Мъж Скорпион - 5

• 64 120
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, успях да прочета с интерес доста голяма част от темата. Вълнувам се от същността на скорпиона, откакто ме оплете в мрежите си преди 17г. Общо взето се чувствам точно така - хваната здраво в скорпионския му капан, от който няма излизане. Но държа да уточня - безкрайно ми допада това усещане и не бих искала да го губя никога. Ако трябва да го опиша, няма да ми стигнат няколко страници, затова ще се опитам по-сбито и по същество.
Как ме спечели? Или по-скоро как спечелих аз него, защото ако той почувства, че ти си жената, няма отърваване. Запозна се с мен в един бар, бях подпийнала и си дадох телефона…но бях забравила изобщо за него, докато той звъня в продължение на седмица, а аз не вдигах, защото мислех, че звъни друг човек. Още на първата ни среща ме удари ток при едно неволно докосване на ръцете ни. Ток, който премина по цялото ми тяло като силна възбуда, която така и не ме е пуснала след толкова години. Някой беше писал за секса на първа среща със скорпион. Ами смятам, че това също предреши събитията. Ние се виждахме в продължение на почти месец, а аз му позволявах единствено да се гушкаме и целуваме при изпращане. Макар че ме изгаряше всичко отвътре. Впоследствие, когато сме говорили по темата ми каза, че намеренията му в бара са били за една нощ, както е правел преди това, но щом е усетил сериозен човек в мое лице и са му допаднали и други мои черти, на момента е решил, че…внимание! - ще се женим и имаме деца и ще сме заедно завинаги. Това ми го заяви съвсем с ясно съзнание на втория месец от връзката ни. Аз изпаднах в лек ужас и потрес, бяха само на 24, още учех и бях приключила неприятна връзка, исках свобода и нощен живот. Скорпионът обаче имаше съвсем други планове за нас. И ги изпълняваше точка по точка. Купи апартамент, направи първото дете. Оженихме се. /на въпрос защо не преди детето - отговор - ами, можеше да не можеш да имаш деца…/. После си направи второто и така Simple Smile Деликатността не му е позната наистина. Някой спомена, че били мамини синчета. Моят категорично не е такъв. Не разчита на никого, винаги се е стараел и е правел така, че да имаме самостоятелност и независимост. Не играе по свирката на никого, по-скоро прави така, че всички да се съобразяват с него…волю, неволю…
Относно жестокостта към децата - ами да, има моменти, в които е груб, всъщност той все си е груб, но не в гадния смисъл. Той просто не познава друг начин и изказ. Добре че съм му пълен антипод и децата получават безкрайна нежност от мен. Но! Ако търсят дрехите си, чорапа си, телефона, очила, помощ за колелото или какво ще се вечеря и т.н. питат интуитивно него. Изключително грижовен и обърнат към семейството. Работата не си пренася вкъщи. Тя приключва до вратата. Както и всякакви проблеми. Не че ги споделя и извън къщата. Потаен до мозъка на костите си. И знае наистина, ама НАИСТИНА всичко за мен. Разпита ме още в началото, след година пак, за да се увери във версията, след две години още веднъж и когато се убеди, че жена му не е била Мара общата, вече е спокоен и не задава въпроси.
За секса - ами категорично бих му дала златен медал. Безкрайно търпелив, магнетичен и с фикция да достави удоволствие на партньора. Колкото да изглежда егоистичен и вглъбен в себе си в ежедневието, толкова всеотдаен е в леглото. Първо е партньора, после той. Често му изпращам мръснишки закани през деня, а той само отвръща “ще те видим довечера.” И ще си го търси, а не му ли се даде обещаното - тогава идва жилото…в този ред на мисли - мрази празни приказки. Нещата при него са или - или. Интересното в случая е, че колкото е по-груб и първичен, толкова по-силно се обвързвам емоционално с него. Защото го прави по някакъв изключително естествен начин. Защото грижата му за мен е уникална. Чувствам се като дете в ръцете му. Хванал ме е здраво и си ме клатушка накъдето пожелае, но с единствената цел да ми е хубаво. Имаме семеен бизнес. Аз съм идейната глава, той изпълнителя. Може да постигне и получи всичко. Просто върви, т.е. стъпва здраво, не спира, гази, но не като телеца. Има разлика. Телецът гази и признава, че гази и не му пука. Скорпионът ще ви каже “не газя, просто си работя по моя въпрос”. Казва ми “ти само кажи какво ни трябва, другото остави на мен.” И го прави. Не знам как, но го прави. Тихомълком. Не споделя, не говори за плановете си. Той просто действа. Преди да се е развалила печката, той ще я поправи или смени. В 80% от случаите, аз не разбирам кое, кога и как се е случило. И свикнах…
Ревността му е пословична. Игрички не търпи. В началото си мислех, че мога да си поиграя на обичам те, не те обичам. Не ми мина номера. Дойде в тогавашната ми работа и ме помоли да изляза. Каза ми директно: “аз искам да съм с теб, ако и ти го искаш - заедно сме, ако не - тръгвам си и повече няма да ме видиш.” Помня усещането все едно беше вчера. Толкова бях впечатлена от това искрено отношение и поставяне на картите на масата. Не можех да си представя, че няма да го видя повече. И от тогава сме си все заедно. Шегувам се с него, че ми е направил магия. Изпитвах болезненост, когато излиза сутрин без мен. Сега работим заедно и сме 24/7 - няма омръзване. А свободата ми е толкова важна…затова още се чудя какво ми прави.
Ще изляза по женски, но ще ме закара и после в 2-3 ще дойде да си ме вземе, после ще провери колко съм пила, колко съм ухилена, много ли ми е било забавно без него, ще установи вината ми и накрая ще ме “накаже” 😂😂😂 
Това е общо взето. Някой спомена, че имало скорпиони  “търчи лъжи”. Абсолютно не важи за моя. Той побеснява, направо го докарва до лудост подобно отношение. Готов е да изяде децата, ако излъжат или не удържат на думата си. В началото беше доста трудно да му обясня, че децата понякога го правят от страх/срам или просто, защото са деца. Той не го приема. Но сега виждам, че тийнейджъра ни расте сериозен и от малкото, които в училище като направят беля си признава и не се излага да шикалкави.
Дълго стана, дано е интересно и полезно за някого, на който му предстои среща със същество от третия вид 😁

