Номинации за най-голяма муня - № 2

• 87 420
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
групичката, която мина каза, че носят изкуствена кръв.
гадничко. Sad
посъветвах ги да не я използват, даже ако чуват хората, но никой  не им отвори.

Не са се сетили да вземат фалшиво мастило от джъмбо.
Много е готино.Пръскаш човек по дрехите,остава тъмно сини петна,които си сигурен,че никога няма да можеш да изпереш.Но като изсъхне изчезва напълно.Подходящо е за"пакост".

# 121
  • Street of Dreams
Леле, попаднала съм на много възпитани пакостници - мислех, че всички само блъфират 😂 А и обикновено съм подготвена... Ах, какъв бой с яйца щеше да стане...

# 122
  • Mediterraneo
групичката, която мина каза, че носят изкуствена кръв.
гадничко. Sad
посъветвах ги да не я използват, даже ако чуват хората, но никой  не им отвори.

Не са се сетили да вземат фалшиво мастило от джъмбо.
Много е готино.Пръскаш човек по дрехите,остава тъмно сини петна,които си сигурен,че никога няма да можеш да изпереш.Но като изсъхне изчезва напълно.Подходящо е за"пакост".

Ау, с такова мастило вуйчо ми, зевзек от класа, напръска булчинската ми рокля навремето. Удар щях да получа! Ама той не се удържа и се разсмя веднага. Определено е гадно да ти люснат мастило на булчинската рокля 2 часа преди сватбата Simple Smile

# 123
Малееее,не бих посмяла да го направя на булчинска рокля.Ще отнеса шамарите,преди да успея да обясня Grinning
Жесток е номера с празната пиратка.Изтъргва се барута,даже се сипва малко вода отвътре,за всеки случай.
Пали се фитила и се хвърля в стая пълна с хора.
Направихме го на една нова година, когато се бяхме събрали вкъщи.
Ох,какъв смях падна!
Всичко живо залегна по ъглите със запушени уши в очакване на гръм.Паника и хаос Grinning

# 124
  • Street of Dreams
За пиратката в купата с руската салата съм ви казвала май. На никой не му беше смешно освен на този, който я запали и посади там. Добре, че къщата беше негова, та ние минахме само с едно пране.

Вуйчото на булката ме кефи - смел веселяк, запазил детето в себе си. Такива неща се помнят вечно. Естествено, поел си е риска да бъде заслужено ошамарен Grinning

# 125
Тарталета, аз на твое място не знам дали щях да пощадя "шегаджията".
Имам и ужас от пиратки, ако някой ми погоди подобна шега, със сигурност ще си тръгна и няма да се върна..
За мен това са крайно неподходящи номерца, а пък може и да не разбирам от шега, знам ли..

# 126
  • Бургас
Записвам се с мунщините си от днес, първо се успах, но пък не е за нещо важно, после в Лили си купих едно дуо с руж и бронзът, но го изтървах на касата и го счупих (слава богу успях да го поправя със спирт) , накрая за капак пиша в една тема за днешните ми покупки и промоциите в магазина и вместо дуотата авто коректора ме поправя и е излязло дупетата. Добре, че си чета постовете като ги публикувам.

# 127
  • Sofia
Вчера правих баница с тиква,останаха малко счукани орехи и захар с канела,реших да ги сложа в вдна купа.В същото време си правя и салата от зеле и моркови,овкусих си я с майонеза,лимон, маслинки,реших и орехи да сложа,сещам се че имам останали от баницата и бухнах една пълна лъжица...но съвсем забравих,че в купата има и захар с канела...Не беше много зле,ядеше се,но друг път не бих повторила Blush

# 128
Муня днес ще има гости,и трябва да приготвя 5степенно меню +,че трябваше и да позчистя кочината у дома.
Вчера се прибрах,толкова уморена,че легнах на дивана(добре,че поне намъкнах домашните дрехи),уж да дремна половин час..Събудих се тази сутрин в 7 часа..А трябваше и някои заготовки да си направя,че днес да е по-лесно и по-малко хамалогия..Малкия муньо(синковеца),хич и не се е сетил да ме събуди,вършал си е на воля до сред нощ..Та сега запретвам ръкави,рано,рано..Па се сетих за лафа за булките дето рано метат,ама моя мъж е в чужбина,кой знае кво ще помислят комшиите,начи..  Joy

# 129
  • Майничка
Заспиването ми беше редовен номер като млада булка. Върнем се от работа по тъмно, врътна нещо за ядене, мушна го във фурната и отнеса плувката. Обикновено ММ намаляше на 50 градуса, сгъваше някой сандвич и се намъкваше до мен. На сутринта си имахме топла закуска.😁

# 130
Произведох приличен гейзер от олио, опитвайки се да монтирам обратно на пластмасовата бутилка капачката заедно с халката за гърлото...чрез доста сериозен натиск...престарах се направо. Но пък какъв фонтан стана!!
Добре, че бях с тъмни дрехи.

# 131
  • Street of Dreams
Те и тъмни да са, са заминали.

# 132
Те и тъмни да са, са заминали.

Много се надявам панталонът ми да оцелее. Ще се види по-ясно след като изсъхне хубаво...

# 133
Помните ли случая с Валерианкова и моя милост?
Днес изпадам в подобна ситуация. Трябва да се обадя служебно на един господин, който ни е съставил ревизионен акт. Вземам акта и чета "инж. Мими Димитров", знам че е мъж и съм леко шокирана от името което прочетох и затова давам на колежката да видя тя какво ще прочете като име, и тя отговаря "Мими". Учудена съм, но въпреки това звъня и търся инж.Мими Димитров, при което се чува смях няколко минути, и ме питат отново кой търся, отново повтарям името и ми се отговаря "Милен, не Мими". Flushed
Майка ми така веднъж била на гости в едно кюстендилско село и там чула едни мъже да коментират "Аааа, Анито и Марчето все пияни ходят". И тя си казала какви са тия пияни жени. А те били мъже. Примерно Ангел и Марин.

# 134
Да знаете, взимам приза. Изкарах си курсовете за шофьор и съответно ще карам курс в БЧК. Записвам  се за 05.10, което според мен е неделя. От петък почвам едно цедене за бебето, че ще остава с баща си. Сутринта ММ не ме буди, ставам в 7, фуча бясна как ще закъснеем. Естествено разсипвам едното пакетче мляко, фуча колко е несправедлив живота и бла-бла. Излизаме вече сме почти закъснели, а трябва да се теглят пари. На банкомата ММ разбира, че е загубил картата 🤣🤣. Нищо, теглим от друга 7 стигаме до Дондуков в 8:00. Въртях се, чудих се, маех се ама е заключено. Обиколи цялата сграда, звънях на всички телефони и Не. Няма никой! Усъмни се и си викам я чакай да проверя. Ми кво се оказа записала съм се за 05.10 ама то било сряда, а не неделя 🤣. Пия си сега кафето и се кефя как изкярих почивка от бебето без са искам

Общи условия

Активация на акаунт