Sensimo – грижа за чувствителната кожа

• 12 632
  • 561
  •   1
Отговори
# 90
От дълги години съм със суха и чувствителна кожа. Подходих с недоверие към перилните препарати и омекотителя. Досега използвах предимно прах за пране. Омекотител - рядко, само за дрехи от изкуствени материи, за намаляване на статичното електричество. И перилните препарати, и омекотителя са много добри. Перилните препарати се справят с петната без да съм ги третирала предварително. Бялото пране е наистина бяло, а цветовете при цветното - се запазват. Мокрото пране ухае много силно, ароматът не мога да го определя, може би долавям българска роза, на мен ми харесва. След изсъхване дрехите миришат просто на "чисто" и са приятни на допир.
Винаги използвам допълнително изплакване.

# 91
  • София
От всички изброени препоръки не спазвам само т.3 - пера само с прахообразни прахове, повече ми харесват как изпират.

# 92
не спазвам това за количеството дрехи

# 93
  • Телиш/Плевен
Благодаря за възможността да тествам продуктите Sensimo! Flowers Hibiscus

Получих течни препарати за бяло и цветно пране, омекотител и две мостри препарат за цветно пране:
Скрит текст:

Опаковките са по 900 мл и са удобни за ползване. Също така са икономични, тъй като за едно пране се ползват около 30 мл препарат, т.е. една опаковка е достатъчна за поне 30 пранета (препоръката е 25 мл на 4-5 килограма пране, в такъв случай препаратът е достатъчен за 36 изпирания).

Предпочитам течните перилни препарати, но основното, което не ми харесва в тях, е силната миризма (за много хора това е предимство, но аз съм почитател на парфюмите и не ми е приятно когато дрехите са силно ароматизирани след пране, защото този мирис се смесва с парфюма и не ми харесва). При Sensimo го няма този проблем - ароматът е много деликатен и приятен, изобщо не е силен и не се смесва с парфюма ми.

Най-голямото предимство за мен е това, че препаратите са подходящи за чувствителна кожа. Аз нямам такива проблеми, но дъщеря ми е с чувствителна кожа и по тази причина все още перях дрехите ѝ отделно и с бебешки препарат, въпреки че отдавна не е бебе. Е, вече няма да се налага да го правя, тъй като повече от месец пера със Sensimo и тя не е имала никакви проблеми.

Ако трябва да обобщя впечатленията си - много съм доволна от препаратите! Не съм имала проблеми с неизпрани петна, което е основното, за да определя един препарат за пране като добър. Прилагам снимки на ръкохватка преди и след пране:
Скрит текст:

Освен с петна от храна, препаратите се справиха и с такива от повръщано и кръв, но по обясними причини, не съм правила снимки.
Освен че перат добре, препаратите са с лек и приятен за мен аромат и са подходящи за чувствителна кожа, което ги прави подходящи за цялото ми семейство и затова смятам да ги използвам и занапред.

# 94
  • Враца
Не спазвам единствено точки 1, 2 и 5. Просто не съм се замисляла, че трябва да купувам хипоалергенни препарати.

# 95
Спазвам почти всички точки описани по - горе. Но се случва и да не пусна винаги допълнително изплакване.

# 96
Не бих казала, че спазвам всички препоръки, затова и децата ми страдат от кожни раздразнения. Редувам например течен и прахообразен препарат, в момента даже пробвам яйце за пране, чийто съставки са по-щадящи към кожата.

Омекотител не ползвам изобщо, прекалено са ми ароматизирани и мислех, че са излишни.

Нямам идея дали програмата, която ползвам има допълнително изплакване, трябва да проверя.

Останалите да кажем, че ги спазвам. Според мен препаратът за пране е най-важен, ако съдържащите се е него съставки дразнят кожата, каквото и да се прави не се ли смени той, няма да има резултат. Обаче тези препарати не винаги са достатъчно добри да изпират по-замърсени дрехи, налага се използването на нещо друго, което е агресивно към мръсотия и съотвено към кожата и става омагьосан кръг.

# 97
  • Сф
Отскоро минах само на течен препарат и съм много доволна.
Горните съвети са верни и се старая да ги спазвам.

# 98
Спазвам препоръките почти на 100%. Може би напоследък все по-рядко ми се случва да пера на ръка...Май всичко отива в пералнята Simple Smile

# 99
Старая се да спазвам всички препоръки, но разбира се не винаги ги спазвам 100 %, било поради липса на време или липса на подходящ перилен препарат.

# 100
Спазвам всички препоръки с изключение на ръчното пране

# 101
Спазвам всички препоръки  и добавям допълнително изплакване.

# 102
Спазвам всички препоръки

# 103
Спазвам препоръките с изключение на две -не винаги използвам течен перилен препарат и откакто дъщеря ми порастна не използвам програма за допълнително изплакване .

# 104
  • София
Здравейте! Аз лично спазвам препоръките, някои инстинктивно, особено след като станах майка.  Препоръчвам продуктите Sensimo, защото изпират отлично, няма никакви остатъци от препарата, ухаят много приятно - ненатрапчиво, но много свежо. Аз споделих, че единствената ми препоръка е избор на други опаковки, или поне етикети. Но е въпрос на вкус. На мен лично ми на пръв поглед ми се сториха като препарати за почистване в тези шишета, но пък много приятно се изненадах от действието им. Вече дори и опаковките не ме дразнят. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт