Sensimo – грижа за чувствителната кожа

• 12 634
  • 561
  •   1
Отговори
# 105
Спазвам почти всички препоръки.

# 106
Спазвам всички препоръки,на ръка не пера защото пералнята ми има такава програма и често я ползвам.

# 107
Спазвам препоръките, но обикновено слагам по-малко препарат, защото дрехите са винаги по-малко като количество.

# 108
Спазвам всички препоръки,на ръка не пера пералнята ми има такава програма и се възползвам от нея. Важни и полезни са ми,защото с малко дете с все още чувствителна кожа е много важно.

# 109
Спазвам повечето препоръки , освен тази за ръкавиците при ръчно пране.

# 110
Аз съм отличник!
Спазвам всички препоръки. Имам хубава пералня и обичам да  си избирам перилните продукти. Ще пробвам и Sensimo.

# 111
Спазвам препоръките, но ме до край. Макар и рядко пера някои дрехи на ръка, а също така гледам да избягвам течните перилни препарати.

# 112
  • Варна
Разбира се,че спазвам някои от съветите ви - използвам течен омекотител,пера новите дрехи, пера отделно дрешките на бебчо. Но не знаех ,че е по-добре и да се използва течен,а не прахообразен препарат,както и за двойното изплакване-правя го само за бебето.

# 113
  • София
Мисля, че спазвам всички препоръки.

# 114
Като цяло спазвам всички препоръки. Единствено, когато се налага да пера нещо на ръка не слагам ръкавици.

# 115
Спазвам почти всички препоръки,на ръка не пера, и не всеки път използвам допълнително изплакване

# 116
Опитвам се да спазвам препоръките, но понякога не успявам.

# 117
Спазвам всички препоръки, освен за прането с течен препарат, това не го знаех.

# 118
  • някъде
Спазвам повечето препоръки.

# 119
  • Г. О.
Здравейте. Спазвам голяма част от изброените препоръки. Новото, което научих, е, че трябва да използвам течен перилен препарат, както и да добавям омекотител. Не съм впечатлена от течните препарати, които съм пробвала..не са се справяли добре с изпирането, а също така и има една остатъчна миризма в пералнята след това. Омекотител спрях да добавям заради детето, мисля, че не е необходим, а дрехите пера заедно, не ги разделям. От известно време забелязвам някакви промени в определени участъци от кожата, та ще пробвам да направя корекции и да спазвам вашите препоръки, да видим дали ще има подобрение. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт