Sensimo – грижа за чувствителната кожа

• 12 639
  • 561
  •   1
Отговори
# 510
Перилния препарат избирам по качество на изпиране и да е по- подходящ за чуствителни кожи.
Предпочитам непарфюмирани и неоцветени препарати, тъй като оцветителите и ароматите, които се влагат често са алергени.

# 511
Избирам праха по качество,а омекотителя по аромата му.

# 512
  • Across the Multiverse
Спазвам много от нещата, но твърдо вече не ползвам течни препарати, нито омекотител. Отлагат се по частите на пералнята и правят един мазен филм, който после оставя петна по иначе чистите дрехи Sad  Отделно омекотителят е страшна химия.
Критериите ми са да е прахообразен, да е комбиниран за бяло и цветно и да е екологичен.  Ако е и на достъпна цена- още по-добре !

# 513
По аромата, дали почистват добре и добро съотношение цена-качество.

# 514
Основно по аромата. Няма значение дали е течен и прахообразен праха, искам да мирише добре ! Естествено след това се съобразявам с това, дали е за бяло или цветно пране.!

# 515
Качеството да изпира добре, да ухае приятно и да е на добра цена

# 516
Да изпира добре ,да има хубав аромат и да не остават лседи от препарата по дрехите

# 517
По качество на изпиране

# 518
  • някъде
По качеството на изпиране и по аромата.

# 519
Моите критерии при избор на перилен препарат са качеството на изпиране и премахване на петната, а на омекотител - приятният и дълготраен аромант.

# 520
да премахва петната,да изпира добре и да оставя дълготраен аромат

# 521
Да са с хубав и траен аромат и да са с възможно най малко химии Simple Smile

# 522
  • Mediterraneo
Първо по аромата, защото, ако не съм ползвала досега, няма как да знам дали пере добре. Много трудно сменяма препаратите си, щом веднъж попадна на добре изпиращ прах, който мирише добре и оставя траен аромат.

# 523
Да изпира добре,да запазва цветовете ,както и аромата който остава след пране.

# 524
Избирам според качеството на изпиране и дълготрайният аромат, затова предпочитам да пера с течен или прах на капсули.

Общи условия

Активация на акаунт