Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 11

• 69 554
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Никога нищо не съм харесвала от витрината на Билла

# 256
  • София
Някой ходил ли е до Метро през ноща след 01:00, има ли опашки хора през ноща?
Дъщеря ми пазарува тази нощ. В 3 часа е имало опашки на касите. Все пак е било културно.  Но не е било много заредено.

# 257
Откога Метро работи през нощта? Thinking

# 258
Откога Метро работи през нощта? Thinking

Метро София на Цариградско шосе работи 24/7.
Опашки има да, повечето неща са изкупени.

Имаше статия със собственика на Метро - на 13.03 когато обявиха извънредното положение са направили повече оборот, отколкото през всички празнични дни заедно между Коледа и НГ (24.12-31.12)

# 259
Изобщо не се учудвам за оборота- при такова апокалиптично грабене на стока... Rolling Eyes

# 260
  • софия
да споделя - много съм доволна от пазаруването си днес  в билла - the mall. към 10,30 - паркинга празен, магазините затворени без аптеки, банки, дм, лили и билла. нямаше пропусквателен режим за момента, стоки се подреждаха в момента, но си имаше всичко /което аз търсех/, не повече от 10-15 души пазаруваха, просто разкошно.

# 261
  • При децата ми
Здравейте!

Имате ли впечатления за кухненските съдове "Kitchen Aid" от Билла?

Извинявам се, ако сте ги обсъждали вече! Чудя се дали са по-добри от тези в "Кауфланд"? На мен лично ми изглеждат по-добри.Thinking

# 262
Много са хубави "Kitchen Aid"  /засега/. В Кауфланд какви са съдовете, пак нещо с точки ли?

# 263
Метро е денонощно, вчера  бях през ноща беше добре!

# 264
  • При децата ми
Много са хубави "Kitchen Aid"  /засега/. В Кауфланд какви са съдовете, пак нещо с точки ли?

Благодаря за отговора! Кои от съдовете сте ползвали? Тези в "Кауфланд" не знам да са с точки. Гледах ги в миналата брошура, че са намалени.

# 265
А каква марка са съдовете в Кауфланд?
Ползвала съм тигана и големия съд с капака.

# 266
  • Сливен
В Кауфланд са марка Брио,миналата седмица си взех касерола,една идея е по-лека от тези в Била,но и цената и е по-ниска 13лв,към 31-32 лв.

# 267
  • При децата ми
В Кауфланд са марка Брио,миналата седмица си взех касерола,една идея е по-лека от тези в Била,но и цената и е по-ниска 13лв,към 31-32 лв.

Тъкмо идвах да напиша, че марката е "Brio", и да по-евтини са.

# 268
Метро е денонощно, вчера  бях през ноща беше добре!
За нашия град пише от 6 до 21

# 269
  • Somewhere in Spacetime
Само магазинът в София на Цариградско шосе работи нов стоп, но от 17 март има променено работно време - от 6 до 21 часа.
Вероятно и другите филиали ще имат промяна в работното време.

Общи условия

Активация на акаунт