Sensimo – грижа за чувствителната кожа

• 12 638
  • 561
  •   1
Отговори
# 525
  • Велико Търново
Перилни препарати избирам по качество на пране, препоръка от приятели и аромат, който ми харесва. От няколко месеца, откакто имаме сушилня, не ползвам и съответно не купувам омекотители

# 526
  • Пловдив
Перилния препарат избирам да е подходящ за чуствителни кожи
Предпочитам сенситив варианта.

# 527
качество на изпиране и по аромат

# 528
  • София
Качество на изпиране, приятен аромат, но и цената.

# 529
Качество,цена,аромат.

# 530
Понякога не ползвам допълнително изплакване ,всичко останало спазвам

# 531
Избирам перилните препарати според качеството им - купувам, изпробвам и ако ми хареса купувам пак. Омекотителите купувам според аромата и дълготрайността му.

# 532
  • София
Икономичност, съотношение цена-качество и аромат.

# 533
Има някои марки, на които имам доверие и обикновено купувам от тях. За мен е важно и ароматът да не е твърде силен.

# 534
Аз купувам само препарати за чувствителна кожа, защото моята е такава и обикновените прахове за пране и омекотители не ми се отразяват добре. Вече има по-голямо разнообразие от подобна козметика и съм много щастлива. Не съм ползвала вашият продукт, но определено ще го направя.

# 535
  • София
По какви критерии избирате перилни препарати и омекотители? - качество, дълготраен аромат, с внимание към тъканите на дрехите, нежни към кожата, отговорни към околната среда.
Като цяло когато си свикна с една марка, трудно експериментирам с друга.

# 536
Избирам перилните препарати по съотношението цена/качество, също така по метода проба/грешка.

# 537
  • София
По качество на изпиране, аромат и цена. Значение за мен има и препарата да не дава алергични реакции.

# 538
Критериите ми са съотношение цена-качество, аромат и действие на препаратите.

# 539
Дали изпира хубаво и да ми допада ароматът.

Общи условия

Активация на акаунт