Номинации за най-голяма муня - № 2

• 87 412
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Тъмнозелена Flutter

# 106
  • Street of Dreams
Тъй, в темата за муните съм, нали? Баш на място ми дойде този тест. Тръгнах да го правя, мислух върху всеки въпрос - понеже са сложни и една част съответства, друга - не, та отделих достатъчно време да го направя внимателно, та да има достоверен резултат.

Обаче съм разбрала отговорите с точките точно наобратно - че първото кръгче е най-вярно, а последното - изобщо. И така въпрос след въпрос, усетох се на 6-та стъпка... Grinning

Очаквах аурата ми да е черна, но излезе бяла - 93%. Което според мен е просто другото име на черна, дълбоката вода.

Поправям се - 93% индигова, 89% бяла.

Офф, време е да си лягам...

# 107
  • София
Божкеее, Муничка вместо тест чете (поне 4 пъти се връща да препрочита) теКст и се чуди и мае как се прави теКст и какво точно си му правила
Уфффф!

# 108
С този тест се получиха странни неща. Първо като резултат. Не един, а 4 цвята изпъкнаха като първите два имат 1% разлика, а 7% след тях са другите два с по 1% разлика. Вероятно като съм отговаряла на някои от въпросите съм правила грешката да отразявам наляво от средата вместо надясно. Освен това се наложи да го правя два пъти, защото след като получих резултатите се наложи да свърша нещо и нали съм от телефона ми се затвори страницата с обясненията. Явно и втория път съм направила същите грешки, защото резултатите са същите. Същите 4 цвята с малки разлики между тях, един цвят с очевидно нисък резултат и другите са в диапазона 50-54%. Обаче при второто правене на теста ми се стори, че има няколко съвсем непознати въпроса. Явно и с теста я свърших по мунски. Като за капак като видях колко са дълги обясненията и като си помислих, че трябва да чета за 4 цвята се отказах и прочетох само табличките. От тях пък ми се стори, че в някои области четирите водещи резултата са с противоположни значения.

# 109
хаха , Рори72, значи си много всестранно развита личност.
Правила съм теста на доста познати,никой не е бил с такива резултати. Или другия вариант е да си отговаряла все чудейки се и средния отговор.

# 110
То малко спам, ама и моите резултати са странни. Имам 3 водещи - виолетов /най-много проценти/, после еднакви проценти са оранжев и червен. И още доста  /3 или 4 цвята/ - с над 60 %. Съвсем се ошашавих, предвид че съм свикнала всичко общо да ми прави 100%. Joy А оранжевия и червения мисля, че излязоха, защото доста държа на физическото си тяло. И да, както каза някой по-нагоре, някои/повечето/ въпроси са от 2 части и с едната част може да си съгласен на почти 100%, а с другата - изобщо да не си съгласен. В крайна сметка реших нищо да не тълкувам. Wink

# 111
Помните ли случая с Валерианкова и моя милост?
Днес изпадам в подобна ситуация. Трябва да се обадя служебно на един господин, който ни е съставил ревизионен акт. Вземам акта и чета "инж. Мими Димитров", знам че е мъж и съм леко шокирана от името което прочетох и затова давам на колежката да видя тя какво ще прочете като име, и тя отговаря "Мими". Учудена съм, но въпреки това звъня и търся инж.Мими Димитров, при което се чува смях няколко минути, и ме питат отново кой търся, отново повтарям името и ми се отговаря "Милен, не Мими". Flushed

# 112
  • Sofia
По тв-то в разни репортажи съм виждала мъже с имена Ани,Жаклин...

# 113
И аз се отчетох с чуждата пазарска количка. Тръгнах да си пускам пликчето краставици и чух: Да, ама аз не искам краставици! Засрамих се, започнах да се извинявам, човека се посмя доста.

После забравих в кой град съм. Аз бях  шофьора, но имах навигатор.
Добре, че на касовата бележка от магазина пишеше името.

# 114
  • при късмета
При последното пазаруване щях да открадна чужда количка. Редя се на опашката на витрина, а мъжа ми по-настрани. Взех каквото ми трябваше и по инерция го сложих в първата безстопанствена количка и я подкарах. Като стигнах до мъжа ми, той ми вика "върни на хората количката". Дори не разбрах на кого беше, оставих я откъдето я взех, а никой не я търсеше. Ама си взех салатата де Joy

# 115
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
прясно, прясно...
седя си на барчето пред басейна, детето излиза от съблекалните и трескаво започва да обяснява:
-и сега... мамо... трябва ми чаршаф!
- за какво ти е чаршаф?
- да се маскирам като призрак!
- е, да си знаеш, за теб трябва особено голям чаршаф!
жената до мен прихна.
дечко се разсърди (ама не заради репликата, а защото жената е чула) и още е сърдит, а аз се чудя защо и този път първо говоря, после мисля.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 22:02 от st. Dobri

# 116
  • Street of Dreams
Забравих, че е Хелоуин.

Звъни се на вратата към обяд, аз ставам от дивана - рошаво кокче, очила, домашни дрехи - и се запътвам към вратата, дъвчейки последната шоколадова меденка.

Отварям - трима дребосъци - Пакост или лакомство?

Мисля си - по дяволите, съвсем забравих да накупя сладки дреболии, а малките изнудвачи вече са тук...

Следва единственият логичен отговор от моя страна - ПакоФт? Grinning

И те не бяха подготвени, направо изчезнаха...

# 117
Забравих, че е Хелоуин.

Звъни се на вратата към обяд, аз ставам от дивана - рошаво кокче, очила, домашни дрехи - и се запътвам към вратата, дъвчейки последната шоколадова меденка.

Отварям - трима дребосъци - Пакост или лакомство?

Мисля си - по дяволите, съвсем забравих да накупя сладки дреболии, а малките изнудвачи вече са тук...

Следва единственият логичен отговор от моя страна - ПакоФт? Grinning

И те не бяха подготвени, направо изчезнаха...

Имала си късмет,че не са носели сурови яйца Grinning

# 118
Или паста за зъби.

# 119
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
групичката, която мина каза, че носят изкуствена кръв.
гадничко. Sad
посъветвах ги да не я използват, даже ако чуват хората, но никой  не им отвори.

Общи условия

Активация на акаунт