# 541
  • Варна
Браво, все едно описа моя мъж.

# 542
моите съболезнования Versatina. вие сте роб и жертва но очевидно не го осъзнавате. типичен скорпион когато му се дава. нищо ново. ама па може тва да ви е перфектно за вас лично

# 543
  • Варна
моите съболезнования Versatina. вие сте роб и жертва но очевидно не го осъзнавате. типичен скорпион когато му се дава. нищо ново. ама па може тва да ви е перфектно за вас лично

Чудя се колко ли ти е горчив живота, в която и тема да те прочета все негативни постове пускаш.

# 544
Намерили сте се, за мен описаното е смърт с кисело зеле, за Вас идилия, хора разни...

# 545
Вече си представям как съм излязла и той после ме проверява колко и какво съм пила Joy Бягам с писъци директно.

# 546
  • Тра-ла-ла

Чудя се колко ли ти е горчив живота, в която и тема да те прочета все негативни постове пускаш.
Той е Скорпион Bowtie

# 547
  • Варна

Той е Скорпион Bowtie

Аз също, е и???

# 548
Доста се посмях с коментарите след публикацията ми 😁 Убедена съм, че те идват от жени, които никога не са живели с подобен мъж, т.е. не са изпадали в подобна ситуация. Мога да направя сравнение с предишната ми връзка - беше най-отвратителния и обсебващ водолей, след само 2г исках да е мъртъв, просто да не съществува. Ревността му беше гнусна, неприятна, натоварваща до степен, че изпадах в истерии, когато не можех да изляза спокойно с приятелките си. Това, което изпитвам в момента е истински живот. Ако е робство да ти угаждат на всяка крачка, да искат да бъдеш щастлива и да правят и невъзможното, за да го постигнат, то тогава пожелавам всекиму такова робство. Познавам жени, които не искат да се прибират вкъщи или се радват, когато мъжете им пътуват - при мен слава Богу е обратното. Нямам търпение да се прибера, защото ще ме очаква уют, сложена маса, никакво напрежение, никакво натоварване, а нощта вещае само хубави емоции. Това със следеното колко съм пила е по-скоро наша игра, повод за игра, да ми се “поскара”, да ми напомни, че съм неговото момиче и не ми е позволено да се напивам без негово присъствие. Само, който има такъв тип мъж може да се досети какво следва след подобен укор 😁 А останалите ще ме съжаляват каква жертва съм Simple Smile) Жертва бях с водолея, бях нещастна, бягах както можех, но той все ме намираше. Сега бягам бавничко, за да ме стигнат бързичко Simple Smile Не заменям първичния си мъж си за сто други толерантни, джендероподобни същества Simple Smile Дано не обидя някого. Наистина не целя това.

# 549
  • Тра-ла-ла
Versatina, коя зодия си?

Той е Скорпион Bowtie
Аз също, е и???
Аз лично не познавам позитивен Скорпион. Говорим за мъжете от зодията, не за жените.

# 550
Versatina, коя зодия си?

Близнаци…като до моите 30-32 не усещах чак така нещата помежду ни. Изградихме се и допълнихме последните 9-10г. Чела съм, че едва, когато улегне близнака, може да изтърпи скорпиона, т.е. да погледне философски на живота и да си даде сметка кое е ценно и кое не. За кое си заслужава да се бори и кое е повърхностно. Защото аз бях въздух, поддавах се на емоциите си до степен да си навредя, взимах грешни решения, подвластни на утопични мисли за следващия ден или бъдещето. Скорпионът ме свали на земята, научи ме да мисля преди да действам. Аз пък го научих да живее без да мисли много 😁 Малко си разменихме ролите с годините. Но съм категорична за едно - старанието му да запази семейството си е помогнало за изграждане на здрава и сплотена връзка. А цената е да изтърпя забележките му от рода на “Айде свърши го това СЕГА, стига си отлагала”. А “сега” означава наистина сега или преди малко…и щом е решил, че трябва сега, значи ще ме изтормози, докато не го “тикне” за свършено…както казва големия ни син “ всеки вкъщи се страхува да не си чуе името, защото ще трябва да се свърши нещо, което тати си е наумил”. 😁

# 551
Така е Stuck Out Tongue Winking Eye Завидяхме ти.

# 552
Така е Stuck Out Tongue Winking Eye Завидяхме ти.

Завистта е порок, просто замени козирога със скорпион  😁
Иначе няма нужда от сарказъм. Малко се получи аз казвам, че съм щастлива, другите “йок, нещастна си” 😄

# 553
Не, бе, що търсиш под вола теле, казваме, че ние не бихме изтърпяли такъв, ти си го харесваш, дръж си го Simple Smile

# 554
Ееее евала JoyJoy постарала си се да ми поровиш в старите постове Joy

Общи условия

Активация на акаунт