Та исках да Ви питам нормално поведение ли е това? Какво точно се иска от мен? Точните му думи бяха: Много тъпо се чувствам в депресия съм от февруари, по-добре не се занимавай с мен.. Аз съм тотален шок понеже в същото време ми казва колко ме харесва и ми пише всеки ден пръв, и като цяло това не е критерий, но се учудих доста. Аз съм близнаци ако това има значение.. Някоя от вас може ли да ми даде съвет как да постъпя...казах му, че ако има как да му помогна или нещо да направя за него, че може да разчита. Но той ми каза, че никой не можел да му помогне.. Аз си замълчах и така...доста тъпо се получи. Всъщност той иска ли нещо да направя или просто няма какво и да се опитам да не го мисля от тук нататък. Много ми е странно наистина. Забравих да добавя, че излизаме от няколко седмици, но като цяло се забавляваме и не сме имали някакви проблеми до този момент. oO
не знам какво беше това чудо. Иначе последния път беше докато се разхождахме в парка по негова инициатива направихме доста обиколки, което беше странно, защото пък по едно време започнаха да го болят краката и да ми казва по-бавно, да ходя. Накрая седнахме на една пейка и тогава ми го каза ей така от нищото буквално. Почна да нервничи малко преди това, да си гледа часовника викам си.. Хайде факс получихме 
Иначе бяхме съученици и той отдавна ме кара да се видим, та аз накрая се съгласих и нещата отидоха на към влюбване ама сигурно само от моя страна знам ли. Преди май ме харесваше доста и аз нещо не му обръщах внимание, може да си връща.
После сигурно има още тестове. Нивата - неясен брой.
Ненормални психарски истории....
? Ако не му се занимаваше и е в депресия щеше ли така да ме дебне? Ако ми пише какво да му кажа? В смисъл мисля си за него даже си поревах след последната среща, но ако наистина му хлопат дъските толкова..май по-добре наистина да го послушам и да не се занимавам. Иначе какво ви е мнението за мъж скорпион и жена близнаци?
Та исках да Ви питам нормално поведение ли е това? Какво точно се иска от мен? Точните му думи бяха: Много тъпо се чувствам в депресия съм от февруари, по-добре не се занимавай с мен.. Аз съм тотален шок понеже в същото време ми казва колко ме харесва и ми пише всеки ден пръв, и като цяло това не е критерий, но се учудих доста. Аз съм близнаци ако това има значение.. Някоя от вас може ли да ми даде съвет как да постъпя...казах му, че ако има как да му помогна или нещо да направя за него, че може да разчита. Но той ми каза, че никой не можел да му помогне.. Аз си замълчах и така...доста тъпо се получи. Всъщност той иска ли нещо да направя или просто няма какво и да се опитам да не го мисля от тук нататък. Много ми е странно наистина. Забравих да добавя, че излизаме от няколко седмици, но като цяло се забавляваме и не сме имали някакви проблеми до този момент. oO
Много тъжно. Имам някаква последна надежда, че може да ми се извини или да каже нещо от сорта, че не е бил прав и още мисли за мен да кажем (с тия сторитa
) до колкото знам някои скорпиони са много срамежливи, може пък и да се притеснява да не знае как да се държи още знам ли какво е...аз усещам, че много ме харесва,,то и аз ама толкова пък да го е срам, че да ми каже такива неща малко
КХМ КХМ...
Много тъжно. Имам някаква последна надежда, че може да ми се извини или да каже нещо от сорта, че не е бил прав и още мисли за мен да кажем (с тия сторитa
) до колкото знам някои скорпиони са много срамежливи, може пък и да се притеснява да не знае как да се държи още знам ли какво е...Препоръчани теми