Sensimo – грижа за чувствителната кожа

• 12 636
  • 561
  •   1
Отговори
# 120
Бих казала, че спазвам всички препоръки.

# 121
Не спазвам препоръката за пране с течни препарати. Но ако намеря такъв, който изпира толкова добре, колкото прахообразните от висок клас, тогава бих преминала към него.

# 122
Спазвам всички препоръки, без ръкавиците. Затова и понякога имам поражения по ръцете.

# 123
Спазвам почти всички препоръки, не пера на ръка и рядко използвам функция за допълнително изплакване

# 124
Спазвам всички препоръки с изключение на това, че не ползвам функцията за "Допълнително изплакване".

# 125
  • Лясковец
Спазвам всички препоръки.

# 126
  • София
Спазвам всички препоръки без тази за пране само с течни перилни препарати, защото съм чела, че прахообразните са по-добри.

# 127
  • София
Не изплаквам допълнително, иначе всичко друго спазвам. А и не ползвам ръкавици като пера на ръка.

# 128
  • Велико Търново
Абсолютно всичко спазвам. Точка 4 - Не ползвам омекотители.

# 129
Спазвам всички от препоръките, но не бях обръщала внимание дали е дерматологично тестван препарата за пране.

# 130
  • Варна
Не спазвам почти никоя от препоръките, а някои ги чувам за пръв път. Примерно допълнителното изплакване много би ме затруднило. От друга страна ползвам само течни перилни препарати или гел-капсули. Омекотител не ползвам.

# 131
С малки изключения спазвам съветите. Не винаги пера всичко ново и не използвам ръкавици при ръчно пране.

# 132
Спазвам препоръките с изключение на  използването на течни перилни препарати и
 допълнителното изплакване.

# 133
Спазвам всички препоръки, единственно не пера на ръка. Simple Smile

# 134
Спазвам повечето съвети, може би изключение прави този за течните препарати. Не съм попадала на такъв, който да ми харесва и ги избягвам. Отделно са ми казвали, че образуват някакви отлагания и могат да развалят пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт