Мъж Скорпион - 5

• 64 008
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
не изчетох чаршафа на госпожата, но да кажа и аз по темата, че скапаняци има от всички зодии, обаче тия дето много се изтъкват, че са скорпиони и със зодията оправдават тъпите си действия са от най-трагичните ✌

# 676
  • Street of Dreams
По-скоро тя го оправдава, което е като по учебник. Едните психични отклонения не могат да съществуват без другите.
Доброволна жертва си, никой не може да ти помогне. Ти и не търсиш помощ де, само изразяваш фиксацията си писмено. Не знам, извърви пътя на Яков, намери Господ, или си върви към ада.

# 677
Ондин ме е изпреварила за газлайтинга.
Преди време попаднах в нета на една тароложка, която в помощ на много жени, е превела лекции на израелският психолог професор Сам Вакнин, относно нарцисизма, самият професор също е такъв.
Мис Бисера, зодиите нямат нищо общо, горещо те съветвам да ги изгледаш, за да си обясниш какво те е сполетяло и на какво си станала жертва. Има и съвети как да се справиш със ситуацията. Трябва да са подредени по дати, виж кои са първите:
https://m.youtube.com/playlist?list=PL46WicQ5_PPxooRtodq6Up1RzsZ7Zc9UN

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 10:14 от Lemy

# 678
Благодаря

# 679
Здрсвейте.Записвам се в темата.Аз съм скорпион и от известно се занимавам с еднин скорпион.За сега е доста грижовен.Помага ми с готвене,чистене,грижи се за мен.Но не е много разговорлив ,понякога просто седи и мълчи,и аз започвам да гадая какво му е ,а като го попитам отговора е всичко е наред,аз просто съм си такъв казвал съм ти…Иначе започна да ми говори за семейтво,за деца,което е прекрасно…Разкажете ми малко повече за мъжете скорпион?какво да очаквам и с какво да внимавам.Предварително ви благодаря🤗❤

# 680
Погледни в огледалото😉
Не е лесно, но е интересно.

# 681
  • България
...
Не е лесно, но е интересно.
Ех, къде ме върна с тази фраза.
Затворих темата, но пак я отворих и търсих кога точно бях на това мнение.

След известен брой години все така не ми е лесно, но вече не е и интересно. Sweat Smile

# 682
Е защо така? Нима  успя да укротиш Скорпион- споделяй тайната 😉

# 683
  • България
Само нирвана може да помогне там. Grin

# 684
Записвам се в темата, ще ми е много интересно да чета.
Омъжена съм за скорпион, 8 години връзка, 5 години брак 😃
Да ви кажа - не е леко!

# 685
borisova.v, обаче пък обикнат ли истински, оставаме единствените за тях, и никога не поглеждат други, верни до края са.
Моята връзка със Скоприон е почти 33 години, на 19 февруари ще ни е толкова години от запознанството ни. И брак 25 г. вече Simple Smile

# 686
За верни до гроб Скорпиони, чувам за пръв път.

# 687
Момичета.Моят скорпи ми предложи брак.Колко време трябва да сте с даден човек ,за да се решите на такава крачка? Много съм щастлива ,но малко прибързано.Заедно сме от няколко месеца(п.с. Аз съм скорпион също) Чувала съм ,че ако мъж скорпион се реши на нещо такова,значи наситина има чувства

# 688
Честито, но не е до зодия , а до сърце и разум😊
 Но да отговоря на въпроса ти- моя скорпион на вторият месец беше сигурен, че аз съм жената за него, предлагал ми е брак , но аз не се съгласих (и двамата сме с по един брак зад гърба си).

# 689
Честито, но не е до зодия , а до сърце и разум😊
 Но да отговоря на въпроса ти- моя скорпион на вторият месец беше сигурен, че аз съм жената за него, предлагал ми е брак , но аз не се съгласих (и двамата сме с по един брак зад гърба си).
                 Много благодаря, моят също на третия месец🤗 Всичко е страхотно,но аз като скорпионка търся под телето вол както се казва.😁Все едни съмнения..

Общи условия

Активация на акаунт