Мъж Скорпион - 5

• 64 098
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
Versatina, твоят Скорпион изобщо не е Скоппион май...

# 571
  • Варна

Еее,айде сега, моя е също е добър и внимателен, нищо общо с вашите наблюдения.

# 572

В кръвта си даже е скорпион. Сложни са, но  си струва да се отдадете. Или по-скоро - отдайте се, ако сте готови за сложния им характер.

# 573
на рак тропа

# 574
  • По света и у нас
Здравейте!
Отскоро си пишем с един скорпи😄 виждам,че като за начало е доста прикрит,не се впуска в подробности. Гледам да го предразположа.
Вие как действахте с вашите? Или тайната е да не действам, да го оставя той да действа?😄
Не го предразполагай. Кажи му, че не е достатъчно добър за теб и го отрежи най-високомерно но любезно. Кажи му да ти се обади когато стигне определеното ниво. Може да покажеш някакъв друг мъж, който е достатъчно добър за теб - тогава да видиш.

# 575
Здравейте, момичета! : )

От скоро излизам с един скорпион...който онзи ден ми заяви, че е в депресия от февруари.. Grinning Та исках да Ви питам нормално поведение ли е това? Какво точно се иска от мен? Точните му думи бяха: Много тъпо се чувствам в депресия съм от февруари, по-добре не се занимавай с мен.. Аз съм тотален шок понеже в същото време ми казва колко ме харесва и ми пише всеки ден пръв, и като цяло това не е критерий, но се учудих доста. Аз съм близнаци ако това има значение.. Някоя от вас може ли да ми даде съвет как да постъпя...казах му, че ако има как да му помогна или нещо да направя за него, че може да разчита. Но той ми каза, че никой не можел да му помогне.. Аз си замълчах и така...доста тъпо се получи. Всъщност той иска ли нещо да направя или просто няма  какво и да се опитам да не го мисля от тук нататък. Много ми е странно наистина. Забравих да добавя, че излизаме от няколко седмици, но като цяло се забавляваме и не сме имали някакви проблеми до този момент. oO

# 576
  • Тра-ла-ла
Личи ли му да е в депресия? Особено като сте заедно? Казваш, че се забавлявате. В какви моменти споделя, че е в депресия и да го оставиш? Колко често го прави?

Дано този Скорпи не си го хванала от форума Bowtie

# 577
Ами аз не усещам да е в депресия Grinning  не знам какво беше това чудо. Иначе последния път беше докато се разхождахме в парка по негова инициатива направихме доста обиколки, което беше странно, защото пък по едно време започнаха да го болят краката и да ми казва по-бавно, да ходя. Накрая седнахме на една пейка и тогава ми го каза ей така от нищото буквално. Почна да нервничи малко преди това, да си гледа часовника викам си.. Хайде  факс получихме GrinningVery Happy  и наистина така стана. Но да се надяваме, че го няма във форума Grinning Иначе бяхме съученици и той отдавна ме кара да се видим, та аз накрая се съгласих и нещата отидоха на към влюбване ама сигурно само от моя страна знам ли. Преди май ме харесваше доста и аз нещо не му обръщах внимание, може да си връща.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 14:49 от Nilsa

# 578
  • Тра-ла-ла
Май при някои Скорпита го има това. Някакъв извратен техен тест дали са ти важни. Държат се странно и ти гледат реакциите, генерират внимание и отношение. Сигурно, ако останеш с тях въпреки това - качваш с 1 ниво нагоре.Joy После сигурно има още тестове. Нивата - неясен брой.

Аз скоро имах такъв номер/тест от мъж Рак с Марс в Скорпион. Трябвало да си заслужа качествения секс. ДА ЗАСЛУЖА ?! 😂 Ахахаха. Ей, сега Joy Ненормални психарски истории....

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 16:02 от Джулая

# 579
Ооо ако беше преди няколко години сигурно, щях да му се вържа и да го моля да не ме зарязва щото е в депресия....Ама вече да си ги нямаме тия. Някакъв друг подход не можа ли да измисли Grinning и на мен така ми се струва между другото

# 580
Драма куин... има мъже, които мрат да са център на внимание и светът да се върти около личността им и някои скорпита спадат към тях. Имам много приятели мъже от тази зодия, ама за гадже - тц, не ми се занимава. Може да очакваш и опит за контрол/манипулация от негова страна.

# 581
Аз това го приех като край.. т.е нито сме си писали от тогава нито нищо е само втори ден е. Обаче ми е супер странно как може да си кача стори в инстаграм и той пръв да го вижда всеки път Grinning ? Ако не му се занимаваше и е в депресия щеше ли така да ме дебне? Ако ми пише какво да му кажа? В смисъл мисля си за него даже си поревах след последната среща, но ако наистина му хлопат дъските толкова..май по-добре наистина да го послушам и да не се занимавам. Иначе какво ви е мнението за мъж скорпион и жена близнаци? Grinning

# 582
Здравейте, момичета! : )

От скоро излизам с един скорпион...който онзи ден ми заяви, че е в депресия от февруари.. Grinning Та исках да Ви питам нормално поведение ли е това? Какво точно се иска от мен? Точните му думи бяха: Много тъпо се чувствам в депресия съм от февруари, по-добре не се занимавай с мен.. Аз съм тотален шок понеже в същото време ми казва колко ме харесва и ми пише всеки ден пръв, и като цяло това не е критерий, но се учудих доста. Аз съм близнаци ако това има значение.. Някоя от вас може ли да ми даде съвет как да постъпя...казах му, че ако има как да му помогна или нещо да направя за него, че може да разчита. Но той ми каза, че никой не можел да му помогне.. Аз си замълчах и така...доста тъпо се получи. Всъщност той иска ли нещо да направя или просто няма  какво и да се опитам да не го мисля от тук нататък. Много ми е странно наистина. Забравих да добавя, че излизаме от няколко седмици, но като цяло се забавляваме и не сме имали някакви проблеми до този момент. oO

Критерий е. Критерий е, че не е в ред. От теб се иска да отсяваш нестабилни откачалки бързо.
Добр че бързо е излязло наяве.
Това че ти зяпа сторитата е крийпи. Изтрий го от живота си, и внимавай. "Странно ти е" защото радарът ти е хванал, че нещо не е наред.
Не можеш да му помогнеш. Здрав мъж никога не би признал депресия пред потенциална партньорка, и с опрян пистолет в главата.
Или е искал да те разкара така че да не правиш сцени, или е психо, и те чакат страшни постановки ако го пуснеш в живота си.

# 583
Да аз много се учудих като ми призна за тази депресия, понеже в крайна сметка всички сме изпадали в депресия, но би трябвало като се вижда с мен да се разсейва и да му е добре. Явно или изобщо не му е добре и точно както казваш, се е чудил как да ме разкара. Или наистина му хлопат яко дъските Sad Много тъжно. Имам някаква последна надежда, че може да ми се извини или да каже нещо от сорта, че не е бил прав и още мисли за мен да кажем (с тия сторитa Grinning) до колкото знам някои скорпиони са много срамежливи, може пък и да се притеснява да не знае как да се държи още знам ли какво е...аз усещам, че много ме харесва,,то и аз ама толкова пък да го е срам, че да ми каже такива неща малко Rolling Eyes КХМ КХМ...

# 584
Да аз много се учудих като ми призна за тази депресия, понеже в крайна сметка всички сме изпадали в депресия, но би трябвало като се вижда с мен да се разсейва и да му е добре. Явно или изобщо не му е добре и точно както казваш, се е чудил как да ме разкара. Или наистина му хлопат яко дъските Sad Много тъжно. Имам някаква последна надежда, че може да ми се извини или да каже нещо от сорта, че не е бил прав и още мисли за мен да кажем (с тия сторитa Grinning) до колкото знам някои скорпиони са много срамежливи, може пък и да се притеснява да не знае как да се държи още знам ли какво е...

Страхливи са. И не само скорпиони. Страхливият мъж е опасен мъж, защото е скрит насилник.
Не е добре да се романтизира "срамежливият" мъж, защото такива не оцеляват, и не би трябвало да се възпроизвеждат, т.е. нямат качества, за да привлекат здрава партньорка.
Когато мъжът е заинтригуван си личи.

Не търси извинения от него, не би трябвало да те е грижа изобщо какво мисли. За какво да се извинява? Че се чувства като парцал и не знае какво прави с живота си? Всеки има контрол върху живота и изборите си. Да се правиш на жертва  на среща е гнусно. Да се правиш на жертва пред когото и да е е сигнал за токсичен човек. Не ти трябва завършеност. Плюй си в пазвата и продължавай.

Общи условия

Активация на акаунт