Номинации за най-голяма муня - № 2

• 87 442
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
5-ти ОКТОМВРИ мина преди месец и за капак, не е било нито неделя, нито сряда, а събота Stuck Out Tongue Winking Eye

# 136
  • София
Имаш време. 5.01 е в неделя Joy
Чета 05.10 и си казвам "свършила го е вече" Simple Smile

Вчера моят син и негов съученик ще ходят на плуване. Ентусиазирани, нямат търпение. Приготвяме сака на дребният. Майката на другото момче ще ги кара с кола. Трябваше и аз да ходя, но тъкмо бях излязла от банята и бях с много мокра коса. Домързя ме да се суша екстремно.
Заминаха и се прибраха посърнали малко по-късно. Никой от нас възрастните не си беше направил трудът да провери в колко часа е свободното плуване за деца. Закъснели са с цял час. Когато момчетата се уговаряха за час аз само казах "разберете се". Но не ми дойде на акъла да проверя за часовете.
А и майката не е проверила като са отишли до басейна. Нея мога да я оправдая, има новородено бебе.

# 137
Сигурно има в предвид 5.11, но тогава е вторник! 😅

# 138
Е,нищо де..Като се разкара още няколко пъти напразно,и все ще нацели точната дата..

# 139
  • София
5-ти ОКТОМВРИ мина преди месец и за капак, не е било нито неделя, нито сряда, а събота Stuck Out Tongue Winking Eye

Охххх, не мога да спра да се хиля!

Сигурно има в предвид 5.11, но тогава е вторник! 😅

И освен това не е минало, вдругиден е Simple Smile
5ти юни е било сряда...
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 10:41 от Светулчица

# 140
Абе карайте там,да е весело..
Ся се сетила жената,сега разказва..Не дръжте много на подоробностите..

# 141
Не, за днес ставаше на въпрос! Просто съм си мислел за миналия месец, че 5.10 било в неделя, а то на всичкото отгоре било събота, и си мислех, че сме октомври... 🤣🤣. Абе мунска му работа. Нищо сега на 9.11 съм на БЧК. Майчинството ми изпи мозъка..

# 142
Мунщината ти е напълно оправдана, предвид малкото човече.

# 143
  • До сърцето...
Не, за днес ставаше на въпрос! Просто съм си мислел за миналия месец, че 5.10 било в неделя, а то на всичкото отгоре било събота, и си мислех, че сме октомври...

Е, аз съм в тотален ступор. Днес цял ден сме  03.11, ако е за вчера (събота) - то 02.11....  А 5-то число този месец е вторник, не сряда...

Обърках се и аз...

# 144
Да, уточненията скапаха историята.

# 145
Радика, написала съм го, мислех, че сме октомври, а не ноември.

# 146
  • София
Бъдете над тези неща. На мен понякога ми се губят дни.
В петъка ми беше чудно как следващият ден ще е събота, трябваше да е петък. А ММ жално мучеше "ама то утре е събота. Днес е петък". Той ще ми каже пък.
Когато и детето потвърди... се съгласих с тях.

# 147
В петък се оказа че е било 1.11 ами една от годишнините ни, която винаги празнуваме тази година е оказа забравена. Ето преди час се сетих.

# 148
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Trollface от теб да мине, казваш! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
аз пък се накарах на мъжО.
хич не беше виновен той, ама... все нещо е съгрешил и не съм забелязала Trollface

# 149
Отивам да сменям лични документи. Казват ми- ляв показалец...и напълно изключвам коя ръка и кой пръст трябва да дам. Подавам левия си палец, заради онова шоу Франки и Франк, в който единият герой непрекъснато приказваше за левия си палец. След 3 обяснения разбрах кои пръсти се искат, ама изключих тотално.

Общи условия

Активация на акаунт