Sensimo – грижа за чувствителната кожа

• 12 646
  • 561
  •   1
Отговори
# 135
Аз също спазвам всички препоръки

# 136
Спазвам всички препоръки.
Пера на ръка много рядко, но без ръкавици.

# 137
  • София
Спазвам всички препоръки с изключение на прането на ръка (не използвам ръкавици).

# 138
  • Пазарджик
Спазвам почти всички препоръки без тази за използването на ръкавици.

# 139
Спазвам повечето от препоръките, но рядко използвам опцията " допълнително изплакване ".

# 140
Спазвам всички препоръки,на ръка не пера пералнята ми има такава програма и се възползвам от нея. Важни и полезни са ми,защото с малко дете с все още чувствителна кожа е много важно.

# 141
Спазвам всички препоръки с изключение за течните препарати. Не винаги използвам такива.

# 142
  • Mediterraneo
Спазвам всички препоръки, единственото изключение е за прането на ръка, защото не пера абсолютно нишо на ръка. Едното ми дете е с атопична кожа, та съм длъжна да се съобразявам с това и внимавам при прането.

# 143
Спазвам всички препоръки с изключение на това, че не винаги ползвам функцията за допълнително изплакване и не винаги използвам течен прах за пране. Рядко пера на ръка, но когато се случи е без ръкавици. Simple Smile

# 144
Спазвам повечето - да пера новите дрехи , да използвам течни перилни препарати и омекотител за дрехи.За другите препоръки съм чела , но не винаги ги прилагам.

# 145
Не спазвам 5 и 7. Пералнята ми е най-висок клас и сама определя времето за пране спрямо количеството дрехи.
Все още използвам течен бебешки препарат, но скоро ще се отказвам, защото май е вреден за самата машина.

# 146
Спазвам всички препоръки,на ръка не пера пералнята ми има такава програма и се възползвам от нея.

# 147
Опитвам се да спазвам всички препоръки!

# 148
Спазвам голяма част от описаните препоръки. Имам алергия с неизяснен произход, която понякога се е обостряла и от перилни и почистващи препарати. Сега ползвам основно вече изпробвани продукти. Старая се да не прекалявам с количеството течен прах и при следи от пяна в пералнята ползвам допълнителното изплакване. За финал въпреки споменатите неща гладя бельото си и всички дрехи на детето, за да избегна всякакъв риск от раздразнение и алергии.

# 149
Повечето ги спазвам

Общи условия

Активация на акаунт