Как ме спечели? Или по-скоро как спечелих аз него, защото ако той почувства, че ти си жената, няма отърваване. Запозна се с мен в един бар, бях подпийнала и си дадох телефона…но бях забравила изобщо за него, докато той звъня в продължение на седмица, а аз не вдигах, защото мислех, че звъни друг човек. Още на първата ни среща ме удари ток при едно неволно докосване на ръцете ни. Ток, който премина по цялото ми тяло като силна възбуда, която така и не ме е пуснала след толкова години. Някой беше писал за секса на първа среща със скорпион. Ами смятам, че това също предреши събитията. Ние се виждахме в продължение на почти месец, а аз му позволявах единствено да се гушкаме и целуваме при изпращане. Макар че ме изгаряше всичко отвътре. Впоследствие, когато сме говорили по темата ми каза, че намеренията му в бара са били за една нощ, както е правел преди това, но щом е усетил сериозен човек в мое лице и са му допаднали и други мои черти, на момента е решил, че…внимание! - ще се женим и имаме деца и ще сме заедно завинаги. Това ми го заяви съвсем с ясно съзнание на втория месец от връзката ни. Аз изпаднах в лек ужас и потрес, бяха само на 24, още учех и бях приключила неприятна връзка, исках свобода и нощен живот. Скорпионът обаче имаше съвсем други планове за нас. И ги изпълняваше точка по точка. Купи апартамент, направи първото дете. Оженихме се. /на въпрос защо не преди детето - отговор - ами, можеше да не можеш да имаш деца…/. После си направи второто и така
Деликатността не му е позната наистина. Някой спомена, че били мамини синчета. Моят категорично не е такъв. Не разчита на никого, винаги се е стараел и е правел така, че да имаме самостоятелност и независимост. Не играе по свирката на никого, по-скоро прави така, че всички да се съобразяват с него…волю, неволю…Относно жестокостта към децата - ами да, има моменти, в които е груб, всъщност той все си е груб, но не в гадния смисъл. Той просто не познава друг начин и изказ. Добре че съм му пълен антипод и децата получават безкрайна нежност от мен. Но! Ако търсят дрехите си, чорапа си, телефона, очила, помощ за колелото или какво ще се вечеря и т.н. питат интуитивно него. Изключително грижовен и обърнат към семейството. Работата не си пренася вкъщи. Тя приключва до вратата. Както и всякакви проблеми. Не че ги споделя и извън къщата. Потаен до мозъка на костите си. И знае наистина, ама НАИСТИНА всичко за мен. Разпита ме още в началото, след година пак, за да се увери във версията, след две години още веднъж и когато се убеди, че жена му не е била Мара общата, вече е спокоен и не задава въпроси.
За секса - ами категорично бих му дала златен медал. Безкрайно търпелив, магнетичен и с фикция да достави удоволствие на партньора. Колкото да изглежда егоистичен и вглъбен в себе си в ежедневието, толкова всеотдаен е в леглото. Първо е партньора, после той. Често му изпращам мръснишки закани през деня, а той само отвръща “ще те видим довечера.” И ще си го търси, а не му ли се даде обещаното - тогава идва жилото…в този ред на мисли - мрази празни приказки. Нещата при него са или - или. Интересното в случая е, че колкото е по-груб и първичен, толкова по-силно се обвързвам емоционално с него. Защото го прави по някакъв изключително естествен начин. Защото грижата му за мен е уникална. Чувствам се като дете в ръцете му. Хванал ме е здраво и си ме клатушка накъдето пожелае, но с единствената цел да ми е хубаво. Имаме семеен бизнес. Аз съм идейната глава, той изпълнителя. Може да постигне и получи всичко. Просто върви, т.е. стъпва здраво, не спира, гази, но не като телеца. Има разлика. Телецът гази и признава, че гази и не му пука. Скорпионът ще ви каже “не газя, просто си работя по моя въпрос”. Казва ми “ти само кажи какво ни трябва, другото остави на мен.” И го прави. Не знам как, но го прави. Тихомълком. Не споделя, не говори за плановете си. Той просто действа. Преди да се е развалила печката, той ще я поправи или смени. В 80% от случаите, аз не разбирам кое, кога и как се е случило. И свикнах…
Ревността му е пословична. Игрички не търпи. В началото си мислех, че мога да си поиграя на обичам те, не те обичам. Не ми мина номера. Дойде в тогавашната ми работа и ме помоли да изляза. Каза ми директно: “аз искам да съм с теб, ако и ти го искаш - заедно сме, ако не - тръгвам си и повече няма да ме видиш.” Помня усещането все едно беше вчера. Толкова бях впечатлена от това искрено отношение и поставяне на картите на масата. Не можех да си представя, че няма да го видя повече. И от тогава сме си все заедно. Шегувам се с него, че ми е направил магия. Изпитвах болезненост, когато излиза сутрин без мен. Сега работим заедно и сме 24/7 - няма омръзване. А свободата ми е толкова важна…затова още се чудя какво ми прави.
Ще изляза по женски, но ще ме закара и после в 2-3 ще дойде да си ме вземе, после ще провери колко съм пила, колко съм ухилена, много ли ми е било забавно без него, ще установи вината ми и накрая ще ме “накаже” 😂😂😂
Това е общо взето. Някой спомена, че имало скорпиони “търчи лъжи”. Абсолютно не важи за моя. Той побеснява, направо го докарва до лудост подобно отношение. Готов е да изяде децата, ако излъжат или не удържат на думата си. В началото беше доста трудно да му обясня, че децата понякога го правят от страх/срам или просто, защото са деца. Той не го приема. Но сега виждам, че тийнейджъра ни расте сериозен и от малкото, които в училище като направят беля си признава и не се излага да шикалкави.
Дълго стана, дано е интересно и полезно за някого, на който му предстои среща със същество от третия вид 😁
Бягам с писъци директно.
Завидяхме ти.