Sensimo – грижа за чувствителната кожа

• 12 640
  • 561
  •   1
Отговори
# 60
Винаги изпозвам течни перилни препарати. Не пера на ръка, от опаковката единствено гледам как се дозира препарата. Почти никога не пера новите дрехи, всичко останало гледам да спазвам.

# 61
  • София
Спазвам препоръките, но не пера на ръка и вече не ползвам течен препарат за пране.

# 62
Спазвам всички препоръки

# 63
Спазвам повечето от препоръките-рядко пера на ръка и не ползвам от години течен перилен препарат.

# 64
Мен ме е страх да слагам омекотител в бебешкото пране. Останалите препоръки ги спазвам.

# 65
Не спазвам всички препоръки.

# 66
Всички изброени препоръки са валидни за мен. Спазвам ги, с изключение на ръчното пране - избягвам го.

# 67
Спазвам препоръките, освен за ръчното пране, защото се случва изключително рядко

# 68
Старая се да спазвам повечето от препоръките - но рядко пера на ръка.

# 69
Някои от препоръките, които спазвам са винаги да пера новите дрехи, функция допълнително изплакване.
Не спазвам указанието за ползване на течен прах за пране.

# 70
Не ги спазвам напълно, повечето са нови за мен.

# 71
  • София
Спазвам почти всички препоръки, с изключение на допълнителното изплакване. Всъщност изплаквам допълнително, когато видя, че по люка на пералнята има останала пяна. Но като цяло се старая да не прекалявам с препаратите

# 72
Като цяло спазвам повечето препоръки, с изключение на тези за течни препарати и допълнителното изплакване.
Казват, че течните се отлагат по пералнята и не дезинфекцират достатъчно добре.

# 73
  • София
Спазвам някои от препоръките, но не пера с течен препарат за пране и не ползвам омекотител когато ще суша прането в сушилня. Винаги спазвам дозировката на препарата и пера с допълнително изплакване.

# 74
Препоръка 8 не спазвам, винаги се заричам да слагам ръкавици. Когато искам нещо на бързо да изпера,  пера с голи ръце, след което кожата на ръцете ми се изсушава.

Общи условия

Активация на акаунт