Sensimo – грижа за чувствителната кожа

• 12 633
  • 561
  •   1
Отговори
# 75
Да, спазвам всички препоръки. Единствено не пера на ръка.

# 76
На ръка рядко пера дреха - може би нещо инцидентно ако ми трябва.
Понякога и допълнително изплакване пускам. Редувам течен перилен препарат с прах за пране/ по- рядко/.

# 77
Здравейте, страхотна тема. Спазвам всички препоръки. Единствено прането на ръка е заменено с програма от пералнята.

# 78
  • София
Спазвам всички тези правила без едно. Отчитам го като грешка, но понякога слагам прекалено много пране и натоварвам пералнята си. Използвам прах за пране/течен или капсули и омекотител.

# 79
Спазвам почти всички препоръки, освен ръкавиците при ръчно пране. А течен прах за пране не ползвам.

# 80
Старая се да спазвам всички препоръки.

# 81
Да спазвам почти всичките препоръки.

# 82
Спазвам всички препоръки с малки изключения. Редувам течен и сух перилен препарат, защото само течен не е добре за пералнята. Рядко пера на ръка, а по-скоро запирам, ако има петно, и после го пускам в пералнята.

# 83
Пера на ръка изключително рядко, но използвам прахообразен перилен препарат. Тази препоръка е нова за мен.

# 84
Спазвам повечето от препоръките и не знаех, че течния перилен препарат е по-щадящ.

# 85
Спазвам повечето,но някои препоръки са нови за мен.

# 86
  • Бургас
Повечето ги спазвам,но пера само с прахообразни препарати.Имам един течен и вече 2г не мога да го изразходя.

# 87
Не винаги спазвам всички препоръки, пера на ръка и не използвам ръкавици, както и не винаги уцелвам необходимото количество течен препарат според количеството дрехи за пране!

# 88
1. Изберете хипоалергенни продукти (перилни препарати или омекотители) - избирам определени марки препарати. Ако са хипоалергенни това е плюс, но честно казано не съм се заглеждала в опаковката дали е точно такъв продукта.
2. На опаковката трябва да има знак за дерматологичен тест - също като при точка 1. Не съм обръщала внимание дали има такъв знак.
3. Перете с течни препарати - основно пера с капсули и гел.
4. Използвайте течен омекотител за дрехи - сега разбирам, че освен течен явно има и друг вид омекотител. Което отговаря и на препоръката, че ползвам именно такъв.
5. Допълнително изплакване - не правя допълнително изплакване, а се водя по програмата на пералнята. Спазвам инструкциите за слагане на необходимото количество препарат и не се налага допълнително отмиване и изплакване.
6. Перете новите дрехи - спазвам това правило.
7. Пълно зареждане - и тук съм ОК Grinning .
8. Бъдете особено внимателни при пране на ръка - отдавна не ми се налага да пера на ръка, освен да трябва да изпера набързо някой чорап или чорапогащник, но тогава използвам сапун.
9. Не правете излишна пяна - спазвам инструкциите и не стигам до правенето на излишна пяна.
10. За бебета и деца: перете всичко, до което има допир бебето ви, преди употреба за първи път - нямам вече бебе, но тези инструкции съм ги спазвала като млада майка.
11. Добре е всички бебешки дрехи, спално бельо и кърпи да се перат отделно от останалото пране - точно така.

# 89
  • Велико Търново
Като цяло, спазвам препоръките по-горе. Може би, не винаги пускам цяла пералня, също така не винаги (особенно лятото, при по-леко замърсени дрехи) добавям изплакване към стандартната програма.

Общи условия

Активация на акаунт