Частни детски градини - София (тема 12)

• 99 552
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,

Новак съм в темата за детските градини и имам едно питане.
Възможно ли е почасово посещение в частна детска градина?
Зависи от градината, но да - има частни, които имат почасови посещения.

# 271
Здравейте,

Не съм сигурна за всяка една, но в повечето - да. На сайтовете им има цени за целодневно, полудневно и почасовo. Но и в тези, в които няма публикувано, може да се пита.

# 272
Здравейте,

Не съм сигурна за всяка една, но в повечето - да. На сайтовете им има цени за целодневно, полудневно и почасовo. Но и в тези, в които няма публикувано, може да се пита.

А цената дали си остава същата като за целодневно посещение?

# 273
  • София
В последните години все по-малко ЧДГ приемат почасово, говоря за лицензирани такива. Клубовете и занималните предлагат почасово гледане. На градините не им се занимава с преизчисляване на такси и т.н. Имат такса, предлагат услуга и в това отношение не са много гъвкави.
Ако питате за такса тип държавна градина т.е. на присъствен ден, няма такъв вариант или почти няма. Читавите градини определено не предлагат такава услуга, защото групите им се пълни.

# 274
Без да съм търсила подробно, Under1roof и 506 хлапета имат на сайтовете си възможност за почасово/полудневно. В 506, например, имат изискване да е поне 3 пъти седмично, така че всяка градина си има собствена политика. Избирате си заведението и проверявате. Няма общовалидна практика.

# 275
Здравейте,

А цената дали си остава същата като за целодневно посещение?
Славейче, последните мнения,има.
В сайта са обявени и цените

# 276
  • София
Вчера ми излезе реклама на Quest academy.  Нямам лични впечатления. За някого може да е полезно.

# 277
Здравейте! Много се обърках вече и затова ще попитам тук, може би ще имате актуална информация.
Става дума за частна ясла в Дружба. Доколкото разбирам изборът е между следните:

- Смърфовете
- Звездно кралство - това не знам изобщо съществува ли, защото не намирам актуална информация никъде, нито телефон
- Quest академия / Херман Хесе - не разбрах кое е името, и двете са на един адрес (?)

Моля ви, ако пропускам някоя ясла, да добавите в коментар контакти.

Вие кое заведение бихте препоръчали?

Честно казано исках да е с двор, но вече си занижаваме критерия в това отношение, защото и без това трудно се намира и не можем да отглагаме безкрайно...

Благодаря ви предварително!

# 278
Звездно кралство май все още съществува. Синът ми беше записан за около 6м, но преди около 11г. Беше още новичка градината. Вероятно сега нещата са различни, но мога да споделя впечатления, ако искате. Общо взето за нас беше приемлив вариант докато не го приеха в държавна ясла.

За Смърфовете мога да споделя впечатления на близки, чието дете е записано от няколко месеца. Аз живея съвсем наблизо и виждам как водят и вземат децата. Не съм виждала разревано или тръшкащо се дете честно казано. Малко ми е странно чак, но познатите ми споделиха, че възпитателите там имат подход към децата и те ходят с желание. Големият минус е, че няма двор и децата са затворени. Иначе като условия, изисквания, поведение, хранене е ок. Поне такива впечатления ми споделиха миналата седмица. Т.е. актуални са.

Здравейте! Много се обърках вече и затова ще попитам тук, може би ще имате актуална информация.
Става дума за частна ясла в Дружба. Доколкото разбирам изборът е между следните:

- Смърфовете
- Звездно кралство - това не знам изобщо съществува ли, защото не намирам актуална информация никъде, нито телефон
- Quest академия / Херман Хесе - не разбрах кое е името, и двете са на един адрес (?)

Моля ви, ако пропускам някоя ясла, да добавите в коментар контакти.

Вие кое заведение бихте препоръчали?

Честно казано исках да е с двор, но вече си занижаваме критерия в това отношение, защото и без това трудно се намира и не можем да отглагаме безкрайно...

Благодаря ви предварително!

# 279
Здравейте! Имате ли мнения за тази детска къща https://bambookindi.com/  ,тъй като моето детенце е на 2 и трябва да почне ясла (не ни приеха в държавна)  и се двоумим между тази bambookindi и германи ако имате впечатления и от двете бих се радвала за мения. Blush

# 280
Здравейте, интересувам се от мнения и препоръки за частни ясли в района на Редута и Гео Милев. Ако е пешеходно около парка Гео Милев, би било най-добре. Детенцето ще е на 1г5м септември месец, когато планирам да тръгне. Гледахме Доверие, но интериора ми е шарен, помещенията мрачни, двора малък... Навсякъде ли е така? От кои ясли имате хубави впечатления и какво ви спечели? При тези такси честно казано очаквах повече.

# 281
marta_r почти навсякъде е така, все с нещо ще трябва да направите компромис.. поне в тези, които гледахме ние когато търсихме, около 10тина, все имаше нещо, което не е ок. Може да погледнете Джани Родари

# 282
Здравейте! Имате ли мнения за тази детска къща https://bambookindi.com/  ,тъй като моето детенце е на 2 и трябва да почне ясла (не ни приеха в държавна)  и се двоумим между тази bambookindi и германи ако имате впечатления и от двете бих се радвала за мения. Blush

Моето дете започна в bamboo kindi през Март. Преместих го от Таткова градина, където опита ми беше горчив. Там дори не успя да се адаптира, за 3-часов престой си го взимах преграхнал и нищо не ми споделяха, изобщо тотална дупка в комуникацията. Казваха ми “поплаква си” и вдигат рамене. След прибиране вкъщи се тръшкаше и изпадаше в много емоционално състояние, неприсъщо за детето ми.
В bamboo kindi се адаптира за една седмица, персонала наистина гушка и се грижи за децата прекрасно. Директорката Джени е много отзивчива, изпраща ми снимки всеки ден и ми казваше как е детето. Първите дни ми разказваха всичко подробно - това много ме успокояваше, предвид лошия ми опит с предишната ясла . Детето ми не беше гледано от никой друг освен мен и таткото, но е много самостоятелен.  От bamboo kindi не съм го взимала разстроен, нито пък преграхнал от плач, а започна по цял ден от ден 1.
Аз лично се радвам, че им се доверих, а бях толкова притеснена.
След локдауна отново ще има момент на адаптация, но вече знам, че всичко ще бъде наред!

# 283
Здравейте, има ли някой отзиви за пчелно кошерче в Манастирки Ливади Запад ?

# 284
Здравейте, някой има ли отзиви за Албертино?

По колко деца са групите в аbc kindergarden?
Аз малко късно виждам, но отзивите ми са много добри. Моето дете е вече втора година там. Ако нещо по-конкретно ви интересува, питайте.

Общи условия

Активация на акаунт