, сигурна съм, че няма шеф, който да издаде такава писмена заповед. Когато реших да си тръгна и да отида в съседната лаборатория, арогантното девойче на рецепцията ми заяви, че не можело защото вече била регистрирала направлението и не можела да го свали от системата. Казах и че ще седя докато не свърже с управителя и седнах на стола. Отворих сайта на здравната каса, телефон, набрах и почнах да се оплаквам, къде се намирам какво се случва и т.н., а онова наглото ми крещи насреща -затворете телефона ще ви дам направлението. Казах и че мога и полиция да викна, довърших си жалбата, взех си направлението и си тръгнах.
в лабораторията нямат право да ми искат личната карта, дала съм направление, има го и в електронен вид и на него има всички данни, които са им необходими. Лабораторията не е лечебно заведение, а и те имат право само в определени случаи да ми я искат. Не може Сульо и Пульо да ти иска лична карта.
, за да се върши нещо, което не трябва, как да съм сигурна, че и изследванията ще ми ги направят както трябва.
, за да се върши нещо, което е нередно.Препоръчани теми