Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 11

• 69 556
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • София
В Т-маркет не влизам от 2006! По малоумно отношение към клиента няма никъде..
Както и да е, де, за безконтактното плащане искам да кажа...
По принцип не държа изобщо пари в картата, но този месец се случи така, че пазарувах 3 дни само с нея - дребни суми по 10-20-50 лева... За трите дни съм се разплащала общо 14 пъти (сигурна съм, защото в момента има една игра на Visa, та си събирам бележките) - нито веднъж не ми е е наложило, да въвеждам ПИН-а си
Сигурно зависи от банката. Още когато безконтактният лимит беше 25 лв, пазарувах 2 пъти по 22-23 лв и на третия (беше в ДМ) трябваше да въвеждам ПИН, а сметката беше около 10 лв. Картата ми е на ПИБ.

Освен това при двойно или повече пъти взимане на сумата, не е проблем да се оспори и без въпросната бележка за неуспешно плащане. Банката прави проверка и анулира излишните плащания. Преди няколко години в Техномаркет бяха взели сумата около 10 пъти. Simple Smile

# 241
  • Козлодуй
Нашия Т-маркет си ми харесва - много е хубав особено персонала - млади, усмихнати и вежливи Simple Smile
Честит 8-ми март Simple Smile Здраве, щастие и късмет ви желая и успешни покупки Simple Smile

# 242
Честит 8-ми март! Flowers Hibiscus
На мен ми направи впечатление именно странното отношение на касиерката... Blush В стил "Е, какво толкова....че да викам еди-кой си...". Не е нужно клиентът да повишава тон, за да му обърнат внимание.
В нашия Т-маркет с удоволствие пазарувам когато на смяна е една дама която работеше там още преди магазинът да отвори като Т-маркет. Т.е. когато си беше Триумф.

# 243
  • Пловдив
Сигурно зависи от банката. Още когато безконтактният лимит беше 25 лв, пазарувах 2 пъти по 22-23 лв и на третия (беше в ДМ) трябваше да въвеждам ПИН, а сметката беше около 10 лв. Картата ми е на ПИБ.
Точно за ПИБ става въпрос... Странно

# 244
  • София
Може би важи за карти, издадени или преиздадени след определена дата. Все пак това е опит за по-голяма сигурност, одобрявам го.

# 245
  • София
Може би има значение през колко време са плащанията. Въпросните 3 плащания бяха в рамките на 1 час. Иначе картата ми е доста стара. След 2 месеца трябва да я сменям.

# 246
Като се иска ПИН, какъв е проблема да се въведе.

# 247
Момичета, имате ли впечатления от кафемашините, които пускат регулярно в кауфланд и метро?

# 248
  • София
Като се иска ПИН, какъв е проблема да се въведе.

За мене няма проблем, знам си ПИНа, въвеждам го.
Но има доста тъпички касиерки по веригите - като видят изписано отказана транзакция  с гордост заявяват на всеослушание - изчерпала си картата, няма пари в нея и др. подобни. Съответно  някой от опашката  се вторачва в мене, друг се подсмихва. Не че ми пука за мнението на съседите.
Необучени добре касиерки създават напрежение и обиждат клиент с възможности.

# 249
Има и доста тъпички клиенти по веригите - вчера в Билла явно имаха някакъв проблем с пос терминалите. Тъкмо дойде моя ред и се появи някаква бясна клиентка, навря телефона си в лицето на касиерката и й се развика  - опитала да плати с карта, явно транзакцията не е била успешна, платила си е в брой и после получава смс от банката си за изтеглена сума.. И като побесня.. И аз пробвах да платя с карта, не мина транзакцията, платих си в брой, а в банкирането си видях, че сумата е изтеглена. Естествено беше възстановена автоматично след няколко часа..

# 250
  • София
За да не стават двойни плащания и скандали с касиерки - ако на входа на магазина не е обявено, че терминала не работи си тръгвам. Оставам им стоките на касата, да се оправят.

# 251
  • София
Чиста работа. Ще правя и аз така занапред.
Много изнервящо с тези неработещи терминали. Ами да го обявят, че да знае човек да влиза ли изобщо.

# 252
  • оттам, откъдето започва България
Момичета, имате ли впечатления от кафемашините, които пускат регулярно в кауфланд и метро?

В тази тема в последните две страници има мнения за кафемашината, която се предлага в Кауфланд. https://www.bg-mamma.com/?topic=1172574.msg40337490#new

# 253
Някой ходил ли е до Метро през ноща след 01:00, има ли опашки хора през ноща?

# 254
  • Бургас
За БИЛА - миналата седмица имаха на промоция печено пиле.
Взех две. И вкъщи установих,че пилетата са били пушени и после позапечени!
До сега не съм имала проблем с тях. Освен,че ги пекат много кратко и вътре са едни  недопечени,но това вече би всичко!

Общи условия

Активация на акаунт