Sensimo – грижа за чувствителната кожа

• 12 702
  • 561
  •   1
Отговори
# 150
Спазвам повечето от препоръките, но най-често пропускам прането на ръка.

# 151
Спазвам всички препоръки, освен тази за използване на  ръкавици при пране на ръка, но това ще се промени.

# 152
Спазвам всички препоръки,на ръка не пера пералнята ми има такава програма и се възползвам от нея. Важни и полезни са ми,защото съм с много чувствителна и реактивна кожа

# 153
  • софия
Спазвам всички препоръки.

# 154
  • Елхово
Спазвам всички препоръки, с изключение на тази за течни препарати. Чела съм, че се отлагат по пералнята и не перат и дезинфекцират достатъчно качествено и не се престрашавам да ги ползвам.

# 155
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Спазвам всички препоръки с едно изключение.Ако се налага нещо да пера на ръка го правя без ръкавици.

# 156
Спазвам по-вечето препоръки, но не всички.  Не обръщам сериозно внимание на надписа за хипоалергенните продукти и на знака за дерматологичен тест. Вече ще внимавам и с това.

# 157
Спазвам всички препоръки, рядко пера на ръка и почти не ползвам омекотител.

# 158
Явно не спазвам препоръките за правенето на допълнителна пяна и за прането на ръка с ръкавици.

# 159
Спазвам 3, 7, 8, 9.

# 160
Старая се да спазвам препоръките,с изключение на допълнителното изплакване.

# 161
  • Варна
Спазвам споделените препоръки, но ползвам и трите варианта на прах за пране - течен, прах и капсули.

# 162
Спазвам изброените препоръки ,но рядко пускам допълнително изплакване.

# 163
Задължително спазвам всички препоръки.

# 164
  • Варна
Старая се да спазвам препоръките, но винаги има и изключения. Ново за мен е знакът  за дерматологичен тест.

Общи условия

Активация на акаунт