм се чувствала така с друг мъж- толкова жена, така свободна..Но ск. искаше всеки ден да си пишем на вайбър от -добро утро до лека нощ- песнички, вицове, обаждане по 4-5 пъти на ден. Аз се дърпах месец- това не беше само секс, но клекнах.Той изчезна за 16 дни , но звънеше и пишеше. Имаше само един проблем- непрекъснато приказваше за някакви бивши- те били приятелки, какво правел с тях, колко ги искал, как ги отказал от себе си.. аз не съм му никаква, нямаме нищо , после станах "приятел за секс" , но гадже все не успявах да стана ,защото нервите ми не издържали.Аз се дразнех, правехме после страхотен секс, и след 2-3 дена пак започваше да ме дразни.Най обичал да дразни майка си и мен. Разделихме се 1 път- той искаше. После поне още 7-8 пъти аз исках да приключим.Чувствах се все по- затормозена, падна ми самочувствието- с др. жени беше изкарал по 2 г. Като се разделим и той почва да пише, праща песни ,клипове , после не говори 2 дена с мен- наказва ме и чак тогава ми звъни. Това от февруари до септември. Др. жени слушали и мълчели и казвали -добре. Аз съм питала, разсъждавала , трябвало да ми се обяснява. Секс само един път исках аз- обясни ми ,че ще е когато той реши. Не ходехме никъде - нали уж е женен. Само 1 път бяхме на кафе и той седя на половин метър от мен. Взех да се замислям ,че може и др. да има. Питах , ако ще се връща при бивша, само да каже. Никога не каза, че ме харесва - 1 път ,бил обран в изказа.Но след секс винаги имаше нещо- или да пита какво да купи на някаква приятелка за рожд. ден или да каже ,че отива на санаториум с жена си- а тя е в чужбина. Той е доста имотен и ми беше ясно ,че няма да се разведе, а и аз не съм го искала. През около 2 седмици трябваше да му казвам ,че не искам да се развежда, не искам да живеем заедно. Оказа се ,че не е бил с жена си ,а с шефа си. Когато излязох отпуск , на поканата ми за кафе ,ми дигна скандал и каза ,че не трябва да си правя планове с него. Не можел да спи с др.жена нощем имал си др.грижи. Нза мен нещата бяха излезли от рамките на единия секс- виждах и как ме гледа той. Накрая вече ми каза ,че ме гледал само с интерес , защото ме харесвал, не бил влюбен , и тн. Аз почнах да пътувам- Корфу, Албания,Португалия,Хърватска и Словения.Той взе да звъни , а бяхме се разделили за около 10тина дни.Винаги имаше някакъв проблем- аз питах , успокоявах , никога не беше голям Ей така да ми развали пътуванията.Върхът беше в Хърватска , когато каза ,че ще ходи на някаква вила.З тази вила ид р. път бяхме имали пререкания .Обади ми се ,докато бях в Загреб и крещя ,че ще прави каквото си иска , че той е там а аз в чужбина и ще ходи с която си иска по хипотеза. Бях обяснявала многократно ,че не искам да слушам за бивши.Аз не говорех.После искаше да знае за бройките ми, но отказах.Вече се усетих ,че съм похлътнала и ми стана зле. Аз съм Риби със Скорпион.Той не поиска да ми каже кога е роден. Все беше крив, кисел , сърдит, сърдеше се бързо, но му свикнах. Имахме наистина бурни скандали и бурни сдобрявания.Нямал бил жена с такъв темперамент , не съм била добричка и смотаничка, а аз се чудех дали ме харесва или е нещо повече. Той казваше, че не е влюбен, нищо не било ,нямаме връзка и аз не покривам критериите за гадже, че съм по драмите, че съм мнителна и ревнива .Като кажеше, че не си пасваме, ме съжалява ,че ме допуска до себе си, че е окончателно разделянето , все говорехме, че после не трябва да ми пише. Вече ми беше разказал за себе си, дъщеря си, внучето, сестра си, майка си.. Не знам това дали още беше само секс..Интересуваше се от мен ,работата ми, носеше ми сготвена от него храна- било "споделяне на храна".Аз обаче вече бях толкова изтормозена, а съм много търпелива, лесно се адаптирам към хората , но тук - нищо.Един ден мил, един ден- като ми каже нещо и аз- рев.В началото на септ. вече вървяхме към нормализиране на отношенията , когато ми звъннаха от скрит номер.Вдигнах и мъж ме уведоми, че не трябва да се навирам в отношенията на ск. с др. жена , с която бил от 2 г. и даже ходили по почивки заедно. Щях да умра.Никак не бях усетила.Вярно ,че не се виждахме всеки ден, но той знаеше ,че не бих се намесила във връзка.Чудих се какво да правя.Реших, че ако го отрежа ,само ще го амбицирам да ме върне.Хем исках да не е истина.. Жената живееше на 400 м. от мен по права линия, в един от микрорайоните на квартала ни, а там бях учила едно време.Знаех, че е посл. ми шанс - ако пак дигнех скандал, щеше да е края. Бях свикнала с него, харесвах го такъв, имахме общи теми, беше от края на майка ми, познаваше я, караше ми и багаж понякога , говореха си с майка ми...Предложих му да спрем вече да се крием- почти 7 месеца , той си криеше колата чак при съседния блок, исках да идва открито , познаваше хора в блока , да си ходим на село, едва ли щяхме да ходим по кафета- той казваше ,че не иска. Само 1 път бяхме ходили- защото той не бил излизал отдавна ,а   не защото аз искам. А през август започна да ме манипулира ,но осезаемо- виждах и си мълчах.Праща ми снимки като малък - ще гледаме албума му.След 2 дни казва, че си измислям , не го бил казвал."Обърка " съобщение за др. жена и ми го прати на мен., явно беше наказание за Хърватска..И все така ме наказваше. Бях му свикнала.Да кажа ,че толкова съм 4ревнива" ,че не надуших др. жена.До 2ия месец, като че ли имаше някаква сянка , но после.. не усещах нищо. Телефонът му стоеше, можеше да се четат съобщенията от вайбъра, никога не съм ги чела.Септ. обаче смени настройките.Даже мислех ,че през август като че ли се появи друга. Но .. като чу какво предложих, той се промени коренно- 2 дена подред- секс, взе ме от работа, донесе цветя за да се извини ,за онзи разговор за др. жена докато бяхме в леглото- от април.Цял ден ми звъня, щеше да готви и да ми донесе . Чудех се какво да правя- ако кажа за др. жена , той щеше да си тръгне.Бях се зарекла, че няма да си мълча ,както когато бях по- млада и премълчавах.С този мъж бях искрена, не играх театри ,бях себе си..Казах му. Той мълча, каза ,че съм споделила и ,че са ми направили номер, че е мъж от моя блок, на когото не съм обърнала внимание, че с него никой не ме е виждал ,че си измислям. Попитах вярно ли е и кого ще избере. Попитах дали иска да приключваме и той каза ,че е по-добре сега.Казах - ами , добре и затворих. На др. ден той ми звънна да каже ,че вече нямаме връзка- явно е било връзка??!, исе опита да уреди дърва на майка ми- След 2 дни пак същото. Не издържах и след поздрава за празник и попитах дали съм била втората.Била съм толкова първа ,че нямало как да съм по-първа, но не съм го разбрала, другата нямала значение , нямало друга , аз съм си измисляла безсмислици и съм си вярвала.На него му било винаги трудно с мен , сам да е на тоя свят няма да е с мене никога, трудна му била тая връзка аз съм била мнителна и ревнива, той чупел нерви и ако се върне ще е агония, само секса бил страхотен , нищо друго не било не ни се получило, а и било само секс, не обещавал нищо.Гледал ме просто с интерес , не че толкова ме бил харесвал, не искал да ми губи времето, не бил влюбен в мен, просто си забранил да ме харесва и желае. Опитах се да помоля за още един шанс- вярно ,че правех доста глупости, но нали беше само секс, той не искаше да говорим за нас. И затова аз му пишех на вайбър.Той четеше и после се съгласяваше, че може и да имам право. Написах му , писах и писмо , - играех ва банк- или щеше да остане , или щеше да приключи и да не пише
пак.Нямаше да издържа. Написа ми ,че е давал шансове , но аз съм болна от ревност, мнителна, че съм го анализирала, че той е спрял да ми звъни , а ми пишел- имаше такъв период, когато бяхме се разделили.Все го питах защо стои като не му харесва- бил ме харесвал, не смеел да ме ядоса, била съм чувствителна...
Каза ,че излиянията ми били ужасни ,много съм говорела, чувствал се през цялото време зле с мен, писнало му и се маха. А аз му бях казала- ако имаш такава дълга връзка за какво съм ти аз- за суета. Но той все пишеше саркастично и после се отмяташе от думите. Не знаех, вече кое е вярно и кое не.Все пак ми звънна - каза че е предложил да бъдем приятели за секс, аз съм била нерешителна , не съм била позитивна като майка му, човек като се обадел очаквал да му кажат нещо хубаво, била съм хубава жена  и хубостта трябвало да е достатъчна да имам самочувствие, че съм болна от ревност и това ще продължава винаги, че се махал от мен не заради др.жена , а заради мен, че не издържал на анализите ми, на драмите ми, това че ми донесъл цветя и се държал добре, нищо не значело , а че е прекарал приятно.Той не е човек , който купува цветя. итн итн.А той винаги си е падал по анализите, дългите разговори и писането във вайбър. Така че нищо ,че аз му казах, че си тръгвам , щом той не избира мен , но той каза 5 пъти ,че му е писнало и се маха. Днес стана 1 месец. Бях като премазана от валяк.Той можеше да се откаже много пъти, защото разбра ,че знам за другата ли , толкова токсичен човек ли съмл, такава вина ме души, не мога да спя ,свалих няколко кг, а той ми изпрати песен на В. Найденов, където се пееше нещо за старата любов- още те обичам, после през 10 дни статия как рибите ревнуват от привлекателните приятелки на партньора си, след още 10 за тъмната страна на скорпиона, после ме поздрави за празник. Не искам да го блокирам - той ще разбере колко ми е болно.Толкова ми беше зле ,че се опитах първата седмица да си пийна , за да мога да заспя.Дори не можах да се напия. Междувременно научих, че наистина са го виждали , казаха ми номера на блока, че са се целували с тази жена, била пълничка- и той е бая пълничък, а тя разправяла ,че не спи с нея ,защото не му ставало. Това съвсем ме разби. Аз все пак не живея сама , брат ми е при мен- инвалид е, а той явно си ходи при нея , хапват, тая се съгласява с всичко , ама това със секса , никак не ми се връзва.Иначе ходехме у тях или у нас когато бях сама. А излизането от анонимност - просто щеше да спре да се крие..Моя приятелка смята ,че е защото не съм сама в нас, не можел да идва ,да се наяде и да си иде, че се е крил и от др. жени, че явно тази жена го "дондурка" и си трае, че той не иска малко по- сериозни отношения, че има и др. жени. Беше супер активен във вайбър, сега гледах, - трия си чатовете с него, че влиза през 2-3 часа. Радвам се ,че поне успях да съм независима от него като излизах- никога не нося телефон, ако съм на ресторант или кафе.Никога не е бил ревнив- само звънеше на вайбър, на тел и пишеше. Но той казваше ,че не съм му давала поводи.Единствено посл. дни питаше с кого съм.И ако не съм влязла във вайбър ми пишеше през 1-2 часа името и какво правя. Това си беше контрол. Никога не съм му досаждала или звъняла първа. Сега не ми звъни , не пише само тия статии и поздрава .Сбърках ли някъде? Ако бях мълчала през цялото време и бях викала- добре , дали щеше да се получи?  Още април изчетох тук и всичко за скорпион, опитвах се да се държа по същия начин , но той все ме дразнеше, чак имах чувството ,че нарочно провокира моите избухвания. Аз такова поведение не съм имала с нито един от предишните. Най-смешното е ,че ако той беше се съгласил да са малко по-сериозни нещата, аз вече и не ревнувах от бившите- знаех всичко за тях вече, и ако беше продължил щях да разбера ,че е избрал мене. Толкова ли зле се държах?Знам ,че скорпионите не се връщат. Все искам да мисля ,че ако се бях държала по др. начин ,щеше да е друго.После се сещам за дл. жена и вече не знам дали е имало и 1 истинска дума от негова страна.. И да кажа ,че той все казваше ,че се държа като тийнейджър, бил на 50+ и не му трябвало на баир лозе, тръпки и влюбвания.. Той е на 53 почти има и внуче , аз на 55. Не съм искала , но се случи.. трябва ли да се отказвам ,защото съм на 55...

Извинявайте, дълго стана..Приемете го като лоша повест..

# 653
  • Тра-ла-ла
Толкова драми и нерви за 1 секс? Който май не е само секс. Хората се събират, за да си доставят удоволствия.

Коя зодия си и ЗАЩО за Бога искаш да си го върнеш? Добре те е дресирал...Психо игричките на Скорпитата.

# 654
Риби . Това се чудя това амо секс ли беше?Защо бяха тия игрички?И накрая ме изкара виновна за всичко. А той можеше да си тръгне по- рано и да е по- цивилизовано. За мене в един момент не беше.Усети ме , че съм уязвима ли..Не разбирам и до момента...Аз съм такъв човек, че ако си обясня всичко ми е по-лесно да го приема.

# 655
Ще ти го обясня. Женен женкар. Може ли толкова да не се уважаваш? Разбирам, че някой може да има сложен характер, но поне да е само твой. А ти го делиш със сто жени + законната.

Та, цялата работа е, че великият любовник (жененият женкар, който е дебел и има внуче) е имотен. Съвсем зле звучи.

Правиш ли редовно профилактични прегледи при толкова други жени в леглото му? Да не те зарази с нещо.

Проблемът ти не е, че е Скорпион, ама хич.

# 656
  • Street of Dreams
Лелееее, не бях влизала от не знам кога в темата, мислех че няма каква нова драма повече да прочета. Какъв безкраен кошмар, какво психическо насилие. Какви ви скорпионски "игрички" моля ви се, този е психопат на толкова много нива, че спешно му трябва терапия и то в затворена клиника ако може. Защото сте много жертвите. Ти си тръгнала зодията да му анализираш - та той е клиничен случай. При това със силата и манипулацията на скорпиона - уфф. То не е нарцизъм, садизъм, социопатия в чиста форма, borderline синдром, биполярно и когнитивно разстройво, шезофрения , то не е газлайтинг на който те подлага. Ти пък като риба си толкова податлива на тези неща, че си перфектната жертва. И вместо да го анализирам - каквото ти би искала, за да знаеш как да получиш наградата на емоционално недостъпния мъж, ще те посъветвам да се за питаш какво не е наред с теб и да насочиш енергията си в другата посока - първо да се спасиш и после да се излекуваш от този. Поведението му е диагноза и ти не трябва да отнасяш това, от което страда той. Това прави само поразии на психиката ти. Не си сама на света - жените сме податливи на това, нещо в чипа. Над себе си работи. Потърси теми за газлайтинг и как да се измъкнеш от него, ако знаеш чужди езици - още по-добре, защото на бг информацията е мижава и направо нищожна. Той е загубен и е безнадежден. Всички чаркове са счупени, всички бушони - изгърмели.
Освен това е промискуитивен мазен чичка с такава дупка в душата, която не може да бъде запълнена ни с храна, ни със секс, ни с имоти (знам че го правят атрактивен) , ни с деца и внуци, ни с чужди невинни души.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 07:38 от OnDiNe_

# 657
Знам, че сте прави.За газлайтинга го усетих.Даже ми беше пратил статия и след 2 дена ми изигра сценката с албума и снимките. Честно казано, аз цял живот съм ползвала предпазни средства и това беше единствения път, в който не ползвах.Макар че още първия път си отидох с тях, но така и не ги ползвахме.За жена му- от 12 г.е в чужбина, но си идва по 2 пъти в годината , а и той ходи там с дъщерята и внучето.Не съм го питала, той е казвал, че не му"ставало" от нея.Знам, че са били пред развод, защото той я е хващал 3 пъти с други.Тя колко пъти него- не знам.Според мен е избягала от него.Не знам и дали сме били 2 или повече.Когато му казах, че си тръгвам, точно това казах- а болести?как може?Той мълча.Винаги е казвал, че не признава и на калъп да го хванат.Казвал ми е, че бил женкар, но още не бил ми изневерил.Накрая ми беше казал, че трябва да си намеря някой с време за мен, който да не ме унижава, защото той не можел да се търпи, че се държи така с мене.През август хем се надявах да имам яснота , хем исках да си е намерил друга. Знам, че съм податлива, просто ме хвана уязвима, бях след болест, не че ме оправдава това..Познат , който все пак ни е виждал заедно, каза,че явно човекът се е изложил и загубил единствената-жена си, сега си хранел егото с нас и , че нарочно е провокирал скандалите с мен, за да се чувства добре.Че нарочно даже карал жените да се влюбват в него.
Все си мислех,че като се познаваме от толкова години, няма да направи такова нещо.Защото 6 г.ме бил харесвал ли, пък аз не съм разбрала.Не съм му.обръщала внимание. Така го направи, че всеки ден беше насреща, да слуша, да помогне...Чувствам се глупава и използвана...А всичките жени са си тръгвали от него.Всички имат прякори-Овцата-зодия Овен, Психоложката и тн.И всичките не можели да готвят и били с отвратителен х-р.Но за овцата и сега след 10 г.знаеше къде работи, с колко е ходила и къде живее.Жената жо беше изгонила след 2 г., разведена, а той уж отишъл да каже, че ще се разведе. За другата научих, че била към 35-37г. и искала дете.Все явно ни е намирал в етап, когато сме уязвими. На мен пък искаше да ми показва снимка на някаква бивша, макар , че не исках.Вбесих се бутнах 3 бутилки с алкохол на земята и си тръгнах.Аз никога не бих направила такова нещо преди!Вадеше от мен някакви тъмни страни, за които не знаех.Срам ме беше, а той ми викаше-срам те е , нали. После вече се кефеше, че не познавал друга с такъв темперамент, макар че уж бил при хирург да му вадят стъкла от краката. Само не разбирам за какво беше всичко това?Ако толкова съм била ужасна, защо е стоял?И щом др.жена го обгрижна, аз защо му бях?Можеше просто само да си говорим.За него било импулс.Но наистина изглеждаше заинтригуван- споделяше, чак и финансовото си състояние.Какво да си помисля аз?Първите 4 мес.ходех само по доктори.Мислех, че все пак ме харесва.А накрая така го извъртя, че той се маха заради моята ревност.Не ми пише сега, само тия статии и поздрави.Приятелката ме смята, че са "нишанчета", защото нямало как да ми пише, аз да се вържа да отговоря.Не мисля и да отговарям.Как др.жена не се е вързала на това?Но щом я лъже, че е импотентен , а той не е...не знам какво да кажа...Просто гледам сега с др.очи на всичко като се обърна назад и не знам кое е вярно и щое лъжа и манипулация..

# 658
Верно ли на по 50+ с такива смешни тийн драми се занимават хората? Четох, четох и накрая като видях годините и си викам… е.аси, не може да е истина.

# 659
Ами случва се..Никой не си го иска..На тия години и аз съм си самодостатъчна, имам си моите неща, хобита , работа, живот...но се случва. Затова ми беше малко неудобно да си пиша годините, но ..на всяка възраст може да се случи....На тия години
И когато си болен, и когато искат да се грижат за тебе и тн..А той все се грижеше, премълчаваше, като се дразнех, и взех накрая да се чудя наистина ли съм толкова отровна...Аз съм Риби, това е.Можеш да се излъжеш..Дори и да е тийн драма и аз да съм тийн, нали той е по- приземен.Тогава?А и аз исках да приключат мн.по-рано нещата и то цивилизовано. А то беше едно обсебване..Добре, че успявах да излизам без телефон.Просто не съм гледала на нещата от този ъгъл..Сега започнах да се усещам за мн.неща...Относно имотите- не съм му ги искала..той си ги има и няма да ги дели , иска още и още..непрекъснато мисли за още пари, макар че е доста високо платен.
Е, разбира се, не постъпих добре посл.път защото той ме обвини, че всичко, което ми е споделил , съм го използвала срещу него...Но и ние над 50 все пак сме хора..

Общи условия

Активация на акаунт