интересно ще е да видим цялата последователност на събитията, но погледът е красноречив. Думите й към Йълмаз в болницата - също. Зюлейха приема нова роля, но не съм сигурна, дали тя ще е в правилната насока. Даже не съм сигурна, дали и самият Йълмаз няма да се разочарова от нея впоследствие, поради вече различни възгледи и поведение. Зюлейха може да престане да бъде вече "неговата" Зюлейха и да се превърне в една жена, която той не познава. Предстоят интересни моменти.П.П. Чудя се за Хатип ага. Как така би рискувал живота на жена си. Мисля, че беше наясно за опасността, но явно отмъщението му е много по-скъпо от собствената му жена. Този човек е изключително зъл. И лошото е, че никой не го подозира. Дали е възможно Демир и Йълмаз да се обединят по случая - Хатип ага и Дженго от онзи свят да ги обедини в тази кауза по наказване на един човек, който няма никаква съвест.
Не може ли човек да направи добро като извинение за стореното зло, така получава уважение - вместо да стои гузно в ъгъла и да се оправдава, че е невинен. 

,
, мислех, че, ако следваш любовта, тя винаги за теб е на първо място. Защото, както сам Йълмаз казва, той не може да диша без Зюлейха, но се оказва, че може. И започна веднага отново да отмъщава.